Fiv in Ungaria 91

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

hai mai mire!!!!
ai facut Beta??ti-a venit menstra???ce s-a intamplat???

buna dimi

am facut si beta, ieri si astept rezultatul azi, dar e de prisos ca mi a venit, sangerez de zor........

Mergi la inceput

sa nu vad bocete ca va bat.....eeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

offfffff... mai mire... nu ne bocim ca doar trebuie sa iti ridicam moralul, logic! next time o sa fie mai bine! stii ca tu raspunzi foarte bine la stimulare si ramai si insarcinata repejor, lucru care ti s-a confirmat pana acum! acum nu a fost sa fie poate si din cazua ca ai avut o schema mai "deosebita"... ia si tu o pauza de cateva luni si cu siguranta pe urma o sa apara si bebeii... te pupacesc dulce, dulce si apasat! sa nu pici in butoi ca vin la bucuresti si iti dau bataitza! ok?

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

cezara si mi-e teama de chisturi mai ales ca am antecedente! marti e momentul adevarului si la mine!

samira io sunt mai curajoasa! mi-am luat seringi, ace, tamponashe de sterilizare, tamponele ca sa tin dupa intepatura si tot ce-mi trebuie pentru a ma injecta! m-am pus si la punct cu partea teoretica asa ca ce ramane de facut e... floare la ureche! nu???

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mirelush
Ank30, vesti de la eco? Cum e endometrul?
Sami, Mami_vreau, eu zic sa va faceti o injectie de proba, sa vedeti daca aveti curajul sa bagati acul!
Fetelor (Mami_vreau, Cezara, Sami) v-ati facut rezervare? Unde?
Adipapazi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicia_
Sami, Mami_vreau, eu zic sa va faceti o injectie de proba, sa vedeti daca aveti curajul sa bagati acul!

Razi tu, razi da' stii ca ma batea gandu' sa ma testez cu un ser fiziologic? Noroc ca s-au linistit pasarele din creierii mei! las' ca mai e un pic pana pe 4 martie si vad atunci daca am curaj!

Citat:
citat din mesajul lui felicia_
Fetelor (Mami_vreau, Cezara, Sami) v-ati facut rezervare? Unde?

eu mi-am facut rezervare la helios... momentan nu am facut plata ca nu vreau sa dau nici un ban pana nu vad ecografia de saptamana viitoare!

Laura

Mergi la inceput

mami, feli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Mirelo, ce draq sa-ti zic? E de cacao...
Asta e, ai avut ghinion si cu hiperstimularea aia. Trage si tu doua injuraturi, sparge ceva prn casa si apuca-te sa strangi bani pentru urmatorul Fiv....la mine functioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mire...
stai su tu acum linistita cateva luni...ca nu arde nicaieri...si reiei la vara

feli...mi-am facut rezervarea deja la Korall...16 nopti cu mic dejun,internet si parcare ...450 euroi.

mami...la teorie si eu stau super-bine...da practica ma omoara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Mirelo, ce draq sa-ti zic? E de cacao...
Asta e, ai avut ghinion si cu hiperstimularea aia. Trage si tu doua injuraturi, sparge ceva prn casa si apuca-te sa strangi bani pentru urmatorul Fiv....la mine functioneaza

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

deni, exact, ca bine zici, mergem inainte

Mergi la inceput