Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca
Raspunsuri - Pagina 18
mihaelutza_c spune:
salutare di nou
am pus cateva pozici,pt cine vrea sa ne vada
http://picasaweb.google.com/mihaelutza86
ana_mun spune:
salutare gagici
o
din partea mea ca nu am dat de mult
nu am dat un semn de viata cam de mult timp. noi suntem aproape tot timpul pe la tara, sandu face naveta si noi venim mai rara pe la oras, numai daca avem ceva treaba.
plin de mamici pe aici. felicitari tuturor si celor nou venite
sarcina mea merge bine dar nu prea am pofta de mancare in rest totul este normal, rau mi-a trecut cam de o luna, dar ma simt obosita, inca un pic si trece. deci pana la urma o sa avem inca un fecior in casa, desi am vrut fetita ne-a iesit baiat, dar asta este, am stiu ca o sa fie baiat ca prea tare ne-am dorit fetita, si eu si sandu dar mai ales sandu.
alex este un rasfatat, face numai ce vrea, cu olita nu suntem prieteni deloc, nu stiu ce sa ma fac cu el, dar sper ca o sa-i treaca repede.
se vede ca este vacanta, noi anul acesta saltam cu concediul numai asa in weekend, sandu nu are concediu.
la multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acuma sa cresteti mari
pentru toata lumea
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
24+ 
melly23 spune:
salutare si de la noi!!! 

felicitari tuturor gravidutelor si multa bafta in marea odisee, fara greturi si fara alte ciudatenii!!! 
ana_mun sa stii ca nici amelia nu a fost prietena cu olita pana exact la 2 ani de ziua ei cand s-a cerut la pipi
pana atunci ii era frica ca o tot pune-am si eu zic ca a inteles ea ca nu e bine pana am zis "mno faci cand vrei" si am mai avut noroc cu socrella care a luat-o la tara si a stat mai mult in fundicul gol! de atunci se cere isi da jos pantalonasii sau chilotei si face, ba isi duce si olita la wc sa o goleasca
nu avem pampers decat sera la nani si la amiaza tot la nani iar daca iesim afara punem dar nu face si se cere si facem cunostinta cu tufele ![]()
![]()
! de mancat mancam singure ma mai bag eu in seama la supica dar mancam orice si oricand
atat ca acu de vreo 2 3 saptamani mi-a facut o alergie la mancare urata pe tot corpul bubite cu apa, crede-am ca e varicela dar am fost si la medicul de familie si la urgenta si toate au zis ca e de la mancare, care mancare habar n-am
...in fine a trecut, mai are urme dar a trecut
In rest nik nou toate aceleasi! ne-am intalnit ieri cu malinka la care ne cerem inca o data scuze ca l-am botezat pe marc 
dam un miel 
va pupam cu drag si ne e dor de voi toate
P.S. daca vrea sa vina careva la bazin cu piticii sa dea un semn, noi avem colacel dublu si ne place mult in apa, ieri am fost si a fost super curata si calda 

melly23 spune:
salutare!da chiar ca e o liniste pe aici!!! unde sunteti fetelor!!!??? mai povestiti-ne ce mai faceti? ce mai e nou, cum sunt bebelasii? ce fac gravidutele?? eu sunt singurica pe aici, amelia e la tara de marti, mai respir si eu

pozicile noastre

ariana2005 spune:
melly, ce bine de tine!..profita la maxim, ca nu te intalnesti des cu astfel de situatii..
in rest, eu sunt bine, burtica creste iar sambata dimineata ma duc la control, poate poate prinde o pozitie buna si ne spune sexul..nu ca m-ar interesa foarte tare, dar ma streseaza Ari cu asta..
si chiar e cam multa liniste pe aici..chiar nu mai aveti sa ne spune-ti nimic?
Adriana, ce o sa aiba Estera fratior sau surioara?
mami de Ariana (30.10.2005) si
13+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
melly23 spune:
salutare alina!!! ma bucur ca sunteti bine, bafta la control si sa vi cu vesti !!! 
pozicile noastre

ariana2005 spune:
melly, se pare ca bebe e baietel, sunt asa de fericita, probabil si daca era fetita eram la fel de incantata, dar in primul rand sunt fericita ca e sanatos, intreg, toate-i functioneaza normal, cred ca asta e cel mai important..
mami de Ariana (30.10.2005) si
14+cu 
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
CRETUALINA spune:
salutare gagici
nu am dat un semn de viata cam de mult timp. noi suntem bine, in plina activitate si la propriu si la figurat, la control am primit vestea ca 90% e fecior, e activ ca si mami care tot aduna lucrurile de la o casa si le muta la cealalta unde-i pregatim camera, si renovam
azi trecem in saptamana 21, si ma zbenguila mami in burtica pentru ca simt ca ii place ,, zice mama ,,
voi ce mai faceti, cum sunteti
va pup si va doresc multa sanatate si bebei sanatosi
alinus
20+
melly23 spune:
buna dimineatza si o cafeluta
ca n-am dat demult!

Carla & Mada

SA FITI LA FEL DE CUMINTI SI SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE SI FERICIRE!
LA MULTI ANI!
pozicile noastre