Tinere senioare cu greutate>50kg (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna dimineata,

amycasa de piatra, multa fericire si caas plina de prichindei

soricica asteptam rezultatul ...

galli??? te-ai trezit draguta?

mona , foarte bine draga, plimbareste-te, relaxeaza-te, roaga-te...bine ca airenuntat la sport si alte alea...

dragelor, am o propunere, pt a asocia nickul cu o figura, nu ati vrea sa va puteni cate o poza in albume, sau spuneti-mi pe unde sa arunc ochiu'

eu sunt in verva azi simt ca este primavara, e asa frumos, soare, cald, mi-am tras o fusta ca ma saturasem de pantaloni... ma simt bine si pt ca azi luam banii...hehe...si ieri am pus ochii pe niste ghete...
ce mai mancam zilele astea??

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

da,da,precum vazusi,fata buna!
imediat plec prin piata

blue, ce faceti??? ce face daniel??

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Meni, shopping placut!
Si mie parca mi-e dor de fusta dar inainte cred ca ar trebui sa revin la silueta de dinainte de stimulari. Am impresia ca nu mi se mai dezumfla picioarele iar de slabit - poate doar daca ma infometez.

Mergi la inceput

hai galli repede cu de-ale gurii...sa stabilim meniul
uhh, voi trece si eu prin piata dupa munca...cu o lista mamaaa...
azi noapte am adormit la doua jumate...sforaia G de m-a scos din minti...pama la urma si-a luat perna si s-a mutat in sufragerie... dimineata m-a intrebat: ai dormit draga mea dupa ce am plecat??? dragutz, nu??? ei...este toata casa insirata cand vine el...dar face cate o faza de-asta draguta, si nu mai vad dezordinea...
asa apropos sunt Z25 si astept uratii, desi mie imi vine la 28 ...pe chestia asta in fiecare sera profitam de inca o zi fara

Manu

Mergi la inceput

manu,sorry,nu reusesc sa il dezlipesc pe tarzan de pat
in principiu smantana,slanina si nu stiu...niste spanac??
habar nu am...felul 1 mai am azi.mai dati si voi idei.

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

eu voi lua manzat si voi face un gulas, dar in loc de galuste, il vom servi cu paste integrale...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

Buna dimineata minunatelor,

Amy,CASA DE PIATRA SI MULTA SANATATE, FERICIRE SI TOATE VISELE VOASTRE SA SE IMPLINEASCA.

Monicuta, ai mare grija de tine.

dragelor, va multumesc de sustinere.am fost la analiza de dimi la v.babes si mi-au zis ca rezultatul e gata in jur de ora 19.
daca il au mai devreme il trimit pe mail.

dar nu imi fac sperante, pentru ca, ca de obicei, cand imi fac un test in ac zi isi si face ap cm.
acum cand am ajuns acasa( dupa o scurta plimbare la o bisericuta)am observat pe hartie un mucus mult inchis la culoare, un maro...asa ca pana sa am rezultatul se pare ca vine cm...
nu stiu ce senitiment ma incarca in clipa asta tritete, suparare,revolta,indiferenta ,cert este ca nu stiu incotro sa o apuc si ce sa fac.

va pup pe toate inimoasele

Mergi la inceput

soricico,ti-am mai spus,-daca vrei sa nu ramai fara codita,linisteste-te! gandeste pozitiv!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui soricica

Buna dimineata minunatelor,

Amy,CASA DE PIATRA SI MULTA SANATATE, FERICIRE SI TOATE VISELE VOASTRE SA SE IMPLINEASCA.

Monicuta, ai mare grija de tine.

dragelor, va multumesc de sustinere.am fost la analiza de dimi la v.babes si mi-au zis ca rezultatul e gata in jur de ora 19.
daca il au mai devreme il trimit pe mail.

dar nu imi fac sperante, pentru ca, ca de obicei, cand imi fac un test in ac zi isi si face ap cm.
acum cand am ajuns acasa( dupa o scurta plimbare la o bisericuta)am observat pe hartie un mucus mult inchis la culoare, un maro...asa ca pana sa am rezultatul se pare ca vine cm...
nu stiu ce senitiment ma incarca in clipa asta tritete, suparare,revolta,indiferenta ,cert este ca nu stiu incotro sa o apuc si ce sa fac.

va pup pe toate inimoasele

uka

pentru soricica noastra trista

am incercat sa-mi gasesc cuvintele...perlate sau nu, si-mi este greu...stiu doar ca sunt si eu alaturi de tine, si te rog sa ramai optimista. nu ai inca un rezultat, nu? si daca prin absurd, nu a fost sa fie nici de data asta, va fi data viitoare, si va figur o data, pt ca eu nu cred ca Dnezeu nu ne vede, poate doar ne incearca... stii si tu ca si mine "n" cazuri, in care s-a intamplat minunea dupa multe incercari, atunci cand nici nu mai sperau sa se intample...
te cred ca esti dezamagita, si ai tot dreptul, ai dreptul sa fii si suparata, dar totul este sa nu renunti, acel: nu stii incotro s-o apuci, cred ca ar fi bine sa o iei de la capat daca este cazul..inca nu stii...
eu chiar sunt sigura ca va veni si randul nostru...
si apoi..trebuie sa plecam pe rand la odisee, nu??? eu mi-am pastrat un loc pt la anu'...
sper sa nu te superi ca m-am bagat si eu in sufletul tau cu sfaturi...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

soricel,dragut,toate sentimentele pe care le descrii tu,ne-au incercat si pe noi.......ne mai incearca .....dar mai bocim,mai ne enervam.....dar o luam de la capat.
Dc vrei sa plangi,plangi ca sa te linistesti.Te mai descarci.Si de maine tb sa o iei de la capat.Eventual, incearca sa auzi si o alta opinie,nu strica.Cand eram in spital am vazut atatea femei care se chinuiesc sa aibe bebei,de 30,40,45 de ani si care nu isi pierdeau speranta.Preotul venea in fiecare zi in salon si ne spunea ca tb sa nu ne indoim,ca DD ne aude si ne ajuta,dar puterea este in noi,sa nu ne pierdem credinta ca o sa avem bebei nostrii.
Te pupic si te imbratisez.

Mergi la inceput