Fiv in Ungaria 91
Raspunsuri - Pagina 12
adipapazi spune:
mirela, miercuri beta?
clara, iarta-ma ca sunt uituca, ce valori ai tu la fsh si la amh si care e protocolu? Ac 16-18 z, apoi 3 zile pauza, apoi stimulare cu gonal si mai ce?
mie pk nu mi-a introdus ci clomiphenul ala.il pune dupa ce ajung acolo?imi explici si mie, te rog? mi-a mai zis si mami_vreau, dar vroiam sa compar si cu skema ta.
felicia, miss u!
dia_na, sa vezi ce trompe frumoase o sa-ti iasa la shooting!
dent spune:
samira,deocamdata vizite la endocrinologie si ginecologie,apoi incerc sa fentez cumva trompele. Pt fiv mai am de negogiat cu partenerul...o sa va tin la curent.
mirela2 spune:
adi ihim
al mau sot ma bate la cap sa fac testul de azi.......
pana miercuri niciun test, nik
adipapazi spune:
clomiphenul asta inteleg ca inhiba E2(scrie tot pe forumul nostru), asadar, daca il ai mic pe E2, probabil ca evita dr sa ne dea clomi?
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 adi ihim al mau sot ma bate la cap sa fac testul de azi....... pana miercuri niciun test, nik |
doamne, ce repede a trecut timpul!
bravo, simt eu in vena cava ca iese si ca de data asta e cu 40 de saptamani!
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adipapazi
doamne, ce repede a trecut timpul! bravo, simt eu in vena cava ca iese si ca de data asta e cu 40 de saptamani! |
dia_na spune:
adipapazi, asa e - eu am primit clomi ca am e2 destul de mare; din acest motiv ovulatia are loc prea repede in ciclu si anume in z7-9; clomi asta luat intre z3-8 presupune sa duca ovulatia catre ziua finala cind iei + 5 zile (adica 8+5 = 13), ceea ce da o calitate mai bune a ovulului; daca ai e2 mic si mai iei si clomi s-ar putea sa nu fie chiar okay (din cite inteleg eu)
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi clomiphenul asta inteleg ca inhiba E2(scrie tot pe forumul nostru), asadar, daca il ai mic pe E2, probabil ca evita dr sa ne dea clomi? |
dia_na spune:
pt fetele care incep acum fiv sa cititi linkul asta:
http://life.hotnews.ro/stiri-horoscop-6607842-horoscopul-chinezesc-anul-tigrului-alb.htm
si cind sunteti obosite si nu stiti daca o sa aveti succes sa va uitati aici ca sa vizualizati obiectivul final
http://www.youtube.com/watch?v=ff9WM_HfiYs
ala77 spune:
Eu am luat Clomifen si nu am estradiolul mare. Cred ca nu toate persoanele trebuie sa aiba scheme identice.
KiraClara spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mami_vreau
pai ce clara tu ai simtit ca numarul de zile in care te-ai stimulat a fost oarecum "programat"??? nu ca a fost in functie de raspunsul ovarelor??? cu asta nu sunt de acord! si nici nu cred ca se intampla asta deoarece nu am auzit ca toate de aici sa avem acelasi numar de zile de stimulare! unele au avut mai multe, altele mai putine... deci sincer, nu cred! cu AC sunt perfect de acord! hai sa fim serioase! daca nu am lua AC nici nu am sti sigur cand incepem stimularea, cand trebuie sa mergem la control, etc... asa avem si noi timp sa ne facem arajamentele pentru cazare sau transport! nu??? Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
mami_vreau eu intrebam despre fivul pe loturi in general ce inseamna. nu cred si nu am crezut niciodata ca la budapesta se face fiv pe loturi. poate gresesc, dar faptul ca iti da AC inainte de stimulare nu ma face sa cred ca in felul asta se creeaza un "lot" de fiv. in conceptia mea, fiv pe loturi este atunci cand iei un grup de fete care incep stimularea in aceeasi zi si le "termini" more or less in aceeasi zi si apoi pauza pana cand mai strangi un lot care sa inceapa in aceeasi zi. la budapesta, dimpotriva, mi se pare ca se lucreaza la foc continuu deci nici vorba de loturi.