Fiv in Ungaria 91

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

De ce sa faci urat? Asa am avut eu fiv-ul trecut, 150 menopur. A fost foarte bine.
Mi-au dat atat pentru ca nu cresteau oo-le.....probabil ca raspunsul e din ce in ce mai slab pe masura ce trec fiv-urile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samira, nu faci urat, ca nici eu nu am facut de la merional (fratele lu menopur din ungaria).
3 martie, zici, f bine. bafta!
cum stai cu tepul? ai avut curaj?sau nu ai inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Fetelor, va rog dati o parere de expert aici la fata care nu prea se pricepe

estradol 138.4 pmol/L faza foliculara 46-607
FSH 11.12 mUI/mL faza foliculara 3.5-12.5
LH 10.36 mUI/mL faza foliculara 2.4-12.6
PRL 148.9 uUI/mL 127-637
TSH 2.74 uUI/mL 0.27-4.2

La o prima vedere toate sunt ok, adica sunt in grafic. Dar stiam ceva cu diferenta dintre FSH si LH...este asa ceva? FSH nu trebuie sa fie mai mic de 10, mi se pare putin cam mare.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bitza,fsh-ul e cam maricel,dar totusi in limite , din cite imi aduc eu aminte parca tu mai ai un singur ovar?de acolo cred ca este valoarea asa maricica.Raportul dintre fsh/lh este ok 1 -1 si un pic ,cind este peste 1,5 indica tulburari de ovulatie si peste 2,5 rezerva ovariana in scadere.Estradiolul e si el un pic maricel pt z2 ,parca stiam ca un E2 peste 80 in faza foliculara ,poate masca un FSH mult mai mare in realitate.Te-ai hotarit unde faci fiv?bafta iti doresc

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

estradiolul are 2 scale de masura in fc de laborator
pe cea mentionata aici aceasta valoarea e foarte buna (orice pina la 250 e foarte okay)

fshul ar fi de dorit sa fie sub 10; la valoarea de acum indica ca pedala de acceleratia pt producerea de ovule e un pic apasata (inca e in limite legale); probabil ca si amh ti-ar arata acelasi lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello
adi...nu am inceput intepatul...pe 26 il incep...si inca nu stiu cum o sa procedez cu injectatu.
barbatu zice ca mi le face el...da nu-l cred...ca lui i se face rau cand vede sange,ace etc...cateodata cand ma simt curajoasa spun ca mi le fac eu...altadata sunt convinsa ca ma duc la clinica sa le fac...asadar...nu stiu sa zic acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara66 spune:

Uite ca a venit si ,,some bleeding''despre care zicea PK,in a treia zi dupa oprirea AC.La eco de dupa AC cica aveam o formatiune de1.9 cm pe ovarul stang-ba era pe ovar,ba era in spatele ovarului.Am fost la 2 ecografisti si nici unul nu a putut spune exact daca este pe ovar-vorba sotului,era un popcorn.... mancat seara.Am luat eroica decizie de a continua tratamentul(1,9cm este evident<2cm).Deci maine incep suprefactul!Cine urmeaza?

Mergi la inceput

cezara...I am the next one...Vineri am echo detectoare de chisturi.

mirelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....unde esti???
maine e ziua taaaaaaaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

cezara...I am the next one...Vineri am echo detectoare de chisturi.

mirelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....unde esti???
maine e ziua taaaaaaaaaaaaa!!!

e pe draq se intelege cred
off, next time

Mergi la inceput

hai mai mire!!!!
ai facut Beta??ti-a venit menstra???ce s-a intamplat???

buna dimi

Mergi la inceput