Fiv in Ungaria 91
Raspunsuri - Pagina 9
goggy spune:
mi-e asa frica sa nu ma ingras de la hormoni, ca mananc frunze si gratar.....da' mai scap si cate un dulce
mirela2 spune:
de hiperstimularea asta m am facut cat china, cred ca am 4 kile de lichid in mine, scap eu de ele
goggy spune:
aha, da, e pacatoasa hiperstimularea. Las' ca te faci din nou cat china, mai ales daca ai gemeni
Nu mi-ai zis cati ai transferat si cand ai test.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy aha, da, e pacatoasa hiperstimularea. Las' ca te faci din nou cat china, mai ales daca ai gemeni Nu mi-ai zis cati ai transferat si cand ai test. MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
de data asta 2 morule, una fresh si una din cei 2 congelati, ca asta a supravietuit, iar din cei fresh au fost 5 ovocite din 10 foliculi punctionati.....
miercuri ar trebui sa vedem ce si cum
daca sunt gemeni pot sa ma fac si cat africa, nu importa
KiraClara spune:
citat din mesajul lui goggy Iti raspund eu : fiv pe loturi nu are nici o legatura cu stimularea. Se dau AC pentru a se incepe in aceeasi zi dar stimularea este individualizata si nu se intervine in nici un fel. Nu se forteaza, in nici un caz. Gandeste-te, care poate fi variatia? Mai mult de 4 zile intre prima punctie si ultima e putin probabil. Sa zicem ca in cazul unei paciente stimularea a durat 9 zile iar in alt caz 13. Oricum medicii cand vin nu stau doar 2 zile, asa ca nu iti face probleme. MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Ok, am inteles. Atunci e in regula.
Cine te urmareste pe perioada stimularii?
Goggy, iti doresc sa reusesti de data asta! Parca totusi s-a lasat destul asteptat testul ala pozitiv! Hai ca se poate!!
goggy spune:
Sansele sunt foarte bune, vad. Miercuri, zici? Bafta multa!
Da, stiu ce zici, chiar ca nu mai are nici o importanta...slabim noi, dupa
dent spune:
Mirela,goggy, doamne ajuta la beta mareeeeeeeeee!
Mire,si eu la al doilea fiv am pus 10 kg in 12 zile,stiu cum te simti,e groaznic...,dar important e rezultatul final,iar de aceasta data va fi cel pe care ti-l doresti!
Fetelor ma puteti ajuta cu niste analize facute in zi 2 de cm:
FSH 5,73mUI/ml......val.normale 3,2-12,2
LH 3,74mUI/ml................. 1,4-15,3
Estradiol 33,40pg/ml............30-60
Nu vi se par cam mici valorile? In curand 37 ani si AMH 3.2
TUTUROR
goggy spune:
citat din mesajul lui KiraClara [Ok, am inteles. Atunci e in regula. Cine te urmareste pe perioada stimularii? Goggy, iti doresc sa reusesti de data asta! Parca totusi s-a lasat destul asteptat testul ala pozitiv! Hai ca se poate!! |
Da, si eu zic acelasi lucru, am asteptat destul! Gata!
Ce ma intrebi, de fapt? Cine te urmareste sau cine iti face ecografiile? De urmarit, te urmareste medicul grec, el ajusteaza dozele, el ia deciziile, el zice ce si cum si cand. Ecografiile le face o doctorita angajata special pentru monitorizari iar rezultatele pleaca in secunda doi in Grecia.
goggy spune:
Eu zic sa vorbim pe subiectul asta la capitolul special destinat clinicii, nu cred ca e potrivit sa incercam rabdarea unguroaicelor