Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

CARLA & MADALINA
Multi ani fericiti alaturi de parintii vostri, cu multa sanatate si bucurie, sa va bucurati de o copilarie frumoasa!

Deci..daca tot este sezonul de anuntat culoarea carucioarelor ma mandresc si eu: Estera va avea o surioara!!!!! suntem tare fericiti, nu pentru ca nu ne-am fi dorit baiat, ne-am fi dorit, dar stim ca peste ani va fi foarte bine pentru Estera sa aibe o sora.si eu am una, apropiata ca varsta si e tare bine :)daca nu ne mai schimbam pe parcurs o va chema Miriam.

Alina, felicitari pentru baietel!!ma bucur mult ca totul este in regula, ca bebe este in grafic si santos!asta e cu adevarat cel mai important! la ce dr. umbli in Cj? parca tu la Stanca ai nascut, asa-i?

CRETUALINA, felicitari si tie pentru baietel! sa fie sanatos si tu sa ai o sarcina usoara!

melly, ce bine iti merge tie singurica acasa! asta da!e bine sa ai parinti/socri la tara sa mai lasi copii cateva zile...

malinka, ce mai faceti? nici o veste noua despre Marc? haideti pe la noi cand veniti in sm...va asteptam!

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si cu Miriam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baimarence spune:

am facut niste mici modificari la lista noastra...gravidutele daca vreti dati-mi restul datelor ca sa mai completez...CRETUALINA, daca vrei da-ne si tu datele pt lista...

dc doriti sa mai fac modificari semnalati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

eu eram :)

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si cu Miriam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Va pe toate si va urez toate cele bune mai ales sarbatoritelor!!

30+ cu Elisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Multumim de urari, de vineri tot sarbatorim. Felicitari pentru gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumim mult de urari, va pupam pe toate

Avem si noi poze aici

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

MADA SI CARLA, sa cresteti mari si frumoase!

Adriana, felicitari pentru fetita..si eu am o sora cu aprox. 2 ani mai mica ca si mine si ne intelegem foarte bine, e cea mai buna si de incredere prietena a mea..ah, era sa uit, frumos nume ati ales..

mami de Ariana (30.10.2005) si 15+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Salutare lume......
Ne-am reintors si noi acasa , din Ro. si pe net........A trecut asa repede, desi am stat 2 luni. Si ma apuca disperarea ca la noi sunt 15 grade si ploua , iar in Ro. e tare cald si bine. Da' ce sa-i faci, nu le putem avea pe toate , nu ?
In rest suntem ok, Alexia se obisnuieste cu noua casa, cu camera de joaca, cu imprejurimile........si incerc si eu sa ma reobisnuiesc sa am grija de ea singura.
Cam astea-s noutatile, ne mai auzim.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

LA MULTI ANI MARC!!!
SA CRESTI MARE SI SANATOS,sa ai parte numai de lucruri bune in viata si sa te bucuri alaturi de parinti.si...sa nu uitam...sa fii cuminte
ADRIANA felicitari pt fetita
ARIANA ce fain ca o sa ai baietel.
MIHATP ce mai faci?cum e burtica?
IRLANDEZA cum v-ati petrecut acasa?noi nu prea mergem in parc la Mara ca e cam departe,mergem in parcul mare,e cel mai aproape de noi.eu stau in zona centru vechi.
ILINCA nu ne mai zici nimic de voi?ce mai face Sophia?pe unde umblati?
-ici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

dau o , poate mai aduna din baimarence

sa aveti o zi minunata!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput