Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRETUALINA spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelutza_c

ok,alina,asteptam pozele
si eu stau in zona centru vechi

CE COINCIDENTA LOCUIESTI DEPATRTE DE POLITIE? EU LOCUIESC IN APROPIERE, PE ANDREI MURESANU,

alinus
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Adriana, ma bucur foarte mult pentru tine...vai ce veste buna mi-ai dat, chiar zilele trecute ma gandeam la tine..sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara de acum inainte si un copilas sanatos. Apropo de greata, eu iau pastile de ghimbir, care sunt 100% naturale si mie imi folosesc, dar eu nu prea am avut greata, trebuie sa recunosc. Saracuta de tine, cred ca ti-a fost foarte greu pana acum,..dar ce nu facem noi pentru copii?astept cat de curand sa-mi spui ce este..

Alina, daca tie iti place de dr. Costin continua sa mergi la el, dar daca ai cea mai mica indoiala nu ezita sa-l schimbi. Eu in privinta lui..no comment..nu mi-as mai dori sa-l vad vreodata, dar asta e doar parerea mea.
Eu merg la Cluj la dr.,dar tu probabil nu stii ca eu m-am mutat in cluj de 1 an..

mami de Ariana (30.10.2005) si 7+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

alina eu stau pe strada cuprului,daca stii unde este,oricum suntem aproape,eu in 10 min sunt la piata.
adriana felicitari pt sarcina,iti doresc multa multa sanatate si o sarcina usoara,daca nu a fost pana acum,sa dea DD sa fie de acu in colo,multiEsterei,e fetita mare,ce mai...asteptam sa ne spui ce va fi...
mai...se pare ca se "lucreaza" de cu zori la bebei pe aici.si eu tare mult astept sa mai facem un bebe,dar mai am putin de asteptat
va doresc multa sanatate la toate si la bebeii mici sa stea cuminciori in burtica.
la toata lumea.

Mergi la inceput

uitasem...alina nu ti-ar place sa nasti la euromedica?daca tot ziceai ca vrei sa schimbi dr?ziceai parca de cluj,insa vorba ta,e cam departe...si nu stii niciodata cand bate bebe la usa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelutza_c

uitasem...alina nu ti-ar place sa nasti la euromedica?daca tot ziceai ca vrei sa schimbi dr?ziceai parca de cluj,insa vorba ta,e cam departe...si nu stii niciodata cand bate bebe la usa...

BUNA mihaelutza_c, NU STIU CE SA ZIC INCA NU SUNT HOTARATA CE SI CUM DESI TEBUIE SA DECID ODATA, ORICUM CLUJU NU , E DEPARTE , IMPLICA DRUMURI IARNA NU STI CUM VA FI, ASA RAMANE ORI LA JUDETEAN ORI LA EUROMEDICA, DA LA EUROMEDICA PARCA E DR. COSTIN BOGDAN,DR.SASARAN AM FOST O DATA SI DE ATUNCI NU MAI VREAU SA IL VAD SI STIE SI EL ASTA PT CA AM FOST FAORTE DIRECTA CU EL ,,UTATI-VA BINE LA MINE CA ALTU NU MA MAI VEDETI,, SI CINE MAI E DR. ROMAN RADU, NU STIU CARE SUNT ADEPTII NASTERI NATURALE, DINTRE ROMAN SI COSTIN BOGDAN, NU STIU SINCER AM ASA O RETINERE DE DR. DE AICI NU STIU DECE.

LA MINE STAU ALTFEL LUCRURILE CAND AM RAMAS INSARCINATA UMBLAM SI UMBLU LA DR.ZUBAC HORATIU,IMI PLACE DE EL. SI CUM AM POVESTIT DIN PRIMA CAND AM MERS LA EL PRIMA OARA, EL ARE DOAR CABINET INDIVIDUAL, DE COLABORAT COLABOREAZA CU DR. COSTIN NICOLAE DE LA JUDETEAN, DE AIA ZIC CA SA-R PUTEA SA NASC CU COSTIN NICOLAE DEOARCE DR. ZUBAC NU ASISTA LA NASTERI,ASTA E NELINISTEA MEA, SI DE AIA SUNT ASA NEHOTARATA, SI PE MINE MA SPERIE SI DATA PROBABILA A NASTERI 30.12.2010, DE OBICEI ISI MAI IAU CONCEDIU DE SARBATORI, NU STIU FETELOR, POATE CU AJUTORUL VOSTRU IAU O HOTARARE.

alinus
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mamaaa, ce de vesti bune, e sezon de "gravideala"! Felicitari, Adriana SM!
Hehe, Ariana, mi-ai amintit de pastilele de ghimbir, uitasem cu totul de ele, de-alea luam si eu.
Alinus, nu incerci sa scoti caps lockul, ca se citesc tare greu mesajele scrise cu el?...Felicitari pentru sarcina, nici mie nu mi se pare o idee buna cu Clujul mai ales ca urmeaza sa nasi in iarna...
Dar de ce zici ca nu mai vrei sa-l vezi pe Sasaran, ce probleme ai avut? Ca noi multe am mers la el si ni s-a parut foarte ok.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

alina la euromewdica e Costin Bogdan,dar e super de treaba.eu am nascut cu dr Radu Roman,am umblat de la inceput la el.eu am nascut cu cezariana,pt ca asa a fost sa fie,dar dr Radu mi-a zis ca daca nu apar probleme,nasc normal,dar se pare ca asa a fost sa fie si am nascut cu cezariana,oricum nu imi pare rau,pt ca in timp ce ma pregatea pe mine,in sala cealalta de nasteri nastea o doamna cu dr Sasaran,apoi...DD ce ultrasunete mai scotea.zic"ultrasunete"pt ca asa zicea dr Radu.eee...acuma...ce sa zic...poate la fel eram si eu daca nasteam normal,dar eu nici nu stiu ce sunt durerile nasterii...oricum eu de felul meu sunt asa,chiar daca ma doare ceva,nu auzi nici mac din gura mea.mie mi-a facut cezariana pe data de 8 iunie,iar in 10 a plecat in concediu,am ramas sub supravegherea dr Costin.sunt amandoi foarte de treaba si se ocupa de tine,dar oricum din cei doi,pt mine pe locul 1 e dr Radu.
alegerea e de partea ta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRETUALINA

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Mamaaa, ce de vesti bune, e sezon de "gravideala"! Felicitari, Adriana SM!
Hehe, Ariana, mi-ai amintit de pastilele de ghimbir, uitasem cu totul de ele, de-alea luam si eu.
Alinus, nu incerci sa scoti caps lockul, ca se citesc tare greu mesajele scrise cu el?...Felicitari pentru sarcina, nici mie nu mi se pare o idee buna cu Clujul mai ales ca urmeaza sa nasi in iarna...
Dar de ce zici ca nu mai vrei sa-l vezi pe Sasaran, ce probleme ai avut? Ca noi multe am mers la el si ni s-a parut foarte ok.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Ilinca_M. Buna si bine te-am gasit scuze pentru caps lock, sunt la munca si cum am de reddactat, ramane setat, ca intre timp va mai urmaresc,la Dr. Sasaran am fost in ianuarie 2010,ii spusesem ca de 1 an si ceva nu ma mai protejez nu am luat niciodat anticonceptionale si ca vreau un bebe si nu stiu dece se lasa asteptat, la cabinetul particular, unde a costatat dupa un mic control ca am o ran pe col si ceva chist pe ovarul drept,a zis ca nu astea nu sunt probleme grave si sa vin luna viitoare adica in februarie 2010, la alt control sa imi monitorizeze ovulatia.Eu fiind o persoana care nu am avut probleme
cred ca mi-a fost greu sa accept ca am ceva, am zis ceva tratament nu imi dati,stiind ca nu e ok aceasta rana eu stiam din auzita ca in cazul asta primul lucru e analiza Papanicolau, nu sa imi monitorizeze ovulatia si nu stiu mai ce si in plus eram programata la el la ora 17.00, si eu a intrat deabea la 20.30 am stat 3 ore jumate pe sacaun, eu nu am avut treaba dar erau viitoare mamici ce erau dinaintea mea acolo, si nu cred ca se cade asa ceva, si plus ca dupa 3 ore jumate de asteptat (am fost cu programare ca asa e mai nou) ma expediat in 10 minute cu ochii in soare , fara tratament, far nimic, si in plus cand am intrat in cabinet atuci isi stinsese si tigara, in fine poate am eu ceva si in momentul respectiv ma asteptam la alceva, nu stiu da imediat dupa la o saptamana am mers la Zubac si imediat mi-a recoltat si am facut papnicolau si clamidia si imediat am fost sub tratament si duapa 2 luni de tratament februarie si martie 2 cure de 10 zile dupa CM, in aprilie am si ramas insarcinata , nu stiu ce sa zic, a fost poate si norocul meu da totusi dupa mine daca mergi la dr. si ai ceva trebuie sa iti dea tratament investigati, si la urma copii daca asta iti doresti cu adevarat, dupa parerea mea, dr. Sasaran era parca satul de munca, nu stiu. no acuma fiecare cum ii cade bine , nu stiu ce sa spun eu asa am patit si nu mi-a placut

alinus
13+

uitasem analizele au iesit bune. pap II si claidya negativ,am facut doar tatament cu ovule si chisturi nu am avut cum spunea Sasaran, no nu stiu ce sa spun a trecut si vom vedea ce va mai fi, nu vreau sa supar pe nimeni

alinus
13+

Mergi la inceput

Buna dimineata mamici si burtici, eu ma simt bine azi sunt in forma, nu am mai avut greturi dimineata, si sper sa nu mai am parte de ele, voi ce mai faceti?
Sa aveti un week placut si cu vreme buna.

alinus
13+

Mergi la inceput

BUNA TUTUROR.
LA MULTI ANI ALVIN RAUL,sa cresti mare si sa fii sanatos,sa asculti de mami si de tati
alina...vezi ca vin si vremurile buna,trec si greturile.
un week placut doresc si eu tuturor!

Mergi la inceput