Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

va las ptr. dimineata si ne vedem probabil miercuri, cand o sa va pove cum a dormit Victoria la amiaza cu daddy (eu voi fi la tribunal maine toata dimineata, cel putin pana la 1pm.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Desiree, ce mai faceti? cum s-a descurcat daddy?

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Multu de intrebare; uite abia acum reusesc sa raspund, Victoria nu ma mai lasa la comp. deloc, vrea pe masa... si bazaie la tastatura, ca nu ati intelege nimic, daca as scrie cu ea.
Daddy a adormit-o in 10 minute! Cu mine in pat se joaca o ora pana adoarme. A cerut titzi, daddy a zis ca mami nu-i acasa, Victoria a zis "Mommy work!", s-a dat jos din pat, l-a tras si pe daddy jos din pat, i s-a urcat in brate cu capsorul pe umarul lui, i-a cerut sa o legene ("Rock", de fapt "Lock" :) ) si in 10 minute dormea. S-a treizt la 3 jumate, cu 5 minute inainte de a ajunge eu acasa; si eu mi-am provocat durere de cap, tot gandindu-ma la ei, dar o durere de imi venea sa vomit! Si ei, bine-mersi, iesisera la plimbare, au papat, au dormit...
Eu tot as fi vrut sa-ti spun ceva legat de mamica ta, dar nu stiu ce sa iti spun. A mea nu mai e de aproape 8 ani si tot nu cred ca exista cuvinte in lumea asta sa ma faca sa ma simt mai ok cu lipsa ei. Si stii ce-mi lipseste cel mai mult? Nu ajutorul, ci faptul ca nu mai e sa se bucure de Victoria si de Desiree si de Andrada; ea care adora copiii, nu a apucat sa se bucure de nici macar o nepoata din trei. Gata, ma opresc, pana nu ma deprim iarasa, nici acum dupa aproape 8 ani, tot nu prea reusesc sa vb. de mami mea fara sa plang.

Doloress, uite video cu Victoria, poate auzi pe fundal unde-l trimiti pe Patrick sa puna la gunoi. Azi am vazut filmul cu Patrick si la micul dejun, si la cina, am papat tot cu Patrick.

http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5439418319125506818

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Si e groaznic sa vad cum i se inchide usa in nas si ea sta ca un catzel pe la usa lor. E foarte trist.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

chiar trist...mi-au dat lacrimile cand am citit si mi-am imaginat-o pe Eva, mititica...ce inima or avea?!...vai de capul lor...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Of, Ylari, imi pare tare rau. Hai ca mai un pic si te scapi de ei. Exact cum spune Laurita, nici pe mine nu ma ajuta nimeni, dar nici nu ma incurca. Mai bine singuri, fara ajutor, nu ca pe tine te ajuta... ce oameni cu suflet negru.

Lumi, am uitat sa soun ca am vazut si eu motanika incaltata. O scumpa si o frumoasa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree ce scumpica e! Ce zice, se califica Patrick? Bravo pentru daddy, ca s-a descurcat bine! Asa si mie mi-era frica sa-l las cu Gabi sa doarma fara tzatza, si nici macar odata nu m-a strigat cand am incercat.

Lunminel pai cred ca ma duc la doctor zilele astea ca iar nu mai pot, mi-e mai bine ca ieri insa tot nu pot sa respir. E o senzatie tare aiurea, eu sper sa fie numai o bronsita si sa treaca. Of, e cumplit sa n-ai aer efectiv!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor.
Dau si eu ptr cine pofteste.
Lumi, da, e groaznic sa o vad asa... lasa ca intr-un fel sau altul o sa rezolvam. Imi fac mereu curaj.
Doloress, sanatate multa!
Laurita 100 de cuvinte, ca mor acum Bravo, ce vorbaretz ai tu acolo! La mama vin sapt viitoare, da, poate ne vedem daca s-o mai indrepta vremea asta pacatoasa. Mama se simte bine, a fost la control alaltaieri. Toate bune, slava Domnului!
Desiree foarte simpatica Victoria! Si eu cand am fost la servici ptr discutii in ianuarie m-am intors cu durere de cap, dar eu o auzeam pe Eva urland in telefon ca ma suna Iuby sa ma intrebe una-alta Imi pare rau ca mami tau nu a cunoscut niciuna din nepoate. Dar sunt sigura ca de acolo de sus va priveste si e mandra de voi.
Vroiam sa mai spun ceva dar am uitat. A... ieri m-am necajit un pic, m-a invitat nasa la restaurant cu niste prietene de 8 Martie. Si am indraznit sa-i spun ca nu vin (ma invitase Iuby deja, pe mine si pe Eva ) Moooaaama, ce teorie mi-a facut, ca nu socializez, ca m-am inchis in casa, ca de ce nu las fata cu Iuby cum face ea, si ea si alapteaza... M-am simtit ca un Dar i-am trimis si eu un mail (ca pe mail a avut loc "discutia") si am pus-o un pic la punct, ca nu trebuie sa gandim si sa facem toti ca ea. Si mi-a raspuns ca sa fiu fericita cu stilul meu de viata... ca si cum gata, s-a terminat prietenia noastra. Chiar sunt curioasa, nici n-o sun, sa vedem. Oricum imi parea destul de agresiva cu mine in ultima vreme. A... si m-a intrebat si daca vin la munte (tot doar cu prietenele - dar sa luam fetele cu noi) pe 1 Mai. Ma rog, poate sunt eu mai incuiata la cap, nu stiu ce sa zic...
Ieri a nascut o prietena si sotul ei ne-a trimis poze. Si am chemat-o pe Eva sa i arat pe bebe, ii zic "uite mami, bebe mic" si ea "naanii" - adica facea bebe nani la mami lui in brate. A fost asa de scumpa, mi-au dat lacrimile.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna ziua fetele!
Laurita, si eu m-am culcat aseara destul de tarziu, am vrut sa scriu pe DC dar facea figuri calculatorul si pana la urma m-am dus in pat si m-am tot foit….

Desiree, ma bucur ca s-a descurcat daddy……referitor la durerea de cap, anul trecut ma intalneam cu fostele colege o data pe luna la un suc si o lasam pe Delia cu tati….eu ma stresam de numa-numa, iar ei erau asa relaxati, nici nu-mi simteau lipsa. Acum insa noi avem o regula….in cursul saptamanii dorm eu cu fata, iar vinerea si sambata doarme tati(ca nu se duce a doua zi la serviciu). Bine, eu uneori adorm inaintea ei, tati insa o adoarme si vine inapoi in dormitorul nostru..Iar daca se intampla sa dam stingerea cand e tati de serviciu la Delia, iar eu apar ca cine stie ce mai vor ei sau am uitat eu in camera,se pune Delia pe un plans…..Daca nu mai apar, o aud cum ma striga de cateva ori si gata apoi, adoarme.

Doloress, am avut si eu nopti din astea prin decembrie cand eram cobza de racita….diferenta e ca era si tati acasa. Ma gandeam….mi-e foarte rau, sa sun salvarea, nu ca astia nu vin asa repede si pe mine totusi daca ma ia somnul si o sa-mi fie mai bine?Atunci sa merg la spital..ok, dar cine conduce(ca eu eram carpa, sigur n-as fi putut)…conduce tati….cu cine lasam fata? Cu bunicul, il chemam la noi….Dar stai ca tati a baut…atunci ma duce bunicul…..ups, bunicul a fost pe la noi si a baut si el cu tati….asa ca mai bine incerc sa adorm, poate nu mor …..astea erau gandurile mele cand mi-era rau-rau…. Sanatate multa va dorim!

Ylari, pai nu i-ai spus nasei tale de la inceput ca ai primit deja o invitatie de 8 martie? In legatura cu muntele, cred ca e mai relaxant sa mearga si taticii…..se mai imparte grija pentru copii….eu asa vad problema. Hai ca de 8 martie la un restaurant as merge doar cu fetele(daca nu as fi primit deja invitatie de la sot), dar la munte……nu. A, daca se intampla ca tati sa nu isi poata lua liber si se iveste oportunitatea de a pleca la munte cu cineva(si cu copilul), da, asta accept….dar de 1 mai e liber pentru toata lumea….si cum, tati sa se distreze la Bucuresti de 1 mai si voi la munte? Hmm…..

Alysh, chiar ca ai noroc de o soacra buna. Nici a mea nu-i rea, insa e la Braila, daca ar fi fost aici sunt sigura ca m-ar fi ajutat(cu conditia ca fiica-sa sa ramana la Braila, ca altfel incep comparatiile si sigur pierd).

Hai ca m-am intins o gramada…..va pup.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dim.!

fetelor, scuze, am vazut si eu poze si cu Robert si cu Cristiana, si pe Patrick si Victoria, de de multe ori uit sa mai mentionez; ma iau cu alte comentarii si uit, apoi la urm. mesaj dupa jumatate de zi chiar ca nu-mi mai amintesc. Batranetea

Laura, esti si tu f. rezistenta si rabdatoare inseamna. Sa stai nemiscata langa el cat doarme - e ceva!

Ylari, nasei ii e usor sa vorbeasca, dinafara se vad altfel lucrurile.
Eu inteleg reactia nasei tale si bine-nteles si pe-a ta.
Si eu ma simt deranjata cand X sau Y face diferite afirmatii, iar eu ma simt nedreptatita de fapt.

Sa va zic insa ca mie chiar sotul meu imi facea observatii ca ma plang ca stau numai in casa, ca as vrea sa mai ies, da' daca ma invita cine undeva, nu ma duceam, ca nu aveam chef sa ies ca e prea departe si eu sunt prea comoda sa fac asa efort, sa ma deplasez atat.
Ma enervam cand il auzeam ce usor vorbeste, da' sincer - pe de o parte simteam ca are dreptate!
Cand vrei ceva cu adevarat si e imp. pt. tine, te organizezi si te duci

Adriana

Mergi la inceput

Mi_bebelina, nu apucasem sa ii spun ca m-a invitat sotul, dar chiar si asa, pe mine m-a deranjat ca a sarit imediat sa ma critice.
Adriana, ai dreptate ca daca vrei se poate. Si ai dreptate si cu comoditatea, si eu mai procedez asa.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Alysh, chiar ca ai noroc de o soacra buna. Nici a mea nu-i rea, insa e la Braila, daca ar fi fost aici sunt sigura ca m-ar fi ajutat(cu conditia ca fiica-sa sa ramana la Braila, ca altfel incep comparatiile si sigur pierd).

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Daaaaa, subscriu, sa o tina Dumnezeu sanatoasa, Alysh, sa te poata ajuta in continuare.

Aseara n-am mai stat o ora sa adoarma, am stat jumate de ora. A fost mai linistita/obosita (am trezit-o la 16.00 - ca ea a dormit zilele trecute de la 13.30 la 17.00, normal ca se chinuia dupaia sa adoarma la 22.00 - femeie nebuna si eu...)

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Fetelor, va multumesc in numele Cristianei

Ylari, multam' de cafea...am luat si eu o gura
Sa-i fi spus nasei tale ca ai alte planuri de 8 martie...si pana la urma ce trebuia sa-ti faca teorie...daca nu vrei sa iesi, nu vrei sa iesi, ce-i treaba ei...si pe mine m-ar fi deranjat...noroc ca mie nu are nimeni indrazneala sa-mi faca teorie...numai sora-mea si frate-meu care sunt mult mai mari ca mine si deh, pentru ei am ramas tot Luminel...nu te mai necaji. O dulce Eva!

Desiree, felicitari pentru daddy...cum naiba se intampla de cu tatii sunt mai cuminti piticii si cu noi fac tarantele?! si Cristiana e la fel...
Ce pacat ca mama ta nu si-a cunoscut nepoatele...cred ca ar fi fost tare mandra de ele...cel putin de Victoria (care e o dulce).
Mama mea face anul asta 10 ani de cand a murit...si tot ii simt lipsa...si vorba ta, imi pare nespus de rau ca nu a cunoscut-o pe Cris, de asta i-am si pus numele Elena, in amintirea mamei...

Laura, tu ai ajuns cu Mirci in situatia in care eram eu anul trecut cu Cris, cand dormea numai leganata pe picioare...nu puteam sa fac nimic, nici macar cand dormea ea...nici de forum n-aveam timp...groaznic...bine ca a dezvatat-o tati...incearca si tu cu tati, sa-l adoarma el...daca are timp, bineinteles...zic si eu...

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ylari, sunt multi factori ... si tine si de persoana, unele sunt se organizeaza/mobilizeaza mai bine, altii au alte prioritati ...

Si eu la primul copil ma deplasam f. greu. Lara era f. dificila pe drum (topaia,se agita, vorbea tare), trebuia mereu sa-i dau sa rontaie ceva, s-o tin linistita,da ce naiba sa-i tot dau, daca faceam pe drum cate 30-45 min.?
Asa ca sincer preferam sa raman acasa, decat sa ma stresez pe drumuri.
Sotul insa nu vedea toate astea si f. usor ma critica, ca nu intreprind nimic, ma vait, da nu fac nimic, sa schimb situatia, bla bla

In fine, nu e mereu simplu, acum e mai usor, ca o am pe mama, masina. E altfel.

Mergi la inceput