Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Adriana, felicitari mamica curajoasa! sa creasca fetitele mari, sa fie sanatoase si sa va bucure fiecare moment al vietii voastre!
ce bine e cand totul se termina cu bine..cred ca e mult mai greu cu 2 copii dar banuiesc ca rasplata e intotdeauna dubla..

cu dormitul.., probabil Estera mai are nevoie de timp si totul va reveni la normal..ma gandesc si eu ca la fel cred ca o sa procedez la inceput..nu cred ca Ariana ma va lasa sa dorm cu bebe, probabil va trebui sa dorm cu amandoi in camera, dar asta sa fie cea mai mare problema..

mi-ai dat asa multe emotii cu mesajul tau, sunt foarte fericita pentru tine,..si sa nu uit..astept poze cu Miriam, de fapt cu voi toti

mami de Ariana (30.10.2005) si 35+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Felicitari, Adriana si bun-venit micutei Miriam! Ce frumos ai povestit despre noua viata in 4! Desigur ca asteptam si poze Dar Estera nu se trezeste noaptea cand o alaptezi pe cea mica?
"La Multi Ani!" cu intarziere Patriciei! Si bun-venit patrycia82, din pacate cu informatii despre Spitalul Judetean nu te pot ajuta.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Sa-mi fie rusine, rusine, rusine, asa e, bateti-ma!!!
De cand n-am mai intrat pe aici... offf...
In primul rand - La multi ani tuturor. Sa avem cu totii un an mai bun, cu sanatate si pofta de viata... sa ne fie bine, ce mai!

Adriana - mii de pentru tine si printesa numarul 2... tare frumos nume i-ati ales micutei, Miriam, imi place mult. Mi-e dor si mie de Estera, de cate ori sunt in Satu Mare ma gandesc la voi si pe strda voastra mereu ma intreb care casa - una galbena, nu? Trebuie sa ne vedem odata... :)

Ariana - abia astept sa-ti vina micutul pe lume,sa ai in brate baietelul pe care asa de mult il doresti, o meriti din plin si trebuie sa fie toate bine, ai incredere... mai ai asa putin, draga de tine, cum e burtica, mare? Ce fain o sa ai tu, o balerina si-un nazdravan... :)

Intr-adevar, cum zice Ilinca, mai des ne intalnim in oras decat aici... dar na, avem tot felul de preocupari acum... suntem mari, cum nu credeam ca o sa fim chiar asa de repede, nu stiu cand si cum a trecut timpul... intr-un fel mi-e dor de Marc mic si de zilele in care ma trezeam cu forumul si ma culcam cu el (ei, stiti voi cum!!!) insa tot mai mult imi place acum, am cu cine sa ma inteleg si, in plus, nu mai e dependent de mine, pot sa am si eu viata mea (na, ce mama egiosta-s eu!!!)... e bine, o enciclopedie zilnica...

Va pupam dar nu promitem sa venim mai des pe-aci... incercam!!!
Numai bine tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrycia82 spune:

Buna seara
Chiar nici una dintre voi nu ati nascut la spitalul judetean acuma recent?
Nu cunosc pe nimeni care sa fi nascut acolo de aceea va intreb pe voi.Si ma gandesc cu groaza ca voi merge sa nasc acolo si nu stiu cum trebuie sa procedez (inclusiv cu datul la doctori).
Please help orice sfat e bine primit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-m spune:

buna fetelor!
Sunt si eu la prima postare, desi micutul meu a implinit 1 anisor deja. Din ce am citit aveti copii mari si deja proiecte de fratiori. Va felicit! Sper sa ma primiti si pe mine printre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-m spune:

buna patrycia82!
Eu am nascut la Spitalul Judetean. Nu te stresa. Conditiile sunt jalnice. Eu am nimerit singura in camera, la prima nastere, parca eram pierduta in spatiu. Nimeni sa nu te ajuta cu nimic. Dar cand iti vine micutul si ti-l pune la san, uiti de toate, nu mai esti singura, nu mai vezi cum arata peretii si baia. Cel mai rau a fost ca nu poti primi vizite. Daca vrei mergi cu copilul la geam.
Eu m-am pregatit cu de toate: camasa de noapte, 2 pungi de vata (exclus tampoane), scutece, 5 schimburi de hainute la bb, sampon de bebelusi, paturica, prosoape pt. 2, trusa ta necessaire (stii tu cu ce: periuta, pasta, sapun, etc.), acte, telefon, incarcator, ceva de papa ca mancarea-i de spital. Cam astea imi amintesc eu de acu 1 an. Lenjeria de pat ti-o schimba zilnic la 6-7 dimineata. La 8 vine pediatrul, ginecologul, apoi e baita la bebe si baita la mame. Camasa pt. nastere ti-o dau de la spital si nu e voie decat cu a lor. Epilat la 0 obligatoriu, sa nu ajungi pe mana lor.
Stai linistita, sa nu uiti sa respiri, trage aer in piept, e o zi care ti-o vei aminti toata viata. Si e o zi frumoasa cand iti tii minunea in brate. Curaj si nu te mai stresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna dimineata...

Intru si eu rapid cat inca mai dorm fetele.noi suntem bine, ne acomodam tot mai bine.

Ilinca, da, se trezea Estera cand o alaptam pe cea mica, de fapt nu numai cand o alaptam ci si cand plagea prin somn, sau se agita.Estera are un somn tare sensibil...a fost greu ca trebuia sa o adorm si pe ea apoi(mangaiat,povesti) si apoi o duceam adormita in camera ei...dar nu treceau cateva ore si se trezea iar plangand <Mama,Mama...>...dar am avut o discutie serioasa cu ea, si eu si tati, i-am explicat ca mama nu mai are burta, ca nu mai trebuie sa merga la spital, ca nu mai merge de acasa nicaieri fara Estera si ca nu mai trebuie sa-i fie teama ca o las singura...ne-a ascultat ff atenta, si se pare ca a inteles, caci de doua nopti adorme cu mine, dar doarme apoi toata noaptea in camera ei, cu tata, fara sa ma mai strige din 2 in 2 ore...eu zic ca suntem pe drumul cel bun :)
Sophiphi ce mai face? m-am mai uitat la pozele vostre..e asa de frumoasa...

Alina, cum te simti?cand ai programat cezariana?

Malinka, cand treci prin Sm va asteptam pe la noi.da, la acasa galbena stam, la 137.mie-e dor de Marc, cred ca e un mare smecher :)

patrycia82, imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu info, am nascut la euromedica.dar dc ai alte intrebari te ajut cu drag.

mihaela-m, bine ai venit!spune-ne mai multe despre tine si piticul tau...

o zi placuta tuturor.

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si Miriam (20.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Acum am citit...am ramas socata...bebe Ilinca de Mihatp, mamica lui Luca, este ingeras, s-a nascut fara puls...d-ne, ce tragedie...nu-mi revin din plans...

Miha, esti o femeie puternica...ma rog ca Dumnezeu sa te intaresca, sa fie alaturi de tine, sa-ti mangaie sufletul...il ai pe Luca langa tine si el va fi cea mai mare mangaiere in aceste momente...pentru el trebuie sa fii puternica!te imbratisez...

Somn lin ingeras Ilinca...

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si Miriam (20.12.2010)

Mergi la inceput

Adriana, ma bucur ca e mai bine Estera,..saracuta, probabil a suferit mult in perioada in care a fost departe de tine
cezariana am programat-o pe 1 februarie cand voi avea 39 sapt + 1zi, asta daca nu se hotaraste bebe sa vina mai repede..nu m-as supara deloc, dar sanatos sa fie ca nu mai este mult..

Malinka, Marc e un scump si e asa mare..iar tu ai slabit foarte mult fata de ultima data cand ne-am intalnit..

Mihaela, bine ai venit si asteptam detalii

Patricia, cateva zile trec repede,iar rezultatul merita tot efortul din lume, deci curaj..

mami de Ariana (30.10.2005) si 36+cu Tudor

Mergi la inceput

despre Miha si fetita ei am aflat de ieri..inca tot la ea ma gandesc..groaznic, fara cuvinte..

mami de Ariana (30.10.2005) si 36+cu Tudor

Mergi la inceput