Fiv in Ungaria 91
Raspunsuri - Pagina 16
samira33 spune:
goggy...ce ai zuzo???!!!
ti-au ajuns hormonii la creierasi???cum adica nu te bag in seama???pai nu era io aia disperata cand te-am vazut la topicul grecilor...si de dispe ce sunt...dreaq stie cum am reusit ....am inchis calculatorul...iti amintesti???...in loc sa scriu mesaj...sa urlu dupa tine...mi-am dat singura exit!!!
so...in ce stare te afli???te injectezi???cat mai ai pana la punctie???cum te prezinti pana acum???cu ce te stimulezi???
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bombi multumesc, mirela si gogghy . voi vedea miercuri cum sta treaba. voi la cite ore dupa pregnyl ati facut punctia? pe mine m-a chemat dupa 37.5 si o intrebare prosteasca: ovarul drept e in dreapta mea sau a doctorului? (stiu ca e idioata intrebarea, dar pe mine ma doare ala care cica are mai putini foliculi ... ) Cristina |
E in dreapta ta...
punctia am facut-o la 36 h de la pregnyl
Moshulik
moshulik spune:
Buna Mirela
cemai faci?
sper ca nu te mai doare capul
eu cred ca am racit putin
am stranutat toata ziua azisi mi-a curs nasul (dupa ce azi-noapte am transpirat toata noaptea).
Cum naiba am ajuns la performanta de a raci , nu stiu, ca am stat numai in casa...
iar azi am mers la serviciu...
apropos, tu ai avut sangerarea de nidatie? dar prima data?
stii ceva, e obligatorie, au ba?
ca imi pandesc..., si nu vad nik..
shi ma apuca una alta...
si daca ar trebiu sa apara in mod oblig, atunci, cam cand ar tr sa apara???
MOshulik
mirela2 spune:
citat din mesajul lui moshulik Buna Mirela cemai faci? sper ca nu te mai doare capul eu cred ca am racit putin am stranutat toata ziua azisi mi-a curs nasul (dupa ce azi-noapte am transpirat toata noaptea). Cum naiba am ajuns la performanta de a raci , nu stiu, ca am stat numai in casa... iar azi am mers la serviciu... apropos, tu ai avut sangerarea de nidatie? dar prima data? stii ceva, e obligatorie, au ba? ca imi pandesc..., si nu vad nik.. shi ma apuca una alta... si daca ar trebiu sa apara in mod oblig, atunci, cam cand ar tr sa apara??? MOshulik |
m a lasat un pic, asa a fost si ieri si dimineata iar m am trezit cu dureri de cap.
n am avut nicio sangerare, nici prima data nici acum, si sa sti ca nu e obligatorie.......de aparut apare la nidare asta in functie de varsta embrionilor, daca sunt blasto are loc in urmatoarele 24-36 ore, la embrionii de z3 apare mai tarziu.
las ca nu ne trebuie sangerari, doamne fereste, bebei sa fie
moshulik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
m a lasat un pic, asa a fost si ieri si dimineata iar m am trezit cu dureri de cap. n am avut nicio sangerare, nici prima data nici acum, si sa sti ca nu e obligatorie.......de aparut apare la nidare asta in functie de varsta embrionilor, daca sunt blasto are loc in urmatoarele 24-36 ore, la embrionii de z3 apare mai tarziu. las ca nu ne trebuie sangerari, doamne fereste, bebei sa fie |
la mine sunt pitici de Z3 (8 celule)
sa dea DD sa se prinda, ca ii dam de veri..
aaaaaaaaaa, ma bucur ca te-a mai lasat durerea de cap.
cu ceai de tei ai incercat?
ma gandesc sa nu fie si de la tensiune
Moshulik
mirela2 spune:
m am gandit ca poate fi si de la tensiune, dar am dat sa mi iau tensiunea si ciuciu baterii in tensiometru si mi a fost lene sa caut altele
adipapazi spune:
clara, saru-mana de explicatiuni, stiu ca PK e cel mai tare din parcare, nu am niciun dubiu
mami_vreau, nu vreau neaparat clomifen, doar intrebam.
lidiadiana, juma de forum e la budapesta in martie.
Samira, cand e ziua aia de congres a lui pk? congresul e in budapesta?
bitza, saru#539;mana!
mirela2, mumbo jumbo sa iasa beta ca tre sa ne ridice si noua moralu cineva.
cum sa faca, ma, fiv pe loturi la budapesta? no way!
goggy spune:
citat din mesajul lui samira33 goggy...ce ai zuzo???!!! ti-au ajuns hormonii la creierasi???cum adica nu te bag in seama???pai nu era io aia disperata cand te-am vazut la topicul grecilor...si de dispe ce sunt...dreaq stie cum am reusit ....am inchis calculatorul...iti amintesti???...in loc sa scriu mesaj...sa urlu dupa tine...mi-am dat singura exit!!! so...in ce stare te afli???te injectezi???cat mai ai pana la punctie???cum te prezinti pana acum???cu ce te stimulezi??? |
Te-am speriat? Da bey, da' ti-am captat atentia....tin minte, cum sa nu Oricum treaba cu hormonii la creierasi e perfect valabila , am niste schimbari de dispozitie de mi se face si mie frica de mine
S-o luam pe rand:
Starea in care ma aflu tocmai ti-am descris-o. Da, ma injectez de-mi sar ochii (4 inj/ zi). Punctia o fac sambata sau duminica. La ultima eco aveam 12-13 foliculi. Ma stimulez cu Puregon si Menopur, doze record . Am inceput cu 150ui Puregon si am ajuns la 300ui+75ui menopur. Maine fac din nou eco si estradiol sa vedem cum stam.
samira33 spune:
goggy,fetica...tre sa te ocolim in cazul asta...fata da mult ti-au mai dat!!!
cum suporti menopurul???
ca si io tot d-ala am...da numai 150 ui...si mi-e cam frica sa nu fac urat