Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Crina, bine ca totusi strangeti impreuna.....la noi numai eu strang cand Delia doarme....daca strang cand e prin preajma incepe sa imprastie la loc fix acele lucruri pe care le strangeam.....si e fetita.....nu stiu ce ma fac eu cu ea......

Ylari, si totusi Eva se poarta frumos cu bunicii? Ca Delia numai cand o vede pe mama incepe sa o bata, daca mai si vb se apuca si Delia de tipat...dupa fapta si rasplata.........nu ma placi, nu te plac.....cam asa e la noi.

Aelita, ce frumos povestesti tu de copilasii tai...Asa as vrea sa am curajul vostru si sa ma apuc si eu de bb2....dar parca inca zic ca nu-i timpul..si mai asteptam un pic..

Danicris, succes cu auditul si la control! Sa vii cu vesti bune!

Fug sa strang un pic pana se trezeste mandra..

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Off, dar eu cand ma gandesc ca o iau de la capat cu alt bebitz, cu alte luni (ca ani e exclus) de stat acasa....de altfel asta e singurul inconvenient, in rest cred ca am luat cea mai buna decizie, in sensul ca vor fi de varste apropiate, e criza financiara si nu gasesc job acum, cresc amandoi.....dar statul asta acasa ma TURBEAZA. Si Ylari, draga mea, scuza-ma dar hoasca aia batrana de soacra-ta dupa ce ca va sta pe cap nu poate sa-ti dea si ea ceva ajutor???? Doamne, cred ca muream cu ea de gat.
Tare's norocoasa cu soacra-mea, ne gateste pt 3 zile, practic eu gatesc o sg data pe saptamana si mi-=l ia si pe Vlad vinerea. Sa-i dea Dumnezeu sanatate.

Dani, bafta cu audotul si cu controlul si asteptam sa revii in forta

Laurita, cum adica, nu doarme nici ziua si te chinui cu el sa adoarma seara???? Atunci e super rezistent. Eu pe Vlad nici daca m-as chinui sa-l tin treaz la parnz, n-ar rezista, cred ca ar adormi din picioare, nu e deloc rezistent, dar imi convine ca dc nu atipesc putin la pranz sunt varza.

Lumi, am vazut-o pe motanica incaltata, vaaaaaaaai, cat e de dulcica! Cum inaoata in cizmulitele alea. Cred ca va fi tare cocheta!!

ALI, mami de Vlady si 22+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

va las ptr. dimineata si ne vedem probabil miercuri, cand o sa va pove cum a dormit Victoria la amiaza cu daddy (eu voi fi la tribunal maine toata dimineata, cel putin pana la 1pm.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Desiree, ce mai faceti? cum s-a descurcat daddy?

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Off, dar eu cand ma gandesc ca o iau de la capat cu alt bebitz, cu alte luni (ca ani e exclus) de stat acasa....de altfel asta e singurul inconvenient, in rest cred ca am luat cea mai buna decizie, in sensul ca vor fi de varste apropiate, e criza financiara si nu gasesc job acum, cresc amandoi.....dar statul asta acasa ma TURBEAZA. Si Ylari, draga mea, scuza-ma dar hoasca aia batrana de soacra-ta dupa ce ca va sta pe cap nu poate sa-ti dea si ea ceva ajutor???? Doamne, cred ca muream cu ea de gat.
Tare's norocoasa cu soacra-mea, ne gateste pt 3 zile, practic eu gatesc o sg data pe saptamana si mi-=l ia si pe Vlad vinerea. Sa-i dea Dumnezeu sanatate.

Dani, bafta cu audotul si cu controlul si asteptam sa revii in forta

Laurita, cum adica, nu doarme nici ziua si te chinui cu el sa adoarma seara???? Atunci e super rezistent. Eu pe Vlad nici daca m-as chinui sa-l tin treaz la parnz, n-ar rezista, cred ca ar adormi din picioare, nu e deloc rezistent, dar imi convine ca dc nu atipesc putin la pranz sunt varza.

Lumi, am vazut-o pe motanica incaltata, vaaaaaaaai, cat e de dulcica! Cum inaoata in cizmulitele alea. Cred ca va fi tare cocheta!!

ALI, mami de Vlady si 22+ cu Luca

Alysh

Norocoaso, asa soacra sa tot ai...asa era si mama, saraca...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ok, deci stau linistita. Ca eu nu prea am multe, de aceea ma gandeam ca parca e prea devreme sa-i iasa.

A mai pus un filmulet cu Patrick cel harnic, aici:
http://family.webshots.com/video/3048629860102927551RGcSul
Ce ziceti mamele de fetite, va bagati la asa un ginere de gospodar?

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Alooooo! Eu am crezut ca noi avem done deal! ACu' ce faci? Cauti alte nurori?! Tz tz tz...

Victoria a papat micul dejun pe video cu Patrick. LAs' ca pun eu un video un pic mai tarziu sa vezi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:

Ok, deci stau linistita. Ca eu nu prea am multe, de aceea ma gandeam ca parca e prea devreme sa-i iasa.

A mai pus un filmulet cu Patrick cel harnic, aici:
http://family.webshots.com/video/3048629860102927551RGcSul
Ce ziceti mamele de fetite, va bagati la asa un ginere de gospodar?

"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Alooooo! Eu am crezut ca noi avem done deal! ACu' ce faci? Cauti alte nurori?! Tz tz tz...

Victoria a papat micul dejun pe video cu Patrick. LAs' ca pun eu un video un pic mai tarziu sa vezi.

_

Ups, am uitat ca e promis!
Promit ca nu mai caut alta nora!

Ylariof, ca greu e sa nu ai nici un sprijin si in plus sa te mai calce si soacra pe nervi! Pupici multi! Eu la fel patesc cateodata, n-are somn si mor de nervi langa el, mai ales ca nu pot sa-l las cu taica-su ca plange... Vrea tzatza. Si sta si se joaca si se alinta la tzatza cate o ora Eu insa nu ma plang, Gabi e mereu acasa dupa-amiaza, il preia si se joaca cu el si cate o dupa-amiaza intreaga sa am si eu timp de una, alta. Mai nou, si-a schimbat programul si nu mai lucreaza vineri seara, deci o sa avem si noi sambete normale in familie. Si Patrick merge si la gradi, deci alta viata.
Oricum si eu sunt satula de stat in casa, astept cu nerabdare sa ne inzdravenim. Patrick e pe drumul cel bun, insa noi suntem terminati, aseara nu adormeam ca mi-era frica sa nu mor si ma gandeam ca ce face Patrick singurel in casa Acuma rad insa aseara pe bune ca simteam ca ma sfarsesc, n-am mai simtit niciodata asa, nu puteam efectiv sa respir, ma inecam, ma tinea ca o gheara in piept. Acuma dimineata vad ca sunt OK. Gabi insa e tot mai rau, a fost la doctor, i-a dat antibiotic, nu mai are gust, nu mai are miros, il dor toate, vai de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor va multumesc tuturor!
Doloress, haide mai, chiar asa de rau te-ai simtit? Imi pare rau, bine ca esti mai ok.
Mi_bebelina, da, Eva se poarta foarte frumos, adica e tare prietenoasa, ii place la nebunie sa fie in compania cuiva, chiar daca o goneste, ea se intoarce...
Aelita, nu-i adevarat ca daca ar atrage-o acolo eu as vrea sa o iau. Sunt bucuroasa daca sta si cu ei, ca sa se mai desprinda un pic si de mine, partea proasta e ca socrii din pacate refuza aceasta bucurie, e prea obositoare ptr ei. Si e groaznic sa vad cum i se inchide usa in nas si ea sta ca un catzel pe la usa lor. E foarte trist. V-am povestit si voua ca sa ma mai descarc si eu... ma supar atunci, pe moment, dar acum stiu ca nimeni si nimic nu ii poate schimba.
Eva a papat destul de bine ficatzelul la cuptor, spanacul a iesit o minunatie, pe seara am facut si un compot de mere si i-am dat fructele din el... maine vreau sa fac niste taitei cu lapte
Si sper sa se mai indrepte vremea, desi vad ca s-a prognozat tot ploaie........ uf...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Si e groaznic sa vad cum i se inchide usa in nas si ea sta ca un catzel pe la usa lor. E foarte trist.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

chiar trist...mi-au dat lacrimile cand am citit si mi-am imaginat-o pe Eva, mititica...ce inima or avea?!...vai de capul lor...

Mergi la inceput

Citat:

Patrick e pe drumul cel bun, insa noi suntem terminati, aseara nu adormeam ca mi-era frica sa nu mor si ma gandeam ca ce face Patrick singurel in casa Acuma rad insa aseara pe bune ca simteam ca ma sfarsesc, n-am mai simtit niciodata asa, nu puteam efectiv sa respir, ma inecam, ma tinea ca o gheara in piept. Acuma dimineata vad ca sunt OK. Gabi insa e tot mai rau, a fost la doctor, i-a dat antibiotic, nu mai are gust, nu mai are miros, il dor toate, vai de el.

Doloress, ma bucur ca esti ok acum....dar, simptomele tale seamana cu ale mele...sa nu ai ceva la inima...eu zic sa-ti faci un control... Sanatate la toti trei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

ce faceti dragelor

EU nu am somn Azi s-a culcat in cele din urma pe la 2 jumate 3 si s-a sculat la 5. Evident, trebuie sa stau langa el, doarme cu obrazul pe obrazul meu, transpiram amandoi, nici la toaleta nu=mi da drumul, imi plezneste vezica Iar noaptea simt si eu nevoia sa profit, sa fac ceva. Mda..
In rest, se plictiseste ca si ai vostri, dar mananca f bine si sunt multumita. parca s-a mai inciucalat, s-a facut un voinicel. Vorbeste intr-una, repeta ultimul cuvant din toate cantecelele de culcare, ma si face sa rad uneori. e simpatic foc. Rade intr-una si cauta numai de joaca. am facut o lista cu toate cuvintele pe care le zice, dar deja depasim suta asa ca ma las de meserie.
Lumi ti-am mai spus ce mult imi place de Cristiana. are o figura asa interesanta!
ALi nici eu nu stiu cum face ca el la 7 e in picioare, dar deh! hai sa terminam cu ploile ca eu de mult sunt in depresie! Cat despre statul acasa dupa bb2, eu sigur stau macar un an jumate cu fata, apoi ma pun pe picioare 1/2 de an si caut job...dar vreau sa alaptez tot un an macar. Ca e si ea tot a mea... CIne imi mai da timpul asta? oricat ma dau eu cu capul de pereti uneori Ca sa nu mai zic de criza, de job, de banii de bona...
Lorich
Ylari nasol cu soacrata!! Nu zic ca pe mine ma ajuta cineva, dar macar nu-mi sta pe cap frate, sa mai fac si dupa ei si sa ma impiedic de ei! Mama ta se simte mai bine?? cand mai vii pe aici?? poate ne vedem toate, si cu Ali si Piggy

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 30+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput