Fiv in Ungaria 91
Raspunsuri - Pagina 6
ala77 spune:
cristmsincera sa fiu, nu mai prea am incredere in niciun medic de aici. Nicicare nu-si bate capul cu chestii de genul: hormonale proaste, tulburari de ciclu, etc. Majoritatea sunt interesati de obstetrica, si mai putin de endocriologia ginecologica. Asa ca eu n-am gasit unul care sa ma multumeasca. Dr. Budau e foarte bun ecografist, Cioata la fel, in rest nu stiu pe cine sa-ti recomand. Eu aici in tara n-am mai fost la ginecolog decat pentru ecografie.
Cred ca tot mai bine e sa discuti cu Kovacs problema ta. Parca ai fsh foarte mare? Imi aduc eu bine aminte?
ursulica spune:
salutare
imi spune si mie cineva cate zile a stat in ungaria pentru fertilizare?
multumesc
doranisor spune:
[quote]citat din mesajul lui ursulica
salutare
imi spune si mie cineva cate zile a stat in ungaria pentru fertilizare?
multumesc
ursulica
Buna! Eu am stat 14 zile.
mami_vreau spune:
ursulica in jur de 12 zile... depinde de fiecare, fiecare organism reactioneaza inr-un anume fel asa ca nu e un standard!
mey da' ce e amorteala asta pe-aici? pe unde-mi umblati? Sarbatoriti in avans pentru maine???
mire ai ajuns acasa? sper ca nu ai mai avut parte de belele pe drum!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
cristm spune:
Alla am 34 de ani anul asta si ovarele mele arata ca niste " prune uscate ", zicea dr. Cioata acu vreo 2 ani..
mirela2 spune:
in sfarsit acasa in patul meu
cris si mami....pretul dat mai sus e pt donator de spema, despre donator de ovocite stiu ca se face dar vi tu cu donatorul si sa fie ruda, asta stiu din discutia purtata cu o tipa care venise cu cumnata care se stimula si pt ea si pt a dona....pretul in cazul asta nu l stiu.
catalina nush de ce te ai ofensat.....n am vb in necunostiinta de cauza. a fost parerea mea, cand am sunat eu la clinica aia, resctivii m au trimis la šplimbareš s au dat loviti cand am intrebat de medicii din Grecia.......... cat despre AC, eu nu am primit niciodata ac, oricum nu te verifica nimeni daca le iei sau nu si vad ca nu numai dr Kovacs prescrie AC in multe alte clinici se dau AC.
bafta tuturor indiferent de clinica aleasa, doar e o tara libera si fiecare e liber sa decida ce e mai bine pt el
mirela2 spune:
mami dupa pana de aseara a trebui sa trecem iar pe la o vulcanizare cu profesionisti caci 2 jenti erau indoite rau, un cauciuc uzat caci am mers un pic pe el, plus roata de pe stanga fata de reechilibrat....dar macar am ajuns acasa bine dupa ce am mancat la mama bun bun