Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca
Raspunsuri - Pagina 22
melly23 spune:
salutare si de la noi! bun gasit celor care au absentat mai muult decat mine ca na...nici eu nu sunt breaza
noi suntem bine, amelia a fost putin racita dar s-a tratat repede cu oscilococcilum si nurofen in rest nik interesant, am terminat cu zugravitul si alte porcarii care pur si simplu m-au terminat psihic dar mi-am revenit si eu ca na viata merge inainte
va doresc o duminica deosebita !!! noi ne pregatim sa mergem la ziua mamei mele de nastere, de dimineatza amelia tot zice "momo momo bu bu"
va pupic dulcic 
P.S. poate careva vrea sa ne povestim ceva mai des asa ca va invit aici pe toate http://amellyashop.forumgratuit.ro/forum.htm 
pozicile noastre

mihaelutza_c spune:
salutare....
ce mai faceti voi,fetelor?
nici nu am dat de ceva vreme pe aici.ce-i drept,nu prea am timp in ultima vreme,ca m-am inscris la un curs de manichiura-pedichiura-unghii tehnice.fac ore dupamasa iar dupa ce vin mai tre sa ies afara cu bubulina,ba sa ne jucam...si na...trece timpul.
ma bucur ca sunteti toate bine.nu aveti careva parola,as schimba eu capitolul dar nu am parola.poate ne ajuta careva.
-ici la toata lumea.
Ilinca_M. spune:
Hello! Si noi suntem foarte bine; in weekend am fost la Sovata sa ne intalnim cu inca vreo 14 mamici de pe forumul asta, puteti viziona un milion de poze la semnatura:))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
irlandeza spune:
Woaw , ce de noutati. Cred ca v-ati inteles sa intrati toate in lipsa mea
.
Cine schimba capitolul ? Care detineti parola ?
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
ALEXIA - poze noi
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Hei, nu-i nimeni pe aici?
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
irlandeza spune:
Happy Haloween
irlandeza spune:
?????????????????????????????????????/
ddiuka spune:
Buna fetelor, v-am tot urmarit mesajele dar nu mi-am facut curaj sa scriu :)) Sunt si eu o viitoare mamica, nu am numai 10 saptamani, dar abia astept sa imi creasca burtica.javascript:insertsmilie('
') Cred ca voi naste la Euromedica cu dr Costin, inca nu sunt fff sigura, pt ca stiu ca cei de la Euromedica nu aveau incubatoare pt prematuri. De asemenea am inteles ca spitalul s-a renovat, cel putin sectia materinate de la etajul 2.A nascut cineva acolo, sa imi dea mai multe detalii? Sunt intr-o dilema http://forum.desprecopii.com/forum/icon_mi_2.gif.
Felicitari pt mamicile de pe forum, aveti niste copilasi extraordinari.
V-am pupat!
irlandeza spune:
Bine ai venit pe forum. 
Si felicitari pt. burtica. Sa dea Domnul sa treci cu bine peste toata sarcina si sa-ti vezi bebelusul in brate sanatos.
Sunt fete care au nascut si la Euroclinica si la spital, o sa-ti povesteasca ele, doar ca acum de cand a venit toamna, vad ca nu prea mai au timp sa intre. Mai urmareste subiectul.......