Andrei Gheorghe si influenta legii asupra corpului

Andrei Gheorghe si influenta legii asupra corpului | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

AG a facut un accident de masina si o persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale. Dar a refuzat sa mearga sa i se recolteze singe pentru ca nu se atinge legea de corpul lui. Pe motiv ca puteau sa ii ia saliva si pipi daca vroiau, dar nu singe, legea nu e buna.

Daca eram eu in locul lui ma duceau cu forta la spital daca nu vroiam. Ca pe judecatoarea aia cu show la tembelizor. Nu s-a gindit ea prima sa spuna ca legea e abuzive.

Dar o personalitate ca AG face valuri si pune legea in discutie. Un motiv pentru oricine sa ii ignore pe politisti, ca fiind prosti si rai ca ne pun sa respectam legile astea...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pacat ca la noi nu e ca un USA cand orice politist vine cu mana pusa pe pistol si daca faci greseala sa faci altceva decat ti se cere poti sa ai supriza rapida de a fi arestat.Astept acea zi.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
AG a facut un accident de masina si o persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale. Dar a refuzat sa mearga sa i se recolteze singe pentru ca nu se atinge legea de corpul lui.

Femeia a refuzat ingrijirile medicale, vezi aici:

Politistii au inceput cercetarile dupa ce un barbat si o femeie, care se aflau in masina cu care s-a tamponat autoturismul lui Andrei Gheorghe, s-au prezentat la Sectia Tamponari din Sectorul 1 pentru a raporta evenimentul. Femeii i s-ar fi facut rau in timp ce se afla in sectie, insa a refuzat sa fie asistata de medicii de pe o ambulanta.
http://www.monitorulbt.ro/National/2010-02-11/Dosar+penal+pentru+Andrei+Gheorghe

Au depus insa o plangere penala a doua zi. Argumentele lui Gheorghe mi se par corecte. Daca despre droguri este vorba, marijuana ramane in urina intre 1-10 zile, cocaina intre 3-5 zile, sau cel putin asa spune dl google. Etilotestul a aratat 0.

Am sa postez si comunicatul lui Gheorghe, am spus deja de ce mi se par bune argumentele lui. Daca legea e stramba, trebuie s-o respectam? Ca oile? Sau sa ne luptam pentru a o schimba?

Andrei Gheorghe a transmis catre presa si un comunicat in care isi expune opinia personal cu privire la recoltarea de probe biologice prin IML.
"Trupul nostru este singurul nostru bun, singurul nostru adevar autentic, singura noastra proprietate reala, si nimeni nu ni l-a dat ca sa aibe drepturi asupra lui. Statul insa, in conditiile unor incidente banale, poate hotari, argumentand prin litera legii (eterna, imuabila, de nepus sub semnul intrebarii) interventii mecanice asupra acestei ectoplasme fragile si atat de delicate. In cazul unei banale tamponari, desi dovedesti participand onest la toate procedurile legale, insista ca trupul sa-ti fie perforat cu ace pentru obtinerea unor date biologice. (…) Cedam libertati fara sa protestam, socotind anormalul normal si transformand excesul in cotidian. (…)Nu este drept ca cineva sa dispuna asupra trupului tau fara acordul tau prealabil, nu este drept ca sa spunem ca legea trebuie respectata fara ca sa adaugam langa, faptul ca ea trebuie interogata constant, continuu, inspre perfectionarea ei. Legea respectata ad literam a creat un Reich perfect, legea in fata careia ne-am inclinat l-a sustinut pe Ceausescu, iar supunerea apriorica duce la tiranie. Si daca totusi este nevoie, in secolul acesta, de obtinerea unor date specifice medicale, de ce trebuiesc ele facute barbar, prin manopere sangerande, si nu se pot preleva probe prin mijloace non-invazive?", sustine Andrei Gheorghe in comunicat.

http://www.gandul.info/news/andrei-gheorghe-accident-in-zona-casei-presei-politia-i-a-suspendat-permisul-pentru-ca-a-refuzat-sa-i-se-recolteze-sange-la-iml-procurorii-i-au-facut-dosar-penal-5491052

Marius, din pacate nu traim in SUA. Multe legi sunt strambe...

Nu-i iau apararea lui Gheorghe, ma gandesc doar ca e posibil ca femeii sa i se fi facut rau cand l-a recunoscut.
Cati dintre voi ati intrat in fundul altei masini? Eu da. Am plecat intr-un minut, mi-a zis omul ca si-o face pe casco, si ca sa ma duc in treaba mea. Si am intrat cu ceva viteza, i-am vazut pe amandoi cum s-au lovit de tetiere din cauza impactului, mai aveam putin si plangeam, el era foarte relaxat si ma linistea.
Ar trebui sa ma bucur ca nu ma cheama Gheorghe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ca principiu, daca o lege nu ti se pare corecta incerci s-o schimbi pur si simplu, nu atunci cind nu te avantajeaza.
crearea acestui precedent e cam aiurea.
acum oricine se poate folosi de asta.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

buli, eu cred ca nu ai cum sa stii daca o lege e in regula sau nu, pana in momentul in care nu te afecteaza in mod direct...
Ti se intampla, ti se pare nedrept, si reactionezi. Nu cred ca sta nimeni sa ia la puricat legile, ca na, n-avem timp si nici n-are trebui sa fie treaba noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

din: CONSTITUTIA ROMANIEI
ARTICOLUL 21 - Accesul liber la justitie
(1) Orice persoana se poate adresa justitiei pentru apararea drepturilor, a libertatilor si a intereselor sale legitime.
(2) Nici o lege nu poate ingradi exercitarea acestui drept

mie mi se pare corect comunicatul/protestul lui Gheorghe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Eu am o nedumerire totusi. Nu numai alcoolul afecteaza reflexele individului ci si drogurile. In cazul drogurilor etilotestul nu face doi bani..Parerea mea este ca individul ar trebui testat in cazul unui accident pentru tot, iar in cazul in care refuza ar trebui pedepsit.
Andrei Gheorghe pur si simplu s-a trezit acuma ca nu-i convine sa dea probe biologice, dar asta bate la ochi. Eu cred ca a avut ceva de ascuns.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hellooo, people...suntem la la Radio Erevan.
Deci Gheorghe a tamponat o masina foarte usor (am vazut poze cu "pagubele") la stop. In caz de accident usor si fara victime legea spune ca se declara in 24 de ore, nu ca tre' sa stai acolo si sa incurci circulatia ca prostul. Asa ca a facut schimb de numere de telefon cu soferul si si-a vazut de treaba, ceea ce era firesc. Nu, nu trebuia sa ii arate aluia asigurarea, aia se arata la politie. La mai putin de 30 minute de "accident" toata presa aflase de el de la soferul respectiv, politia insa nu. Iar doamna pasager se trezise brusc ca o doare ceafa de la Gheorghe, ca altfel nu mai avea sanse sa fie stire la TV.
Nu a fost vorba de nici un politist la fata locului, nici nu ar fi avut de ce sa fie.
Acuma, eu nu am reusit sa pricep CAND s-a facut etilotestul din moment ce nu s-a facut la fata locului imediat. Dupa aia? Pai daca omul dupa accident se duce acasa si bea o tuica de nervi asa, vine politia sa ii ia probe acasa si sa conchida ca era beat la momentul accdentului? Ce nu s-a facut atunci pe loc nu vad de ce ar avea vreo valoare.
Apoi, asta cu sangele e hilara tot din acest punct de vedere. in plus, eu stiam ca legea permite sa nu dai sange cand ai motive religioase. Acuma, religia este o filosofie despre viata, asimilabila inclusiv unui mod de gandire care nu e cult recunoscut din Romania, nu?
M-a socat cine a spus ca trebuia sa i se ia sange cu forta. OMG, chiar asa de perfect pregatiti suntem pentru totalitarism?

Pe scurt, marele accident mai ca aproape nu exista, doamna pasager a avut grija sa sune imediat la ziare, dar a omis sa anunte salvarea sau politia si Gheorghe nu a vrut sa i se ia sange la 7 ore dupa tamponare. Uaua, trebuie lapidat! Faptul ca i s-a retinut permisul este un abuz al politiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Stii care e problema cea mare...ca sar multi si-l apara ca e vedeta gheorghe de la radio si legea e prosta ca nu au voie sa-l analizeze. Pai nene...asta a mai fost beat acu ceva ani la volan...si azi scapa ca e smecher...si miine intra si da peste tine ca era chior de beat ..si te omoara si etc etc.
Cu asta nu te joci nene...ca miine poti sa fii chiar tu sub masina unui smecher.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nu.
Tocmai pentru ca e "vedeta" in loc sa trebuiasca sa declare tamponarea ca orice om obisnuit in 24 de ore, a ajuns sa stea la 1 noaptea la politie sa dea cu subsemnatul. Ceea ce e aberant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

nene...democratia este buna cind au cine. cind nu ai nu merge democratia ca vin toate hahalerele si abuzeaza. ca acum.
pai yo l-as fi dus cu forta la control...are antecedente de betiv la volan...e pericol pt populatie..pt mine...pt copii tai...pt toata lumea. miine scapa si ala care omoara 5 pe trecerea de pietoni ....pai cum il duci pe el la control cind gheroghe nu a fost dus?

Mergi la inceput