Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariana2005

irlandeza, eu vreau poze!!!!!......

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Am pus poze.....doar 200

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam

Vacanta in co.Clare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

HRISTOS A INVIAT, VA DORIM O PRIMAVARA FRUMOASA, SI UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI

LA MULTI ANI ANCA, asa mai cu intarziere

si eu vreu sa va dau si eu ultimele noutati SUNT GRAVIDA IN 8 SAPTAMANI, nu imi vine sa cred, asa de mult mi-am dorit sa fiu din nou gravida si repede ca sa nu fie mare diferenta de varstra, si asa s-a si intamplat, chiar cand ALEX ar implini 2 ani ca pe antuncia ar trebui ca sa nasca, daca nu o sa fie probleme binenteles

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

HRISTOS A INVIAT !!!

Anca, La Multi Ani !!!!

Fetelor, spre rusinea mea, nu am mai intra aici de vreo luna.
Felicitari pentu viitoarele mamici !!!

Mi-e asa de dor sa ne intalnim toate ca pe vremurile bune :) Acum ca a venit in sfarsit primavara, sper sa reusim o adunare generala.

Ilinca. imi pare rau de Manole...

Am fost o saptamana la Barcelona. Superb oras. Am fost impresiomata de-a dreptul. Am mers pe jos de dimineata pana seara, rar mai foloseam si metroul daca chiar nu mai puteam de piciore. E atat de frumos incat nu merita sa ratezi nici macar catva metri. La tot pasul era ceva frumos, surprinzator.Am vizitat aproape tot ce mi-am propus dar au mai ramas cateva locuri...deci trebuie sa mai mergem odata. Si va fi intr-o vara pentru ca e superb, si sa ne bucuram si de soare si mare si sa ducem si copiii. Acum chiar nu avea rost pentru ca nu ar fi reszistat la atata umblat.O sa pun si poze zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Felicitari Ana pentru sarcina!!!!

Claudia sa stii ca multa lume lauda Barcelona. Foarte fain ca ati ajuns sa o vizitati. Cate zile ati stat? Astept sa vad pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salutare

fetelor stiti pe cineva care pe timpul a avut probleme cu colicistul?
mie mi-a gasit o piatra de 1 cm si imi este frica sa nu am probleme pe timpul sarcinii. s-ar puteam sa fac crize si imi este frica ca mama mea a trecut prin asa ceva si stiu cum este.

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)
8+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Mihor, am stat 7 zile dar nu ne-au ajuns.
Am pus poze din Barcelona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna,fetelor.
cum ati petrecut de Pasti?ati avut stropitori?
ce ati primit de la iepuras?
Andreea pe langa multeeeee cadouri,a mai primit ceva:ink un dintisor.este al doilea
ANA felicitari pt sarcina,multa sanatate,putere si sa ai o sarcina usoara,fara probleme.eu am avut probleme cu colicistul cand am fost insarcinata.la inceputul sarcinii nu am avut nimik,totul a decurs normal,insa pe la 8 luni-8 luni jumate,am facut o criza de colocicist,am fost si internata la clinica,timp de 3 zile,vreau sa iti zic,timp de 2 zile nu am putut pune nimik in gura,tot dadeam afara;am stat cu perfuzii aceste 2 zile,iar din ziua a 3-a am mancat incet-incet,dar la regim(pana cand am nascut).
IRLANDEZA multumim de poze.nu am apucat sa le vad pe toate,dar pot sa iti spun ca din cate am vazut,sunt superbe.
va pupam.O ZI BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna fetelor! Hristos a inviat!

11+
www.facebook.com/photo.php?pid=110055&l=4f8a89df32&id=100000745513660" target="_blank">Pozica bebe

Mergi la inceput