Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna seara!

La multi ani cu intarziere tuturor sarbatoritiilor!!!! si Felicitari noilor gravidute

Cand aveti timp va rog sa modificati la prima pagina a trecut deja destul timp de cand eram aspiranta

22+ Elisa Maria
www.facebook.com/photo.php?pid=110055&l=4f8a89df32&id=100000745513660" target="_blank">Pozica bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Mai, fetelor..bate vantu pe aici, dar nu mai zic nimic ca si eu am partea mea de vina.

Noi suntem bine..Estera e ok, stam mai tot timpul pe afara, ne jucam, obosim, apoi dormim...eu sunt ok, am deja 14s4z, nici nu-mi vine sa cred...

Ramona_bm, felicitari pentru fetita...daca voi acea timp promit sa ma acup de prima pagina, care oricum e demult "expirata" la unele detalii...la cate sapt ti-a spus Sasaran ca e fetita? sa intri sa ne mai povestesti despre voi.

Alina, cum te simti? greturi?

v-am pupat pe toate.

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!

noi aseara ne-am intors din concediu, unde ne-am distrat foarte bine, bineinteles eu la umbra sotul si fetita toata ziua in apa si la soare, dar asta e..acum am alte prioritati, important e ca ei s-au simtit super bine..

dimineata am fost la infectioase pentru TORCH, si la centru pentru anticorpi, sper sa iasa toate bine..

in rest, eu tot cu capsulele de ghimbir, cu care ma simt foarte bine, am greturi doar cand imi este foame, in rest sunt ok..

mai avem inca 2 saptamani de concediu in care vom merge la parinti, socrii, bunici,..Doamne ce o sa ma ingras....

mami de Ariana (30.10.2005) si 8+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari gagics! Hehehe, long time no see

Am fost si noi in concediu, la munte, la mare...ne-am plimbat putin. A fost foarte bine, mai putin vremea la munte care n-a prea tinut cu noi dar noroc cu Paradisul Acvativ din Brasov, ne-am balacit in voie si ne-am distrat. Carla e topita dupa apa, s-a simtit excelent. Cu masina am fost, n-am avut niciun fel de probleme. Asa concedii sa tot fie, il asteptam deja pe urmatorul.

Ariana, pupici multi si burtica cat mai cuminte si sanatoasa.

Cretualina, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos. Eu am nascut la Cj cu dr. Halmagean, urmarita pe timpul sarcinii de dr. Cruciat de la Gine 1 si de dr. Costin Bogdan de la Euromedica.

Malinka, pe unde va ascundeti . Pupici lui Marc.

Adriana

Ilinca, micuta plimbareatza

Multi tuturor

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca bine v-ati intors din vacanta. Super concediu ati avut. Poate ne vedem in parc, la Hotem Mara. Noi am tot fost, dar nu v-am vazut fetelor.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor,

aici gasiti un mesaj pt mamele interesate de actiunea in instanta cu privire la masura de reducere a indemnizatiei cu 15%
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=4

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Irlandeza, e super cald in parc la Mara, nu prea e umbra. Noi mergem aproape in fiecare zi in parcul Dacia, e mai racoros. Bine, oriunde e cald acum dar parca acolo e mai bine decat prin alte parti.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

baimarencele

n-am mai intrat cam de multisor. nu mai e timp de nimic. serviciu, Luca e mare si cu multe rani de oblojit (de la alergat), iar eu in 14s. vad ca mai sunt baimarence in odiseea de buburuze. va doresc o sarcina usoara si bb sanatos!
am si eu DPN-ul in ianuarie, prin 10. poate punem de-o petrecere in pijamalele de travaliu

v-am admirat in poze, imi pare rau ca n-am fost pe faza sa ma intalnesc cu voi. sunteti tare frumoase, iar puiutii minunati

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna tuturor.maaaaareeeeeeeee liniste pe aici.........
LA MULTI ANI CEZARA,bebe de ANCAURN,sa cresti mare mare,sa fii sanatoasa,sa se poata bucura mami si tati de fiecare minut petrecut alaturi de tine.
ARIANA ma bucur ca v-ati distrat in concediu.
MIHATP felicitari pt bebe2.iti doresc multa sanatate,o sarcina fara greturi si stari de rau si un bebe miscaret.
burtica.
o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Cezara

Carla & mami

Mergi la inceput