Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca
Raspunsuri - Pagina 20
mihaelutza_c spune:
LA MULTI ANI EMANUEL(BEBE DE RODICA MARIES)Sa cresti mare si sanatos,sa ai parte de multe cadouri si tot ce iti doresti.
MIHATP eu abia acu am ajuns la cafeluta,e bine primita si acu...merci.
da nu stiu de ce nu mai ajung si restul ca e tare buna cafeluta asta.
va pupic si ne "auzim"
irlandeza spune:
Mihaelutza a fost f. bine acasa, imi pare rau dupa vremea buna, ca la noi e racoare si mai ploua. Si dupa ajutorul parintilor mei. As fi vrut sa putem face mai multe in vacanta asta , dar n-am reusit.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
rodicamaries spune:
salutare mai baimarencelor,
intru tot mai rar pe forum , si cand ma gandesc ca intr-o vreme aranjam pagina si acum intru din an in an...si asta nu pentru ca nu va duc dorul, ci pentru ca timpul mi-e dusman in ultima vreme
cei doi atomici ma epuizeaza si ma vor doar pt ei.![]()
multumesc pt urari.
voi ce mai faceti?
felicitari gravidutelor...sarcini usoare sa aveti.
si voi mamicilor, copilasi sanatosi si cuminti 
rodicamaries spune:
carmenbudea, am vazut ca ai nascut cu Condrea si baietelul tau a avut apgar foarte mic, poti sa-mi spui ce s-a intamplat? este undeva povestea nasterii tale? cumnata mea vrea sa mearga la el, dar eu nu prea stiu despre el, eu am fost la Sasaran.
carmenbudea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries carmenbudea, am vazut ca ai nascut cu Condrea si baietelul tau a avut apgar foarte mic, poti sa-mi spui ce s-a intamplat? este undeva povestea nasterii tale? cumnata mea vrea sa mearga la el, dar eu nu prea stiu despre el, eu am fost la Sasaran. ..................................................... mamica de Darius (19 sept 2007) si de Marcu (24 aug 2009) |
salut
rodica nu am scris povestea nasteri nicaieri. dar imi spun ca am avut mare noroc cu dr condrea si a fost tare de treaba cu mine desi nu l-am vazut niciodata pana atunci, eu find la dr hidegcuti. el a decis sa imi faca cezariana de urgenta la 12 noaptea eu find internata de la 8 seara cu recomandare de la hidegcuti pt nastere normala, si nu a facut fite ca rednic: de ce am mers la ora aia sa il trezesc din somn sa ma opereze si de ce nu a venit dr meu sa imi faca.
ianis a primit scorul asa mic pt ca a facut stop respirator iar eu am avut lichidul amiotic galben si branzos.
deci mie una mi-a placut condrea, pacat ca nu are cabinet in oras(nu avea) ca la el as merge de acum inainte.
sarcina usoara la cumnata ta si de mai vrei sa ma intrebi ceva o poti face si pe mess la carmenbudea.

carmenbudea spune:
le uram si noi 

celor ce au avut aniversari, cu scuze de intarziere
.
sunt copilas care merg la cresa acum din septembrie? ianis o sa mearga si am niste emotii
.
va pupam pe toti
melly23 spune:
multumesc mihaelutza pentru urari!!! te pupic si te imbratisez cu drag!!! 

pozicile noastre

irlandeza spune:

MELY 

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008