Fiv in Ungaria 91
Raspunsuri - Pagina 8
goggy spune:
Se practica migrarea?! Nimeni nu mai e constant cu nimic? Suna ciudat ce zici.... mie mi se pare normal sa migrezi daca gasesti ceva mai bun
Verifica la Protopopescu si la Med New Life, nu la Medlife ( acolo stiu ca e mai ieftin )
Oricum, nu stiu de ce te-ai involburat asa, pana la urma fata m-a intrebat doar cat costa....
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy Tu ai spus ca e cea mai scumpa clinica din tara, eu am zis ca nu e. Nu am sustinut vreo secunda ca ar fi ieftin sau ca ar fi la acelasi nivel cu Szeged. Daca vreau ieftin, ma duc la Giulesti. Pana la urma cred ca totul se reduce la ce primesti in banii pe care ii dai. Nu vreau sa conving pe nimeni sa vina acolo, mi-am spus doar parerea. Eu sunt foarte incantata de ei si mi se pare ca nu se compara nici pe departe cu locurile unde am fost pana acum. Nici mie nu mi-e usor sa dau banii astia, m-am imprumutat din 2 locuri pana acum pentru a face fata situatiei....spun doar ca merita MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
nici pe mine nu ma dau banii afara din casa, eu s mai nou somer, sti asta, fiecare isi cauta fericirea unde poate
ma intriga astfel de preturi si pe bune ce fac de 1600 euro pt un amarat de transfer de congelati??????
pe mine m au tratat super bine ungurii de la szeged, nu au dat in greu de asta sunt platiti
goggy spune:
Ah, apropo ca veni vorba.... eu nu as face la tutu, dracea sau medlife nici daca mi-ar da ei banii astia....ca vorbeam de mai ieftin.
Si inca ceva : eu cand vorbesc de Biogenesis nu ma refer la Poiana in nici un caz. Ma refer la greci. Nu am sustinut niciodata medicii romani si nici nu voi incepe acum.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui goggy Ah, apropo ca veni vorba.... eu nu as face la tutu, dracea sau medlife nici daca mi-ar da ei banii astia....ca vorbeam de mai ieftin. Si inca ceva : eu cand vorbesc de Biogenesis nu ma refer la Poiana in nici un caz. Ma refer la greci. Nu am sustinut niciodata medicii romani si nici nu voi incepe acum. MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
deni sa dea dzeu sa reusesti, nik altceva
poate de la hormoni, prea multi
goggy spune:
Sincer, nu stiu nimic despre costul unui FET, nu m-a interesat. Vorbeam doar de fiv.
Nu zic nimic de unguri, doar am facut si eu la Budapesta, nu am ce sa-i reprosez lui Kovacs, pe cuvant.
La Szeged nu stiu cum e, nu am avut tangente. Sunt convinsa ca sunt medici buni, altfel nu ar merge atatea fete acolo, nu?
Repet, nu am zis ca e ieftin, am zis ca nu e cea mai scumpa clinica din Romania si ca, oricum, isi merita banii.
mirela2 spune:
din cercetarile mele asta a reiesit....
si eu poate as fi preferat sa fac fiv loco, dar nu mi s a parut nimeni de incredere si nici pe masura buzunarului meu
mirela2 spune:
citat din mesajul lui goggy Stai linistita ca si io am o tona de hormoni in mine MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
tone de hormoni plus vreo 10 kile in plus
mirela2 spune:
citat din mesajul lui goggy Io zic sa reusim toate , sa moara Giulestiu' de invidie MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |