Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 20
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Salutare, Luminel: noi punem caciulita pe cap rar doar iarna cand o spalam pe cap. De fapt noi o spalam mai rar iarna pe cap. Foarte rar cam la 1-2 saptamani cand e racita si 1 saptamana daca nu e. Plange la baia pe cap de zici ca o tai. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
eu acum iarna o spal pe Cris o data la 3 zile, peste tot, inclusiv pe cap (vara zilnic)...dar nu-i pun caciulita pentru ca mi se pare ca se usuca parul mai greu cu ea...si oricum e cald in casa...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Salutare :)
Sunt un pic aglomerata, deh, ne pregatim de Egipt, saptamana viitoare. Mor deja de dorul lui Robert, deja plang noaptea prin pat
Sunt nebuna ! Asta mic ma simte, nu stiu, dar numai de mine sta lipit, in fine. Ziua ma inveselesc, ca aud cat de fain e acolo, o sa stau la hotel de 5 stele
, merg cu business class, s-ar putea sa mergem noaptea pe la piramide
Eeeeh... dar seara cand il vaz pe pitic cum vorbeste si se joaca asa de tare mi se strange inima 
Deocamdata imi pare rau ca am acceptat
Sper sa mi se schimbe parerea dupa ce vin de acolo ![]()
Luminel - Robert nu a vazut caciula in casa, de nici un fel. Eu afara il infofolesc daca e cazul, nu merg pe sistem olandezo-belgian (aka cupil in picioarele goale la - 5 grade), ii pun si gluga, dres - dar in casa - liber. Cald, necald, baie, nebaie - fara caciula. cand era in burta am fost sfatuita sa ii caut "caciula cu urechi" pt casa - aici nu am reusit sa gasesc asa ceva, am rugat pe cineva din tara de mi-a adus, din alea albe cu dantele
Nu le-am folosit niciodata, dupa ce a venit bebe mi s- facut instructaj la spital si se uitau la mine ciudat cand i-am intrebat daca sa ii pun asa ceva in cap in casa. Uite cum fac eu: il spal pe cap si il usuc cu foenul in baie (pentru ca e frig la el in camera, nu e deloc izolata camera lui si e chiar rece, bate vanul acolo, avem geam de sus pana jos). Apoi, uscat bine, gata, s-a incheiat baia - alearga de nebun prin casa pana i se face laptele. Si apoi nani. Noi nu facem baie ziua, ci numai seara, inainte de culcare. Mama mai ne facea scandal ca am lasat copilul "dupa baie" sa mearga prin casa - pai ce are ??? ca doar nu e ud, e schimbat, e uscat, e imbracat ... so nu vad de ce nu ar umbla prin casa.
Cine intreba de sac de dormit? Robert inca doarme asa, daca nu- s-ar da jos din pat. Am sac mare, poate sa mai creasca in el. Luat de la C&A, de ex. Iarna avem sac gros, e in loc de patura. Vara ) unul racoros.
Cleo - mare dreptate ;)
Dolores - Patrick arata foarte bine, mi se pare
Nu se vede ca aslabit asa mult, sigur va trece chestia asta fara sechele prea mari; si vor veni vremuri mai bune, no worries. uite, Robert are trei zile de cand nu e bolnav deloc
Nu are muci, dureri de burta sau altele, mananca normal, nu are febra. sa vedem cat il tine.
Pupici, tre sa fuuug
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
belleane spune:
Acum am citit la umanitare ceva si ma ramas stupefiata:
Cazul copilului Sorin Gologan e pe prima pagina. Acum cativa ani vreo 2 parca am vazut la tv un caz al unui copil de vreo 2 ani cu aceeasi boala, nume de familie, nume de mama; Atunci am ajutat si am urmarit cazul prin pagina lor de web. Copilul de atunci se numea Cosmin Gologan.
simonacip spune:
Salutare fetelor...Scriu pe fuga cu rugamintea dc poate cineva sa-mi deao femeie pt curatenie..pt nasa mea. Pls, pls, alysh si cine mai era...
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
CrinaAndreea spune:
Luminel eu il fac baie lui Bogdan in fiecare seara, iar parul i-l spal de doua ori pe saptamana, dar niciodata nu i-am pus caciulita pe cap. Ii sterg parul foarte bine cu prosopul, si e aproape uscat. E adevarat ca si la noi in casa e cald.
mi_bebelina referitor la sacul de dormit, niciodata nu l-am folosit, si nu stiu unde s-ar putea gasi. Sa fiu sincera eu credeam ca sunt doar pentru nou nascuti.
.
Doloress spune:
Simonix pot sa merg eu in locul tau?
Mie una mi-ar prinde tare bine o vacanta, si mie si lui cred. Aseara m-a dat afara din camera, si pe mine si pe tac-su (DEJA!). S-a suit in varful patului cu o punga de biscuiti si se uita la Baby Einstein, desena, isi imprastia jucariile, pur si simplu avea nevoie sa fie singurel. Cand i-a trecut ne-a chemat inapoi.
Luminel al meu nici body nu suporta cateodata, dar apoi caciulita! SI la mine se uitau ciudat asistentele la spital ca mereu ii puneam caciulita piticului. Ca acolo erau in jur de 20 de grade si erau toti prematuri, nu avea unul caciulita. Numai al meu. Si nici unul nu era racit, desi si baita le facea tot la aceeasi temperatura. Conteaza sa o usuci bine, eu asa zic.
Ylari tare ma enerveaza sportul asta romanesc de bagat in viata altuia! Si eu am stricat relatii din cauza asta. Un sfat acolo, OK, dar sa fii luata drept copil si sa ti se zica ce sa faci mi se pare lipsa de bun simt si de respect fata de tine. Asa e maica-mea, cine nu e cu noi, e impotriva noastra.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
belleane spune:
A mea are ditamai parul. O claie de par nu ca ma laud dar asa are. Se usuca foarte greu si nici nu are rabdare sa o usuc bine. Si-i place cu caciula. Se simte ea cumva bine.
Noi sac de dormit nu mai folosim pentru ca transpira foarte mult in sacul gros.
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Luminel fetelor, am si eu doua nedumeriri, sa le zic asa...: - voi acum iarna, le puneti caciulita pe cap piticilor dupa baie? eu nu-i pun lui Cris si azi-dimineata, cand a tusit si ea putin, mai mult ca s-a inecat cred eu, mi-a reprosat tati ca de aia,ca nu-i pun caciulia...parca ar fi o baba ![]() - in timpul sarcinii, analiza de toxoplasma, se face in fiecare luna, daca prima iese negativa? pe cumnata-mea asa a pus-o doctora Dragu chiar adca n-are caine si pisica in casa ...eu tin minte ca am facu-to o data si gata...Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj |
1. NU. Victoria a avut caciulita vreo 2 luni, dupa nastere, poate nici atat. Si a fost bolnava, cu febra, fara tuse sau altceva, doar febra, 24 ore! In aproape 2 ani! Asa ca zi-i lui tati sa nu te mai certe.
Depinde, probabil si de copil.2. Nu stiu...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
YLARI-
| Aelita, nu-i adevarat ca daca ar atrage-o acolo eu as vrea sa o iau. Sunt bucuroasa daca sta si cu ei, ca sa se mai desprinda un pic si de mine, partea proasta e ca socrii din pacate refuza aceasta bucurie, e prea obositoare ptr ei. Si e groaznic sa vad cum i se inchide usa in nas si ea sta ca un catzel pe la usa lor. E foarte trist. V-am povestit si voua ca sa ma mai descarc si eu... ma supar atunci, pe moment, dar acum stiu ca nimeni si nimic nu ii poate schimba. |
NUUUUUU,nu ai inteles bine,eu nu am zis ca tu ai vrea sa o iei !!!am zis:
| ce sa zic de socri...daca ar vrea,ar atrage-o pe Eva la ei de ai lua-.o de acolo cu forta plangand !! dar nu vor! |
"de ai lua-o de acolo"...incat ai lua-o...adica daca ei ar vrea,ar face-o de nu ar mai pleca de acolo,sau nu ai mai putea sa o iei de acolo de dragul lor,NU ca te duci tu sa o iei !! Exact asta spuneam,ce zici,ca daca ei ar vrea,ai putea si tu sa mai respiri,daca ar vrea ar atrage-o cumva !
14+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
YLARI spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui aelita YLARI-
NUUUUUU,nu ai inteles bine,eu nu am zis ca tu ai vrea sa o iei !!!am zis:
"de ai lua-o de acolo"...incat ai lua-o...adica daca ei ar vrea,ar face-o de nu ar mai pleca de acolo,sau nu ai mai putea sa o iei de acolo de dragul lor,NU ca te duci tu sa o iei !! Exact asta spuneam,ce zici,ca daca ei ar vrea,ai putea si tu sa mai respiri,daca ar vrea ar atrage-o cumva ! 14+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
scuze... n-am citit calumea... te pup, da, ai dreptate, asa e cu ai mei, il iubeste pe tata care o catzara peste tot, ii da toate prostiile de prin toate sertarele, etc... Vai lume cand pleaca tata la piatza sau cand o iau de acolo..........YLARI
EVA mea
ticker
POZE

...eu tin minte ca am facu-to o data si gata...