Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

La multi ani, melly!...sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte in viata de multa, multa iubire!

scuze de intarziere..

in rest, noi suntem bine, crestem, maine merg sa-mi dozez anticorpii, care sper sa-mi iasa negativi..si SUNT IN CONCEDIU!..adio munca, ma cam plictisesc dar cred ca e mult mai bine asa, trebuie sa am grija de bebe care sper din tot sufletul sa fie sanatos si sa se nasca la termen..

mami de Ariana (30.10.2005) si 18+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna fetelor.
ARIANA o sa ai baietel?v-ati gandit la nume?sa ai concediu placut
MELLY cum te-ai petrecut de ziua ta?am vazut inregistrarea video cu Amelia,Doamne ce scumpa ii.da ce m-am ras,cand ai intrebat-o "cine e mama ta",la care ea TATII si "unde stai",in "baiaiaiaia".o dulceata mica.
la toata lumea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

salutare fetelor!!!
ariana concediu placut si jmulta sanatate voua

miha de petrecut am petrecut binisor, o feliuta de tort, in familie, ca deh...a fost si ziua la fratelo geaman ...daca suntem gemeni fara multe figuri dar bine !!! amelia daaaa... e o bandita...vb si face doar ce vrea ea ... dar sunt super multumita de evolutia ei

salutari tuturor si multi pupici!!!

pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

ANCAURN

Am intrat sa fac urarea pt tine ca maine nu intru,plec la cumparaturi,avem o zi de nastere la un vecin,si tre sa ma duc sa caut ceva cadou.
va pup pe toate.sa aveti zile bune,ca vad ca nu mai intra mai nimeni pe aici.ce s-a intamplat cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

????????????????????

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

ALEXIA - poze noi

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

irlandeza ai dreptate??????????????????nimic????????????cam lenese fetele astea..

despre noi...eu sunt acasa, ma simt foarte bine, nu ma deranjeaza absolut nimic, nu am nici macar un simptom specific sarcinii..sper doar ca bebe sa fie sanatos..

legat de nume...grea problema, inca dezbatem intens, dar toate voturile merg catre Tudor, eu nu sunt foarte incantata dar nu pot zice ca nu-mi place..

Adriana, cum mai esti?

mami de Ariana (30.10.2005) si 20+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Doamne, de cand n-am mai fost aici... stiu, merit multe
Oricum, ce-am gasit imi umple sufletul de bucurie... Ariana, draga mea, e cea mai buna veste pe care o puteam primi de la tine... sunt fericita pentru tine si iti doresc sa ai o sarcina foarte frumoasa, sa te bucuri de fiecare clipa si nazdravanul din burtica sa vina pe lume sanatos si frumos. Cat ma bucur pentru tine!!!
Va imbratisam si Marc si eu si sa fie totul intr-un ceas bun!
Promit sa mai intru sa urmaresc evolutia ta. :)

Fetelor, multa sanatate tuturor!

Noi v-asteptam si pe aici, ne lansam in afaceri, ce mai: http://alexiskidsshop.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

buna fetelor,n-am mai intrat pe aici de un car de vreme.Felicitari viitoarelor mamici si mamicilor veterane.
N-am intrat deoarece si mie-mi este timpul scurt din nefericire iar munca si copii imi ocupa toata ziua.
Fetelor care doreste sa slabeasca ,sa scape de celulita ,sa-si atenueze vergeturile sau pur si simplu vrea o simpla relaxare prin masaj,daca suferiti de dureri ale coloanei sau orce alta afectiune si considerati ca un masaj terapeutic sau reflexogen v-ar ajuta sunati-ma la 0757042700 si povestim.Preturile cu care lucram sunt f.bune.

va pup pe toate si va doresc sanatate si copii cuminti

Mergi la inceput

Malinka,ce bine te-ai gandit draga sa mai treci pe aici,..sper sa nu treaca din nou atata timp pana sa mai stim ceva de tine..
am incercat sa vad pozele tale dar nu am reusit, habar nu am de ce..nici ale mele de pe webshots nu am reusit sa le vizualizez, oricum cred ca Marc e un nazdravan..
oare tin bine minte, tu ti-ai vandut caruciorul? mi-aduc aminte ca mi-a placut tare..

mami de Ariana (30.10.2005) si 21+cu

Mergi la inceput

Adrianavrem capitol nou!!!!!!!!!!! sau fetelor daca stie careva..fie-va mila..

mami de Ariana (30.10.2005) si 21+cu

Mergi la inceput