Andrei Gheorghe si influenta legii asupra corpului
Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
Si aplica exact tactica clasica..."pai cum imi iei mie singe...ca poate vrei sa-mi scoti organele miine "...
adica unul care a fost beat chior la volan e ala care face legile si le comnteaza...asta e cel mai mare cretinism care l-am vazut. si lumea il vede ca pe un guru al intelepciunii.
pai chiar tu poti sa fii miine sub masina lui
inaioana spune:
Guestus, esti "alaturi cu drumul".
Putem sa discutam aici cu argumente, rational, civilizat sau bagam din discursul de tabloid cu poalele-n cap si ce-ati facut in ultimii 5 ani?
Incearca sa nu gandesti ca e Gheorghe daca asta iti incurca sirul logicii, ia fa un experiment punandu-te pe tine in mijlocul evenimetelor asa cum au fost ele.
sirimie spune:
L-am vazut si eu la tembelizor pe AG declarind ca el a facut orice i s-a cerut dar nu poate sa ii lase pe politisti sa ii intepe corpul.
Nu ma intereseaza comunicatul lui de presa. El nu s-a aparat spunind ca nu a fost nimeni ranit sau ca se exagereaza. Sau nu s-a mentionat in reportajele alea profesioniste de tembelizor. A spus ca are o problema cu legea care ii atinge corpul.
Acuma orice alt agarici care face un accident are motive sa sustina sa nu i se ia singe ca ii afecteaza corpul si spiritul, daca asa a facut si persoana publica AG. Ceea ce mie mi se pare foarte grav.
In plus ca nu este afectat corpul nimanui cind i se ia singe.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Guestus spune:
Da domle...femeia aia a vut probleme de sanatate la politiei si aia s-au sesizat automat. care e treaba? politia stiind ca asta e un betiv si un drogat au venit dupa el...sa-l controleze mai atent. Nu vad nimic dubios. Politia ar face asta oriunde pe pamint si e normal.
denizel spune:
L-am auzit ieri pe Andrei Gheorghe la radio Kiss.
Spunea ca femeia aceea e revoltata de ceea ce i-au pus in carca politistii.
Cand ea s-a dus la politie sa declare accidentul, cand aia au auzit ca e vorba de Andrei Gheorghe, au intrebat-o imediat cum se simte , ea a zis ca o doare putin capul, iar aia au chemat imediat o ambulanta si s-a pricopsit cu un colan in jurul gatului.
A, iar ce-a facut Mandruta cu Andrei Gheorghe e sub orice critica.
inaioana spune:
Ce ar fi ca voi astia care aveti o problema imaginara cu Gheorghe sa cititi putin si www.e-transport.ro/Noul_Cod_Rutier_Capitolul_VII_Sanctiuni_contraventionale_si_masuri-i49-news4100-p82.html" target="_blank">LEGEA, ca e clar ca ati omis putin asta.
A se retine ca femeia nu este victima in sens juridic deoarece a refuzat sa mearga la spital , cu atat mai mult sa fie spitalizata (nu ca ar fi avut de ce sa o faca). Asa ca, ceea ce s-a intamplat este un abuz al politiei si, mai mult decat atat:nu este un caz. Relax.
inaioana spune:
Nu stiu ce a facut Mandruta, dar sunt la curent cu calitatea caracterului lui de cand a declarat public in timpul divortului de Mihaelei Radulescu de sot, ca fiul acestora e abuzat si ca se ofera el sa il infieze. Se pare ca are o apetenta deosebita pentru a fi Drosophila Melanogaster cam des.
Guestus spune:
si daca peste 1 an gheorghe o sa dea cu masina si o sa omoare 3 drogat fiind o sa spuneti ce politie de rahat ca nu l-au prins mai din timp...ca tot orasul stia ca el umbla cu prafuri si blabla. pariu? tot aia care sint indignati acum or sa fie si atunci
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inaioana Ce ar fi ca voi astia care aveti o problema imaginara cu Gheorghe sa cititi putin si www.e-transport.ro/Noul_Cod_Rutier_Capitolul_VII_Sanctiuni_contraventionale_si_masuri-i49-news4100-p82.html" target="_blank">LEGEA, ca e clar ca ati omis putin asta. A se retine ca femeia nu este victima in sens juridic deoarece a refuzat sa mearga la spital , cu atat mai mult sa fie spitalizata (nu ca ar fi avut de ce sa o faca). Asa ca, ceea ce s-a intamplat este un abuz al politiei si, mai mult decat atat:nu este un caz. Relax. |
tu nu intelegi ca politia se poate sesiza automat...
deci politia decide si nu femeia.
inaioana spune:
Ce decide politia? Daca femeia este victima in sens juridic sau nu? Doamne, Guestus, spune-mi ca nu vorbesti serios...