Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

SArbatori frumoase in continuare.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cam bate vantul pe aici...mai des ma intalnesc cu unele fete in oras decat aici pe forum. Da' cred ca voi cam toate ati reluat serviciul, nu? Nu aveti atata timp liber ca mine. Poate va mai faceti timp sa scrieti una alta...mi-e dor sa stiu de unii copii; adica pe Sofia o vad destul de des (e o scumpa si vorbeste tare bine si ma distreaza cum intreaba ea intr-un limbaj propriu:"esee ees?":))), i-am mai vazut pe Marc si Dragos (adevarati baietani voinici!), pe Stefi cu ochisorii ei negri, pe frumoasa Carla cu pletele in vant si pe alti copilasi care roiau la Tzontzo de nu stiam care al cui e, toti plini de energie. Mi-ar placea sa stiu ce mai face simpatica de Amelia, blondina Estera proaspata surioara, Andreea Mihaelei etc. Adriana2005, voi cum sunteti? Poate se mai invioreaza atmosfera pe aici inainte sa trecem intr-un nou an...mai bun si mai necrizat, sa speram!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

intr-adevar cam bate vantu'..super ocupate fetele astea de nu au timp sa mai intre pe aici, sper doar sa fie bine..

despre noi, ce sa spun...asteptam, asteptam si nu mai avem rabdare..sper ca de data asta sa-mi tin baietelul in brate..
Ariana e bine, are 5 anisori, merge la gradinita si face balet, e o adevarata domnisoara, parca a crescut prea repede, mult mai repede decat as fi vrut eu..

sa aveti in continuare Sarbatori frumoase, iar Noul An sa va aduca tot ce va doriti..

mami de Ariana (30.10.2005) si 34+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

An Nou Fericit!
Sunt prima pe anu' asta, cata harnicie
Ariana, totul va fi bine de data asta, n-are cum sa fie altfel si noi ii vom face galerie lui Tudor cand va veni vremea!! Nu mai e asa de mult...Ai cezariana programata? Stiu ca ti-ai fi dorit sa nasti natural...eu tocmai am urmarit aici pe DC o postare cu un link spre povestea unei tipe...care a nascut natural, acasa...dupa 3 copii nascuti fiecare prin cezariana! Omg!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

La multi ani!

Ilinca, intr-adevar mi-as dori foarte mult sa pot naste natural, insa inca nu mi-am gasit un medic care sa accepte ideea de nastere naturala dupa 2 cezariene, asa ca tot cezariana va fi..nu conteaza am trecut prin 2, mai trece una, numai sa fie bebe bine..

maine voi merge la control si probabil vom stabili si data pentru cezariana..si tot de maine ma apuc de spalat si calcat hainite, lenjerii, paturici, desi am zis ca nu o sa pregatesc nimic parca nu ma pot abtine..

Mergi la inceput

si putin in avans, ca poate maine nu am timp sa intru...vreau sa urezPatriciei sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa-i bucure pe mami si tati toata viata ei..

Adriana, cand ai timp intra te rog si mai zi-mi cum esti...probabil ca ai nascut deja..hai imparte cu noi bucuria de a mai avea un copil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariana2005
...vreau sa urezPatriciei sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa-i bucure pe mami si tati toata viata ei..

Multumim frumos. va asteptam la petrecere .

Ce putin mai ai....pana nasti, sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Irlandeza, petrecere frumoasa..

mami de Ariana (30.10.2005) si 35+cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrycia82 spune:

Un an nou fericit !
Ma primiti si pe mine printre voi?
Cine a nascut de curand la spitalul judetean... As dori si eu sa stiu exact: pt acolo, ce trebuie sa contina bagajul ,(am vazut pe multe site-uri lucruri care mi se par foarte multe si nu neaparat utile sau folositoare), "tarife" de la A la Z (eu nu am asigurare de sanatate), cum sunt saloanele (trebuie sa duc si lenjerii de pat),etc. VA ROG FRUMOS AJUTATI-MA
Eu ar trebui sa nasc in martie dar vreau sa am totul pregatit din timp,pt ca multi mi-au spus sa imi pregatesc bagajul prin ianuarie.Sunt la prima nastere si sunt foarte speriata de nasterea in sine si de statul in spital.Nu am fost niciodata internata si ma ingrozeste gandul ca voi sta acolo cateva zile...
Va rog mult sa ma ajutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Va salut si eu in noul an si va doresc sa fie unul plin de bucurii si realizari.

Va multumesc mult celor care v-ati gandit la noi .

Am nascut pe 20.12.2010 o fetita sanatoasa!tot la euromedica, tot cu Sasaran, si am fost din nou f multumita de dr., de conditii, de tot.Miriam a avut la nastere 3380 gr si 53 de cm.am nascut repede(travaliu de 4 ore)dar putin mai dureros decat prima data.dar asta conteza mult prea putin pe langa faptul ca totul s-a terminat cu bine si suntem ok si eu si Miriam.

Estera este o surioara mai mare ff iubitoare,a acceptat-o pe Miriam nesperat de bine, o iubeste, o pupa, vrea mereu sa o tina in brate.a suferit,in schimb,ff mult cand am fost in spital si acum daca nu sunt mereu in raza ei vizala incepe sa strige "mama,mama!"; se teme sa nu plec din nou. dar cu multa rabdare si atentie din partea mea o sa trecem si peste asta :)

Acum ne acomodam la viata in 4, care nu este chiar asa de grea pe cat mi-am inchipuit-o :)mai greu e cu dormitul, ca Estera nu vrea sa doarma decat cu mine(inainte dormea singura in patul ei, in camera ei), asa ca dorm cu amadoua intr-o camera, si le adorm pe rand.dar o sa treaca si asta :)

Alina, esti asa de aproape de marea intalnire!ma bucur ca pana acum totul a decurs ok, si sunt sigura ca si de acum inainte va fi ok.peste cateva saptamani iti vei tine baiatelul sanatos in brate si va veti bucura de el cu totii.

Va pup pe toate, sa stiti ca mie dor de perioada cand subiectul nostru era mai animat...

Promit ca voi intra cand domisoarele mele imi vor permite.aporpo,e minunat sa ai 2 copii...acesta a doua nastere si venirea lui Miriam in familia noastra a adus asa de multa dragoste si pace, cum nu pot descrie in cuvinte...credeam ca numai la primul copil traiesti emotiile astea, dar se pare ca fiecare copilas aduce cu sine asa de multa bucurie...e adevarat ca e mai greu, organizatoric vorbind, dar e mult mai frumos, nespus mai frumos...

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si Miriam (20.12.2010)

Mergi la inceput