Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

fetelor, am si eu doua nedumeriri, sa le zic asa...:

- voi acum iarna, le puneti caciulita pe cap piticilor dupa baie? eu nu-i pun lui Cris si azi-dimineata, cand a tusit si ea putin, mai mult ca s-a inecat cred eu, mi-a reprosat tati ca de aia,ca nu-i pun caciulia...parca ar fi o baba

- in timpul sarcinii, analiza de toxoplasma, se face in fiecare luna, daca prima iese negativa? pe cumnata-mea asa a pus-o doctora Dragu chiar adca n-are caine si pisica in casa...eu tin minte ca am facu-to o data si gata...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci si eu am rupt niste prietenii. Cu sigurantza m-am schimbat, am alte prioritati, si nu mai am timp. Zau ca ma duc sa cumpar/sa fur de undeva, de unde pana mea??? ca si dush am ajuns sa fac la 2-3 zile...

Citat:

"Bugetul trebuie echilibrat, Tezaurul trebuie reaprovizionat, datoria publica trebuie micsorata, aroganta functionarilor publici trebuie moderata si controlata, si ajutorul dat altor tari trebuie eliminat
pentru ca Roma sa nu dea faliment.
Oamenii trebuie sa īnvete din nou sa munceasca īn loc sa traiasca pe spinarea statului."
( Cicero , anul 55 I.C. - i.e.n.)

In concluzie... nu s-a modificat nimic de aproape... 2065 de ani.

Edit: io am mai iesit cu fifi la restaurant/cu fetele. DIn pacate nu toata lumea stie cum e cu copil..nu am putut sa ies in multe locuri/cu multi prieteni.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lumi, eu nu-i pun niciodata caciula in cap acasa. Niciodata nu i-am pus. Aaaaa, ba da, cand avea o saptamana si o infofolea mama cu 3 bluze, aveam si radiator
Eu am avut toxo negativ si nu am repetat-o desi aveam motanul atomic acasa. Ideea e ca nu numai de la pisici se poate face, ci si de la legume nespalate, am inteles. Nu-i rau sa o repete, atat ca trebuie sa o plateasca.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Luminel: noi punem caciulita pe cap rar doar iarna cand o spalam pe cap. De fapt noi o spalam mai rar iarna pe cap. Foarte rar cam la 1-2 saptamani cand e racita si 1 saptamana daca nu e. Plange la baia pe cap de zici ca o tai.

Ylari: socri de cosmar...si pacat de nasa ta. Poate este influentata de cineva sa creada ca o ocolesti, ca nu vrei sa o vezi etc Cum ai facut spanacul? ca a mea nu mai vrea asa ceva.

Desiree: ce papa acolo Victoria? Ce tacticos tine furculita. uau...Noi tot cu stanga papam

Doloress: In poze arata forte bine Patrick. Nu pare slab sau tras la fata. Sper sa va reveniti si voi.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Luminel, nu ii pun nici eu caciulita, chiar daca o spal pe cap. Oricum ea in fiecare seara se uda pe par. In schimb iarna trecuta ii puneam...apartamentul in care stateam atunci era mai friguros.....acum insa e chiar foarte cald si nu e cazul.....si apropo de dormit...voi ii culcati pe copilasi in ascul de dormit? eu numai asa o culc pe Delia si m-am uitat prin oras de sac mai mare pentru la anu' dar n-am gasit..

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Si eu tot numai o data am facut toxo si mi-a iesit negativ...cine stie ce experienta nasoala a avut dr cumnatei tale....si acum sufla si-n iaurt...zic si eu.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

poate ne vedem toate, si cu Ali si Piggy

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 30+ Ilinca Sabina

Nu-mi aduceam aminte cine n-a mai scris demult: Piggy...ce mai face florareasa noastra talentata?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Parca nici pe Inais nu am mai vazut-o de multicel pe aici.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Si eu tot numai o data am facut toxo si mi-a iesit negativ...cine stie ce experienta nasoala a avut dr cumnatei tale....si acum sufla si-n iaurt...zic si eu.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

...ai dreptate...o fi avut vreo experienta nefasta...oricum nu-i strica s-o faca si nici cu banii nu sta rau...

eu n-am culcat-o niciodata pe Cris in sac de dormit...nu pot sa te ajut...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Parca nici pe Inais nu am mai vazut-o de multicel pe aici.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Asa e...ce mai faceti, Inais?

Mergi la inceput