Fiv in Ungaria 91

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Iote ce razbel aici ca nu e de acord lumea cu preturile de la greci si nu se stie ce fac ei de banii astia.
Am sa va rog sa faceti o petitie dar pana atunci sa reveniti la subiectul initial. Pentru discutii pro si contra cu si despre greci exista un alt subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!
Mirela bine ai revenit acasa si bafta miercuri!
De ce ai platit doar 400 euro? sau mai exact ce a intrat in acesti bani? Ca eu am inteles ca practic ti-a facut FIV nu FET.

Salutari la toate fetele

Dumnezeu are grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dent

Mirela,goggy, doamne ajuta la beta mareeeeeeeeee!
Mire,si eu la al doilea fiv am pus 10 kg in 12 zile,stiu cum te simti,e groaznic...,dar important e rezultatul final,iar de aceasta data va fi cel pe care ti-l doresti!

Fetelor ma puteti ajuta cu niste analize facute in zi 2 de cm:
FSH 5,73mUI/ml......val.normale 3,2-12,2
LH 3,74mUI/ml................. 1,4-15,3
Estradiol 33,40pg/ml............30-60
Nu vi se par cam mici valorile? In curand 37 ani si AMH 3.2
TUTUROR

dent pupici
dupa parerea mea valorile sunt ok

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

Buna seara!
Mirela bine ai revenit acasa si bafta miercuri!
De ce ai platit doar 400 euro? sau mai exact ce a intrat in acesti bani? Ca eu am inteles ca practic ti-a facut FIV nu FET.

Salutari la toate fetele

Dumnezeu are grija de noi

Adriana

nush, ne am apucat de fet doar, ca am facut si punctie......... la o adik e treaba lui, am inteles ca mai era un caz ca al meu, nu eram singurii, oricum am observat ca se fac reduceri ca la magazine in perioada de iesirii din sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

mami_vreau, dr k a recomandat ovitrelle in loc de pregnyl pt ca vine gata preparat si ti-l poti injecta singura subcutanat; o sa cumpar din asta, ca se gaseste mai usor; a zis clar ca il prefera; doza e cea care ai scris de 250 care are 6500 UI substanta activa (pregnyl are doar 5000); asta merge la toate si la IUI si la FIV injectat la 36 ore de la procedura de IUI respectiv punctie

HSG o sa fac in Cluj saptamina viitoare o sa merg sa discut cu dr care face, sapt asta nu am apucat; oricum cam in 2 sapt trebuie sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi
o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

mami dupa pana de aseara a trebui sa trecem iar pe la o vulcanizare cu profesionisti caci 2 jenti erau indoite rau, un cauciuc uzat caci am mers un pic pe el, plus roata de pe stanga fata de reechilibrat....dar macar am ajuns acasa bine dupa ce am mancat la mama bun bun

mire bun venot acasa! hai ca m-ai speriat un pic cu drumul! chiar asa jalnic e???
si hai, treci la raport!!! cand e testul??? eu sunt in urma la citit asa ca imi cer scuze anticipat daca ai spus deja asta!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KiraClara

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau
in legatura cu bio-genesis! eu am intrat pe forumul celor care fac fiv acolo si nu mi se pare asa scump! daca profesionalismul e pe masura e un pret rezonabil! pai din ce am vazut eu e in jur de 2500 euro... pai si la giulesti costa 1400 euro si mai dai si pe langa, nu? de "profesionalismul" celor de la giulesti nu prea vreau sa vb ca sa nu starnesc polemici...
cat despre faptul ca se face fiv pe loturi habar nu am daca e asa sau nu dar eu nu vad din asta un dezavataj! care-i faza? vb catalinei... te tine un picut mai mult pe AC...
in legatura cu p.k.... eu nu cred ca face fiv pe loturi desi va spun sincer ca nu m-ar fi deranjat nici daca ar fi facut! am vazut ca el initial merge pe AC 18 zile si ajusteaza numarul acestora doar daca are el vreo conferinta si trebuie sa amane vizita cu o zi-doua sau daca noi nu putem ajunge la prima consultatie in ziua propusa de el initial! deci mi se pare foarte maleabil, lucru care nu cred ca ar fi fost posibil daca facea fiv pe loturi! dar, repet, si daca face pe mine una nu ma deranjeaza...

Laura, eu sunt curioasa daca fiv pe loturi nu inseamna numai AC ci si faptul ca te stimuleaza un numar fix de zile ca sa pice punctia intr-o anumita zi. Stie cineva?

pai ce clara tu ai simtit ca numarul de zile in care te-ai stimulat a fost oarecum "programat"??? nu ca a fost in functie de raspunsul ovarelor??? cu asta nu sunt de acord! si nici nu cred ca se intampla asta deoarece nu am auzit ca toate de aici sa avem acelasi numar de zile de stimulare! unele au avut mai multe, altele mai putine... deci sincer, nu cred!
cu AC sunt perfect de acord! hai sa fim serioase! daca nu am lua AC nici nu am sti sigur cand incepem stimularea, cand trebuie sa mergem la control, etc... asa avem si noi timp sa ne facem arajamentele pentru cazare sau transport! nu???

Laura

Mergi la inceput

neata

sunt ok, nu ma dor sanii ca prima data, parca un pic sunt mai mari, ovarele ma mai supara, isi revin la dimensiunea avuta anterior, miercuri ar trebui sa fac testul, pica a 12z, dar nush, la mine s a decalat asa de mult, pe 10 trebuia sa mi vina nornal, sper sa mai vina de craciun.
am facut transfer in z25, off da Doamne sa fie bine.

Mergi la inceput

Citat:

miercuri ar trebui sa vedem ce si cum

ma gandeam eu ca deja ai spus cand e testul! iti tin pumnii pentru miercuri!

Laura

Mergi la inceput