Tinere senioare cu greutate>50kg (70)
Raspunsuri - Pagina 3
catalina2307 spune:
Si daca tot discutam despre regulament am sa mai fac o completare.
02. Dati un nume informativ subiectului pe care il publicati
Dati un nume informativ subiectului pe care il publicati. Subiectele cu titlu nesugestiv trec neobservate si au sansa de a ajunge in scurt timp la Containerul Verde (care se goleste o data pe saptamana). Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge mesaje considerate fara 'valoare' informationala - fara nici o explicatie.
Decizia va apartine.
luminita42 spune:
Fetelor !
comentariile impotriva mesajului moderatoarei nu fac altceva decat sa strice si mai rau atmosfera. Este bine sa nu cadem in greseala asta. Ne-am promis ca vom pastra o atmosfera frumoasa si calda aici. Haideti sa n-o otravim. Pe mine nu ma deranjeaza sa avem titluri sau introduceri mai discrete daca asta-i modul in care ne puteam asigura linistea in spatiul virtual
Haideti sa ne gandim un pic cum sa facem sa ramanem... noi intre noi. Nu avem nevoie sa atragem atentia nimanui. Suntem ok asa cum suntem.
Noapte buna inca o data frumoaselor!![]()

samira33 spune:
buna dimineatza
va las cefelttza aburinda si am fugit la treburile mele.

o zi buna tuturor

galliciana spune:

soricica

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaa

samira,multumim pt 
mona,multumim pt vot!

unde ati disparut iar??![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
guzelnico spune:
Ada29- Z14 CM, stimulare cu Vitex
Adria42- Z? CM
Amy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z22 CM
Babyblue- Z3 CM, HSG pe 12.11.09, se pregateste pt IA-norocoasa
in februarie
Beatrix69-
+20
Bebenov- Z30 CM
BlueFlower- BINE ATI VENIT ACASA, BEBE DANIEL si MAMICA LUI!
Brunadria- Z13 CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z? CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z14 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martie
Galliciana- Z17 CM
Guzelnico- Z8 CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos
nefinalizat
Libra-
+12
Libru- S12 A ![]()
Lumy_Clt-
+20

Luminita42-
+8 (confirmat
)
Lyly_mar- Z20 CM
Mami_vreau- Z30 CM
MayanMistica- Z28 CM
Menics- Z25 CM
Micomic- Z5 CM
Mona40-
(confirmat prin Bhcg
)
SabinaR- Z13 CM
Samira33- FIV2- cel norocos
in derulare
Simonia- Z15 CM
Sorinake- Z9 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in feb.
Soricica- IA 3 norocoasa
pe 29&30.01.10 (Z13 de la IA; azi Bhcg)
Violab- se pregateste de FIV2- cel norocos
in aprilie
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona
)
IVF Herbal Support (postat de Mona
)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona
)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor
)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG
)
galliciana spune:
nico-nasico,multumim pt vot!

intrucat nu apareti,viu si io cu tratatia
din partea lui amy:

babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Babyblue - Am sa te rog sa arunci o privire pe prima pagina. Cat de "consistenta" este. Nu am facut referire la urarile adresate "unei femei care se chinuie de ani de zile sa faca un copil si dupa nespe FIV-uri reuseste" asa ca nu este cazul sa devenim mai sensibiloase decat o cere momentul. Acest lucru l-am solicitat pur si simplu din motive tehnice. Daca este doar un topic de sustinere si prietenie banuiesc ca nu este nici o problema sa mutam subiectul la o alta sectiune. Cea dedicata prietenilor. Din pacate nuntile si botezurile nu se incadreaza in peisajul "aspirantelor". Din curiozitate personale - cu ce deranjeaza un titlu permanent (cu o completare simpla Felicitari x- atunci cand este cazul) ? In ceea ce priveste moderarea altor subiecte am sa te rog sa reclami postarile care te deranjeaza. Posibil sa fi scapat moderatorilor. Catalina |
of....ca la scoala..
tac si nu mai zic nimic.
o zi buna la toata lumea!

si moderatorilor

_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
bebita,ce faci,cum stai cu tratamentul?
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete minunate!
Soricica, venim cu tine la Bhcg, sa suflam acolo in rezultat, sa iasa maaaaare-maaaare de tot. Te rugam sa fii relaxata si doar foarte putin emotionata. Doamne-ajuta!
Amy, "Casa de piatra! Sa fie intr-un ceas bun, sa aveti o viata frumoasa, plina de iubire, fericire si impliniri!"

Calde imbratisari tuturor!