Tinere senioare cu greutate>50kg (70)
Raspunsuri - Pagina 5
lyly_mar spune:
Amy,va doresc Casa de Piatra,intelegere,iubire,respect si multa putere sa treceti peste toate greutatile impreuna!

Si bebeii sa vina cat mai repede!
Maine sa fi o mireasa frumoasa!
ANI.G spune:

nu o sa mai zbier "casa de piatra" de data asta,o sa o spun in surdina...macar colorat sa mi se permita, totusi ![]()
casa de piatra amy, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti toata viata 
offf...regulile astea 

soricica nu te pierde cu firea. Asteapta pana deseara, DD e mare 
in alta (dez)ordine de idei :fetele...eu iar ma-ngras 
O fi relevant de facut un progesteron la 8 DPO in loc de 7 ? Tre sa se vada ceva oricum daca am ovulat. N-am avut stare si l-am facut.
Pentru mine ovulatie fara nimic in Z14 e ceva
de mancare o sa fac rechin, ca se mananca peste azi, dar poate imi dati voi idei cum..

la toate fetele
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
luminita42 spune:
Amyshor miresica noastra!
Un buchet mare de flori pentru tine!

Iti doresc Casa de Piatra! ...Sa fiti fericiti, sa aveti o viata plina de armonie si intelegere si copii sanatosi,frumosi si destepti!!!.
Sa fie intr-un ceas bun!..
Mii de felicitari si imbratisari!

menics spune:
Mona, Nico,
azi mi-am pus pe oreZ chiciti ce?? ZATAR ...YAMIII doamne , mi-am amintit de Liban...
Manu
luminita42 spune:
Buna fetitzelor!![]()
O zi frumoasa aici la Olanda! Soare! Luminos! Zapada !..
Copiii dorm tun, ieri s-au plimbat pana in Arnhem, au vizitat centrul si gradina zoologica de acolo, care e interesanta, cu zone tropicale, zone de desert.. etc., fiica-mea o stia de cand am stat aici prin 2003, dar a vrut s-o arate si boyfriend-ului. Cica nici naiba nu era pe acolo, doar ei, animalele si cateva babe cu copii de mana!..Dar ei tot s-au distrat, au facut poze, au mancat si baut ceva la baruletzul amenajat zona cu padurea tropicala![]()
In alta ordine de idei ce bine imi pare ca am supravietuit impactului cu 'regulamentul'! ![]()
Ani esti mortala, mai mic nu se putea? ![]()
Eu zic ca nu va fi mare diferenta la progesteron intre 7DPO si 8DPO. 
Soricica 

Lyly cum te mai simti? Mai ai dureri de la operatie?.. ce zicea doctorul ca facut acolo?..ti-a descris rezultatul?.. esti tare curajoasa.
Monicutzooo!...pe unde esti, ai pus si tu testul ca mine in vitrina??...(adica emailul cu rezultatul beta!) manca-te-ar mama de fata perseverenta!..te cunosc din vremea cand inca nici nu scriam pe forum si ma uitam disperata sa mai identific femei care erau mai apropiate de varsta cu mine!.. Asa ca nici nu poti sa-ti inchipui ce minunat imi suna beta asta al tau!..
Galicutzo fata?..
.ce faci? Ce planuri ai azi? ...Nu mai contenesti cu banca aia? Auzi fata , cica este acceptat
sa pui la coada titlului acestui capitol felicitari Amy, bravo Mona! De ce nu?..
Bebitza nu am greturi, sunt cam ingrijorata ca nu apar....Ai reusit sa-ti faci singura injectiile cu menopur?.. 
Fetele multi pupici pentru toate-toate!
MayanMistica spune:
Amy draga noastra CASA DE PIATRA si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti

Soricel frumos nu mai plange ca strici ochisorii si nu e voie.Io v-am zis ca voia noastra se va implini , uite cu rasar burticutele ..ai sa vezi ca vei fi si tu in curand.Adica nu o crezi tu pe Mama Omida?Eeeeeee 

Mona asa e , fata draga n-ai voie sport.Trebuie sa stau cuminte ptr ca bebe sa fie linistit.Sau trebe sa te leg io de pat?![]()
Nico inimoasa lu mama cum mai e pe la Bucale , tot cu zapezile te lupti? Da-le incolo ca vor pleca ele ..
Luminita NL goedemorgen , alles goed met jou? Ce face micutul olandez? E cumintel..sa fie si sa creasca acolo frumos si sanatos in burtica la mamica lui.
Galli dragalaso ai fost la piata? Si eu trebuie sa ajung , nu stiu cand imi fac timp si chef..
Menics scumpa poti sa faci si o plachie de peste la cuptor...mmm ce yammiii
Va pup pe toate , ma duc sa dau nitel cu aspiriciul ca e jale la mine 

MayanMistica spune:
io fac niste biscuiti truffle , cu ciocolata ..o bunaciune !!!

De papica as face ori snitel cu praz si ciuperci .ori somon cu morcovi in sos caramelizat.

MayanMistica spune:
Ca sa nu mai editez : la somon in reteta din revista vad ca e salata de avocado ..![]()
ANI.G spune:
manu se mananca peste pentru ca duminica e lasata secului, deci mai e putin si incepe postul
luminita nu se putea mai mic, ca daca era, zau ca bagam ![]()
oricum o sa se vada daca a fost ovulatie sau nu, chiar daca iese mai mic
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png