Fiv in Ungaria 91

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns drign spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Eu ce sa fac? Fiv, aia fac. Sunt in Z6 de stimulare si fac la Biogenesis, cu echipa de greci. Era imposibil sa mai plec 2 saptamani din Bucuresti....asa ca am ales sa fac "la scara blocului", clinica e la 2 strazi distanta. Oricum, ma batea de mult gandul sa ma duc la ei.
Pana acum sunt extrem de multumita de alegerea facuta si cred ca asa voi ramane pana la sfarsit, dupa cum evolueaza lucrurile. Clinica e impecabila si personalul la fel. Sa vedem ce minuni stie sa faca domnul doctor
Cineva trebuie sa ma lase gravida pana la urma, nu?

Cat costa procedurile FIV la aceasta clinica?

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

dring..vezi ca e un subiect deschis cu acesata clinica..si vei afla amanunte

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

am ajuns aseara pe la 10 in slatina.
drumul a fost ok pana la drgasani de valcea unde am dat intr una din frumoasele gropi si iaca pana si dai si cauta o vulcanizare ca era intuneric si cine sa faca pana, ca eu cu ditai burta si Marius si cu spatele blocat i cu burta din dotare nu ne am incumetat sa ne bagam.
pana la urma am rezolvat............
sa speram ca pana la urma o sa iasa treaba cu bebei si totul va fi ok.....

dring clinica grecilor lucreaza pe loturi si e cea mai scumpa din tara, eu una nu m as duce, parerea mea, tu acum faci cum crezi ca e mai bine pt tine.

ref la fiv cu donator in ungaria (Szeged)......costa 342000 forinti, nici decum 3500-4000 euro, stiu ca asta caci am stat in apartament cu o fata care a facut vineri transferul si atat a platit.

fata de romania preturile sunt mult mai bune si felul in care comunici cu medicul si comportamentul lui fata de tine, toate fetele cu care m am nimerit in perioada asta au beneficiat de cate o reducere, niciunde in romania nu vei face vreo interventie de orice fel, vreun protocol de orice fel si vei plati mai putin, nimeni nu te pasuie daca nu ai banii la tine sau daca nu ai cat ti se cere.
noi in ziua transferului trebuia sa platim si nestiind cat avem de plata (ori fiv nou ori fet) nu am schimbat euro in forinti....nu a comentat nimeni ca nu platim atunci, ni s a facut o chitanta si am venit luni si am platit.

goggy, sincer nu conteaza ca am facut hiperstimulare, nu conteaza ca am bagat iar hormoni.....am auzit ca in tara asa s ar face fet cu inhibare si cu estrofem sau cicloproginova, dr la mine nu a mers estrofemul, plus ca era primul ciclu dupa sarcina pierduta......sa astept....iese din calcul, e o vorba....bate fierul cat e cald, ajung ca multe alte fete la 40 de ani poate si mai mult si ma chinui in van apoi, daca pot acum, daca am rezerva ovariana acum, nu astept.
daca doamne fereste nu o sa imi iasa acum, o sa astept 2 cicluri, ca sa isi revina ovarele dupa hiperstmulare, dar sincer daca nu ar fi fost asta pe ciclu urmator o luam de la capat, pana iese bebe.

mami_vreau sa dea DD sa fie bebe, din cate imi aduc aminte tot eu am deschis la un mom dat anul trecut sezonul la bebei, dupa mine a reusit carla, zapp si alte fete, sper sa fie la fel si acum, eu sa deschid sezonul si apoi sa reusiti toate.

gyongy pupici si sarumana....siiiii ....fata zbiala taleeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristm spune:

Ciao Fetele
Mire iti doresc din suflet bafta....si ai sa vwzi ca o sa fie bebe..mi-ai adus aminte acum,cand ai ramas tu...eram la lucru si va citeam...si asa m-am bucurat c-am inceput sa plang...se uitau colegii..ce-i cu mine...le citeam si lor povestea voastra...

probabil ca atat o fii FIV cu donator acolo...ideea e ca mie-mi lipseste donatorul care ...daca as gasi-o ,in jur de 1000 eur ar fi, de aceea s-a ajuns la calculul acela : 3500 - 4000. Mai mult ca sigur ca tipa pe care ai cunoscut-o tu acolo, o fi venit cu donatoare ( dar cat i-a dat ei donatoarei...numai ea stie ).

sunt alaturi de voi...
aseara am discutat prima oara cu sotul meu de adoptie...
offf...ce geu e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

dring clinica grecilor lucreaza pe loturi si e cea mai scumpa din tara, eu una nu m as duce, parerea mea, tu acum faci cum crezi ca e mai bine pt tine.

Mirela de unde ai tu informatiile astea?!

1. nu este cea mai scumpa din tara dar in mod sigur este printre clinicile cu rata f mare de reusita.(75%)

2. apropos de loturi , pt. ce iti imaginezi tu ca se dau AC la unguri cu formula "te anunt eu cand sa le opresti"......a da, imi amintesc, pt relaxarea ovarelor.

Of....cat de usor e sa iti dai cu parerea cand nici macar nu ai trecut prin fata clinicii cu pricina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

buna fetelor!
mire deci esti pe drum! un drum cu peripetii ca doar tre' sa ai ce le povesti copiilor, nu? sa dea DD sa deschizi sezonul de burtici! Doamne ajuta!
in legatura cu pretul fivului cu donator, poate faceau cu donatori masculini! eu cel putin stiu ca in ungaria legea nu permite fiv cu donatoare anonim de ovocite! deci e posibil sa fie vb de donator-male sau donatoare adusa de pacienta! dar intr-adevar eu nu am fost acolo, e doar o supozitie... poate e asa cum spui tu!
in legatura cu bio-genesis! eu am intrat pe forumul celor care fac fiv acolo si nu mi se pare asa scump! daca profesionalismul e pe masura e un pret rezonabil! pai din ce am vazut eu e in jur de 2500 euro... pai si la giulesti costa 1400 euro si mai dai si pe langa, nu? de "profesionalismul" celor de la giulesti nu prea vreau sa vb ca sa nu starnesc polemici...
cat despre faptul ca se face fiv pe loturi habar nu am daca e asa sau nu dar eu nu vad din asta un dezavataj! care-i faza? vb catalinei... te tine un picut mai mult pe AC...
in legatura cu p.k.... eu nu cred ca face fiv pe loturi desi va spun sincer ca nu m-ar fi deranjat nici daca ar fi facut! am vazut ca el initial merge pe AC 18 zile si ajusteaza numarul acestora doar daca are el vreo conferinta si trebuie sa amane vizita cu o zi-doua sau daca noi nu putem ajunge la prima consultatie in ziua propusa de el initial! deci mi se pare foarte maleabil, lucru care nu cred ca ar fi fost posibil daca facea fiv pe loturi! dar, repet, si daca face pe mine una nu ma deranjeaza...

dia_na chiar sa ne spui ce iti spune p.k. despre echivalentul pregnylului! eu zic ca e un lucru bun-de-stiut!
unde faci hsg?

luck

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

poate sa ma lamureasca cineva si pe mine ce inseamna FIv pe loturi?

mersi,

cris

Mergi la inceput

am citit la alt subiect..explicatia Catalinei ( despre FIV pe loturi )

multumesc de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Faptul ca K nu recomanda intodeauna intreaga folie de AC e tocmai ca stimularea sa inceapa programat. Cum credeti ca s-ar putea respecta altfel programarile? S-ar ajunge ca si la Seged, unde fiecare vine in ziua 2 de cm si nu se mai poate respecta nici un fel de programare. Cam asta e.

Mergi la inceput

Alla

tu la ce medic gineco mergi in Timisoara?sau nu te mai consulti cu nici unul din tara?
eu merg la dr. Budau...as vrea sa-mi ami explice cineva pe indelete unele chestii si nu stiu spre cine sa ma intrept; nu m-as duce pana la Budapesta numai pentru asta.

sunt cam dezamagita de cei din Tm, nici unul dintre ei ( dr. Cioata initial si apot dr. Budau ) n-a fost in stare sa-mi spuna in 3 ani jumate de cand am CM din 3 in 5 luni ca asta imi va afecta reusita cand am sa incerc sa fac un copil .

Mergi la inceput