Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRETUALINA spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRETUALINA

Citat:
citat din mesajul lui ariana2005

tu fetelor, eu cred ca-s bolnava, dar cred ca cu capu'..eu nu am nici un simptom de sarcina, oare e normal, eu ma gandesc sa nu cumva sa fie vreo sarcina oprita in evolutie, la sarcinile trecute la 5 saptamani varsam, senzatie permanenta de greata, tensiune in sani, hipersalivatie, un gust metalic..si multe altele, acum absolut nimic

Doamne cu mine nicicum nu e bine!
saptamana viitoare o sa merg si la eco, pana atunci stresez pe toata lumea..

mami de Ariana (30.10.2005) si 5+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

BUNA ariana2005 APROPO DE GRETURI SI SIMTOME EU NU AM AVUT NIMIC PANA IN LUNA A 3 SPRE SFARSIT, CAND NORMAL AR TREBUI SA TE SIMTI MAI BINE, DR. A ZIS CA AS PUTEA CONTINUA ASA PANA MISCA BEBELE, VOI VEDEA, DIMINEATA SI SEARA AM EU PROBLEME IN RESCT AS DORMI NON STOP, MULTA SANATATE SI SA FIE TOTUL OK

alinus
12+

APROPO CU CINE VEI NASTE, SI UNDE, EU NU SUNT HOTARATA 100%

alinus
12+

Mergi la inceput

VA , MERG LA PAT CA MA IA CU SOMNU, VRB. MAINE VOI INCERCA SA MAI INTRU PE FURIS LA SERICI
SA AVETI O SERA PLACUTA SI LINISTITA

alinus
12+

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor, va invit la o cafea sau ceai, va doresc o zi frumoasa

alinus
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Salutare!!! bine ai venit alina! iti doresc o sarcina usoara si un bebe super sanatos!!!

va pupic

Mergi la inceput

BUNA, MERSI FRUMOS melly23,SA DEA DD SA FIE TOTUL BINE VA

alinus
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna fetelor.
alina_bine ai venit,sa ai o sarcina usoara si o nastere mult mai usoara.si eu am o prietena care a nascut cu dr Costin la judetean.prin ce zona stai?ceva pozici nu ne pui?
ariana_tu cum te mai simti?
multila toata lumea si mai haideti la o poveste,nu fiti lenese...

Mergi la inceput

AZI UMBLAM LA SEMNATURA INTRAM IN SAPTAMA A 14 ,

alinus
13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelutza_c

buna fetelor.
alina_bine ai venit,sa ai o sarcina usoara si o nastere mult mai usoara.si eu am o prietena care a nascut cu dr Costin la judetean.prin ce zona stai?ceva pozici nu ne pui?
ariana_tu cum te mai simti?
multila toata lumea si mai haideti la o poveste,nu fiti lenese...

mihaelutza_c BINE TE-AM GASIT SI EU, MERSI FRUMOS SA DEA DD SA FIE BINE, EU MOMENTAN STAU IN CENTRUL VECHI, DAR PANA PRIN SEPTEMBRIE , OCTOMBRIE NE VOM MUTA PE REPUBLICII, LANGA MODA GRUP, MOMENTAN SUNT LA MUNCA, SI NU PREA AM POZICI PE AICI, DAR IN WEEK VOI PUNE CATEVA POZE. VA

alinus
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

ok,alina,asteptam pozele
si eu stau in zona centru vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Salutare tuturor...

Eu n-am intrat de mult...urez cu mare intarziere LA MULTI ANI! celor care s-au sarbatorit intre timp! si vreau sa o felicit cu muuuulta, muuulta buucrie pe Alina pentru sarcina!!!!!! FELICITTARIIIIIII! ma-m bucurat mult cand am citit, e un mare act de curaj din partea ta si sunt sigura ca vei fi pe deplin rasplatita!pupici multi si Arianei...

acum sa spun si eu ultimele noutati! sunt insarcinata !!!! am 13 sapt si am avut parte de un prim trimestru de sarcina ffff greu.o disgravidie groaznica, cu muuulte vome/zi, cu kg pirdute, cu spitalizari, perfuzii, stari de rau interminabile...dar incet incep sa ma simt mai bine, mai pot manca cate ceva.ce e cel mai important este ca bebe este bine, se dezvolta normal, totul e ok.si acum merg tot la Sasaran.termneul este prin 25 decembrie, dar presimt ca nasc mai repede :)
In rest noi suntem ok, Estera creste pe zi ce trece, e cuminte, ma inteleg deja cu ea ca si cu un copil mare, vb in continuare destul de putin..a avut si ea o perioada mai grea ca nu m-am putut ocupa de ea asa cum se obisnuise, a sta mai mult cu sotul si cu mama mea.dar recuparam noi de-acum inainte!

V-am pupat pe toate...
sper ca de acum sa pot intra mai des.

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput