Fiv in Ungaria 91
Raspunsuri - Pagina 11
mami_vreau spune:
mie mi se pare ca ai super valori!!!! singura problema ar putea fi ovarele polichistice! in cazul unui amh mare poate exista o astfel de prolema! oricum, stai bine!
Citat: |
citat din mesajul lui dent Fetelor ma puteti ajuta cu niste analize facute in zi 2 de cm: FSH 5,73mUI/ml......val.normale 3,2-12,2 LH 3,74mUI/ml................. 1,4-15,3 Estradiol 33,40pg/ml............30-60 Nu vi se par cam mici valorile? In curand 37 ani si AMH 3.2 TUTUROR |
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dia_na mami_vreau, dr k a recomandat ovitrelle in loc de pregnyl pt ca vine gata preparat si ti-l poti injecta singura subcutanat; o sa cumpar din asta, ca se gaseste mai usor; a zis clar ca il prefera; doza e cea care ai scris de 250 care are 6500 UI substanta activa (pregnyl are doar 5000); asta merge la toate si la IUI si la FIV injectat la 36 ore de la procedura de IUI respectiv punctie HSG o sa fac in Cluj saptamina viitoare o sa merg sa discut cu dr care face, sapt asta nu am apucat; oricum cam in 2 sapt trebuie sa fac |
super tare! eu chiar imi faceam probleme ca nu o sa am cum sa imi fac injectia intramusculat la budapesta! dar daca zici ca se merge tot pe varianta subcutanat, m-ai linistit!
bafta la discutii saptamana viitoare! sa ne tii la curent ca sa iti facem galerie!
Laura
mami_vreau spune:
hai ca am facut neshte greseli de scriere de toata frumusetea... da' asa e cand te grabesti! va pupacesc dulce pe toate! si va las acum ca ma duc si eu pana la biserica! ne auzim mai tarziu!
mirelush suna bine semnele tale!
Laura
dia_na spune:
mami_vreau, pe linga ca pregnylul se face intramuscular, trebuie si preparat ca fiolele cum sunt nu sunt gata sa fie injectate; totusi are avantajul ca e mai ieftin (la sensiblu sunt 3 fiole de pregnyl 40 ron si una de ovitrelle 160 ron); in peisajul general de tratament cred ca diferenta asta totusi nu schimba foate tare datele problemei ca se face doar o injectie pe ciclu, nu mai multe ca si la stimulare sau partea de sustinere cu progesteron
oricum si cine are si face pregnyl este okay, ca si eficienta nu e defel mai prejos
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mami_vreau
ma gandeam eu ca deja ai spus cand e testul! iti tin pumnii pentru miercuri! Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
goggy spune:
Gata? Ati intrat in pauza?
Apropo, inafara de no-spa, se mai poate lua ceva pt dureri de cap dupa ET? Eu am migrene de fiecare data....cu no-spa nu trec.
dent spune:
Mire, mami vreau, multumescsi.Chist pe ovare n-am avut de la 20 de ani.Urmeaza vizita la ginecolog,apoi vom vedea...