Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 4
Magdone spune:
fetelor, intru si eu putin pe fuga doar ca sa-i spun lui Doloress:
Urmareste bubitele cum sunt, daca apar si dispar e clar alergie la antibiotic si o sa se faca si mai mari pana se unesc asa in pete rosii, care la fel apar si dispar (ca un fel da hayfever). Trebuie sa-i dai Benadryl. Bine o sa va zica si doctorul, o sa-i schimbe antibioticul clar.
Eu am patit asa cu Razvan cand am venit in Canada, luase vreo luna antibiotice in Romania pentru un rosu in gat, cand am aterizat in Canada avea pauza de antibiotic cred ca vreo saptamana, a doua zi ne-am dus la spital ca i se sparsese timpanul din cauza zborului, avea o infectie la ureche netratata si a dat in chestia asta. DR i-au dat iar antibiotic, 10 zile cat a luat a fost Ok dupa aia a facut otita la cealalata ureche
iar antibiotic si de aici a dat in alergie, ca nu mai putea si corpusorul lui sa reziste la atatea medicamente. Nu mai vazusem in viata mea asa ceva, tot corpul i se umpluse de niste pete rosii care cand se uneau erau cat corpul lui nu se mai vedea nimic altceva, apoi dispareau si tot asa...
Nu zic ca e asta dar sa fiti atenti.
Hai sanatate multa si sper sa scapati cat mai repede si de asta!
Magda, 33+ cu Razvan
(19 iulie 2003) si Olivia
(31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE mi_bebelina: mersi de raspuns; Ref la paine ...cam cat de mare iese? pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
depinde de model, maxim 1,5kg
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
mi_bebelina spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE mi_bebelina: mersi de raspuns; Ref la paine ...cam cat de mare iese? pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
pai este program de 500 g, 750 sau 1 kg....Lorich zicea parca si de 1,5 kg la masina ei...Oricum este mai deasa decat cea din comert si ajunge chiar si cea de 500g la o masa pt o familie....cu conditia sa nu fie calda
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
belleane spune:
Asa de fapt ma interesa daca iau una de 1,5kg pot face o paine mai mica?
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Lorich spune:
la modelul meu minim e 750g.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Lilly79 spune:
Msbb nu stam o luna in Madrid
, doar 5 zile.Am scris ca nu mai intru curand ca nu mai am timp, dar sigur voi scrie luna viitoare
.Am intrat mai repede, ca nu ma pot dezlipi de forum si de voi.
Alysh super Vlad cu poezia
Asteptam cat de curand si Luceafarul ![]()
aelita asa m-am distrat de ce-au facut copiii tai.Si eu zic ca cel mai bine e sa razi si sa nu tipi.Eu incerc sa ma pun in locul Juliei cand face o boroboata si cand is calma o inteleg si nu ma supar si cu calm povestim si reparam ce se poate, curatam, etc.Mai am zile cand nu pot fi asa calma, dar lucrez la asta si am observat ca nu mai tip ci doar o cert sau bodoganesc eu in gol.
Doloress multa sanatate lui Patrick.
Weekend placut tuturor.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Doloress Hotarat lucru, ne urmareste ghinionul! Fetelor imi vine sa rad isteric. Patrick s-a umplut de bubite pe burtica, parca nu-i erau de ajuns cate mai are pe cap! ![]() ![]() Credem ca e o reactie alergica la antibiotic, clavulinul contine penicilina, e prima data cand ii dam antibiotic. Iar s-a dus Gabi cu el la clinica, nu stiu daca ne primeste ca n-avem programare, insa o sa se milogeasca de ei acolo. Am sunat la un hotline aici unde vorbesti cu o infirmiera, m-a pus sa consult copilul, sa-l dezbrac, sa ma uit la el pe toate partile si mi-a zis sa merg la urgente. Deci daca nu ne primeste la clinica ne paste urgenta. Antibioticul oricum il oprim, acuma sper sa nu revina febra. Cred ca zi mai minunata de nastere n-a avut Gabi nicioadata! ![]() Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves" |
Of, ce rau imi pare.
La TeleHealth Canada cand suni, aproape intotdeauna o sa te trimita la urgente.
Patrick frumos, sa treaca repejor. Of, of!_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Adriana, noi aveam planuit sa plecam la sf. lui febr.-inceputul lui martie, dar se pare ca pleaca sefa lui daddy, asa ca noi plecam in Aprilie!
Nu-i nimic, ca ea are mare nevoie de concediu, saracutza de ea. In 23 dec. a murit nepotul ei in Afganistan. A calcat pe o bomba... Dumnezeu sa-l odihneasca. Fratele ei ( a sefei lui daddy) e mare doctor, e mare la Organizatia Doctors without borders, a deschis n clinici in tarile lumii a treia, acum are leucemie... deci, clar Susan are nevoie de vacanta mai mult decat noi.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Magdone merci ca mi-ai impartasit din experienta ta, sigur e alergie, sau ma rog, o reactie a organismului lui la prea multa medicatie. Totusi de o luna bagam numai medicamente in el si mananca sa zic 20% din cat manca inainte ca asa a slabit 3 kg. Aici nu te interneaza nimeni sa-ti faca perfuzii, degeaba le zic la toti, ca a slabit ingrozitor, toti doctorii imi zic, nu conteaza, o sa-si revina el mai apoi!
Pentru ca uite, nu-i mai dau de ieri si deja bubitele se estompeaza, asa mi-a zis educatoarea. Il aducem acusi de la garderie, maine avem iar reendez-vous cu doctorul lui sa vedem ce ne mai zice.
Intre timp avem si vesti bune, desi nu mai ia antibiotic, nu mai face febra, a dormit tare bine, mucusorii sunt pe duca, nu mai tuseste... Eu incerc sa vad si partea plina a paharului. I-am pus o ceapa cu miere pe noptiera, am auzit ca ajuta la tuse, vad ca a ajutat, desi mirosea ca-mi venea sa vomit. Am reusit, nu stiu cum sa-l fac sa-i placa sa-i pun picaturi in nas, il amuza teribil ca-l gadila, normal ca ne pune la fiecare si apoi isi pune si lui, 
Eu tocmai vin de la inmormantarea colegului. A fost trist, insa aveam nevoie, sa imi vad colegii, sa vorbesc cu ei, sa aud ca trec prin aceelasi stari ca si mine. Am vorbit si cu mama lui, m-a impresionat cat era de tare si de linistita. Era cel mai mic copil al ei din 4 baieti, si cumva preferatul ei, era tare bland, si mereu o ajuta cu de toate, in fine, ne-a confirmat ca era asa cum il stiam si de la servici.
Acuma zvonul care circula e ca relatia lui de cuplu nu prea mai mergea si ca nevasta-sa si-ar fi gasit pe altul. Cine mai stie....
Oricum mi-a facut bine mai apoi ca am iesit cu colegii la o cafea, am mai vorbit si de ale noastre, copii, sot, etc.
Desiree of, saraca nasa ta, prin cate trece!
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
cleo78 spune:
ca tot vorbiti de concedii, planuim de 1 mai sa zburam un weekend prelungit eftin undeva( pana face fifi 2 ani - nu plateste loc in avion). Deci unde?
avem de ales: 3 nopti Valencia, 3 nopti Praga, 3nopti Viena... eu asi fi vrut sa fie cat mai cald, fiind cu fifi. Praga are un ? de nesiguranta.
Am vrut in Olanda, sa vad primavara cu lalele, dar avioanele scumpe.. am cancel-uit.
, ca a venit tati din delegatie.
doloress,imi pare bine ca e piticania mai bine. O sa revina si pofta de mancare, o sa vezi...
belleane, mai cetii 1 data povestea nasterii la tine. Tot frumoasa mi s-a parut!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008