Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca
Raspunsuri - Pagina 5
Yvon spune:
La multi ani !!!
Ramona, legat de dr. Sasaran, am inteles ca si-a schimbat ecograful cu unul dintr-o generatie mai noua, iar poze nu-mi dadea decat daca-i ceream - deci face daca ii ceri.
Sarcina usoara !
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
aldaesme spune:
La Multi Ani, dragelor! Sa av fie viata senina si frumoasa! Sa fiti sanatoase si Fericite!
Esme
Ramona_bm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yvon La multi ani !!! Ramona, legat de dr. Sasaran, am inteles ca si-a schimbat ecograful cu unul dintr-o generatie mai noua, iar poze nu-mi dadea decat daca-i ceream - deci face daca ii ceri. Sarcina usoara ! --------------------------------------------------- ''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''. |
Multumesc
Eu una am observat doar ca monitorul e nou si, normal, mai bun decat cel de anu trecut data viitoare o sa-l rog sa-mi dea si poza cu puiutul meu ariana2005 inca nu am probleme de genul greata, rau etc mi-am simtit ciudat stomacul doar cand am mancat mujdei de usturoi dar chiar nu m-am putut abtine

6+
ariana2005 spune:
Fie ca ziua de 8 Martie sa va aduca zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant!

Ramona, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina normala fara greturi, varsaturi sau alte probleme!
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
mihaelutza_c spune:
buna,fetelor si...bine v-am regasit.vad ca merge treaba pe aici,incet...dar sigur.
nici eu nu am scris de muuuuulta vreme pe aici,dar v-am citit mereu.Acuma am putin timp liber,k doarme printesa si am zis sa ne facem prezenta si noi,poate poate ne-a simtit cineva lipsa![]()
Adriana_ce mai faci?cum e estera?are mama fetita mare
Ariana_ce face printesa?vreau sa te intreb ceva.cand am nascut era o dr super de treaba,mi-a placut tare mult de ea,dar nu stiu cum o cheama,era cu parul blond,tuns scurt,mai plinuta.e dr pediatru?

la toata lumea si va punem si noi cateva pozici,sa vedeti ce mari am crescut.
http://picasaweb.google.com/mihaelutza86
ariana2005 spune:
mihaelutza, bine ai revenit,..ne bucuram ca nu ne-ai uitat de tot, eu cred totusi ca te-ai referit la d-na Mariana, care este asistent neonatolog, oricat ma gandesc numai ea corespunde descrierii tale..ah, era sa uit, ai o fetita frumoasa foc si ce mare a crescut..sa va traiasca sa fie sanatoasa..
in rest, noi suntem bine cu o singura raceala usoara in cateva luni bune, mare realizare fata de anul trecut, primul nostru an de colectivitate,..fetita merge la gradinita, creste ca din apa, ne uimeste pe zi ce trece si noi o iubim din ce in ce mai mult, iar noi.. fiecare cu serviciul lui; zilele trecute mi-a murit primul pacient in garda mea, deci iti dai seama ca am fost putin intoarsa pe dos, dar colegele m-au avertizat ca primul mort nu o sa-l uit niciodata..sper sa nu se repete asta foarte curand..
dar, sa schimbam subiectul,..ati vazut vestitul AVATAR?..
Malinka spune:
na, ca nu stiati ce va lipseste, nu? ![]()
sa ne fie rusine, tare rau mai intram pe aici...
salutare tuturor mamicilor, bine ati venit celor noi... sa va simtiti bine pe aici si sa gasiti sfaturi bune...
v-as ura sa aveti o primavara plina de soare dar... se pare ca e doar plina de vant, zapada, viscol, tot ce-i mai urat in luna martie...
cu intarziere, LA MULTI ANI, Claudia, sper ca ai avut o zi de nastere frumoasa - 

- de la noi.
noi suntem bine, nazdravani, stoarcem de energie pe cine prindem prin preajma. sanatosi, asta e important.
va pupam, da' promitem sa intram mai des... 
irlandeza spune:
AVATAR......e naspa rau, cel putin mie nu-mi place. Nu-mi plac in general astfel de filme.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
ariana2005 spune:
Malinka, ma bucur ca sunteti sanatosi,..iar de energie..asta e, sa va tineti bine..si ai putea da mai des pe aici..
e super urat si la cluj,..nu mai putem, vrem sa vina primavara!!!!!!
restul fetelor ce mai fac?
dflavia spune:
Ramona_bm felicitari pt bebe, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos la termen, sa ne mai zici cum esti
mihaelutza_c andreea e o bombonica 
Malinka bine ca sunteti sanatosi 
of Avatar vreau si eu sa-l vad da numai nu mi se arata, sotul l-a vazut dar nu pot sa zic ca a fost super incantat.
deci noi de miercuri suntem acasa, Stfei e bolnava bineinteles de la cresa....tuse muci, febra, tot tacamul, acuma parca e mai bine dar dr nu ne da voie la cresa pana sapt viitoare deci consemnate acasa pe vreme din asta....si ne plictisim ingrozitor, offffff