Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Buna mamici si burtici!Ma primiti si pe mine printre voi?Sunt o satmareanca si o proaspata mamica

Mami de minune mica,Daria Marcela 26.02.2010
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

flavia, imi pare rau ca ati facut cunostinta cu dezavantajele cresei, dar ce sa facem nu-i putem tine numai langa noi,..din pacate..

avatar, cred ca e mai interesant vazut la 3d, dar la noi ruleaza deja de 3 luni si eu inca nu am reusit sa-l vad asa ca de curiozitate l-am vazut pe net..

Marsy, bine ai venit la noi,..ce minune frumoasa ai,..sa va traiasca si sa fie sanatoasa

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Va salut cu drag.
Sophiphi e foarte bine, io-s foarte rau, Manole a murit. Asta pe scurt.
Acum as vrea sa fac 2 achizitii: scaun de masina si carucior tip umbrela, ushurel, finutz. Ce-mi recomandati? Voi ce aveti?
Fetele nou-venite: felicitari pentru sarcina sau pentru bebe, dupa caz
. Daca va intereseaza vreuna din urmatoarele: scoica auto, marsupiu chicco soft&dream, masutza de infashat cu margini ridicate, suport metalic pentru caditza (toate in stare excelenta!) sau stiti pe cineva interesat, nu ezitati, dati-mi pm

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Ilinca_M. vai condoleante , stiam ca e bolnav dar s-a dus saracul, lasa ca trece si cred ca ai amintiri frumoase cu el, a cunoscut-o si pe Sophiphi , condoleante

marsy_baby bine ai venit, iata inca o satmareanca, Daria e un bebe reusit, sa fiti sanatosi

acuma is eu racita, na.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Neata si de la noi!

Marsy, bine v-am regasit!Daria e o scumpa!ma bucru ca ai nascut cu bine si totul e ok.

Ilinca, imi pare tare rau de Manole, stiu ce inseamna sa te atasezi de un catel si apoi sa ramai fara el.legat de cumparaturile pe care vrei sa le faci pentru printesa, noi avem carucior tip umbrela Bertoni Picadilly si scaunul de masina Bertoni Concord.eu sunt multumite de ele.le-am luat de la my reclama ilegala - avertizare.chiar zilele astea am vazut acolo un carucior sport la promotie 170 ron.pup[ici la Sophi.

Alina, eu n-am vazut Avatar ca nu imi plac genul acesta de filme.eu sunt putin mai clasica sau conservatoare la categoria filme.de exemplu am vazut nu de mult filmul Emma, o ecranizare BBC dupa un roman de al lui Jane Austen, si mi-a placut mult de tot.dureaza 4 ani dar e de o calitate foarte buna atat filmul cat si engleza vorbita.tot recent am mai vazut si Tess, dupa romanul cu acelasi nume, si mi-a placut mult.

Mailnka, ma bucur ca mai intri si pe-aici :) va asteptam prin Satu Mare sa se joace piticii impreuna.

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Ilinca condoleante. Eu am carucior sport Maclaren de la bebeshopp ro. Tot de la acolo poti sa iti cumperi scaun de masina Britax(care am inteles ca e cel mai bun).

Eu am de furca in continuare cu alergia la frig :(( Am niste pete pe fata si pe un deget. Trebuie sa ies din casa foarte rar, acoperita si sa ma dau cu creme tot timpul. Vreau sa vina calduraaaaaa!!!!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Liniste deplina ? Ce mai fac baimarencele? Sanatoase ?

Eu sunt intr-o depresie .....am trimis-o pe Alexia in Ro. cu bunica, pana in august si acum nu mai pot de dorul ei. Sper sa ajung si eu peste 2 luni in Ro.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

irlandeza te inteleg perfect, 2 luni trec repede ai sa vezi, poate ne si vedem cand vii.
noi am fost afara in parc, tusea asta inca nu o lasa in pace si nu o duc la cresa inca, ofofof

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Da, Flavia, 2 luni trec repede, daca ajung, daca nu ....probabil iulie sau august Mai vedem.......
Imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori. Cum e acasa timpul? Am vazut la stiri ca sunt 16-18 grade azi. E destul de caldut.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput