INSEMINARE 62

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marcelle

continuare analize

LH 2,5 valorae normala -pt fara foliculara 1-18

Prolactina 5,88 valoare normala intre 3,8 si 23,8

Ce rol are FSH-ul asta? declansaza ovulatia mai repede decat normal?
ca eu cam asa simt ca se intampla si din pacate ne-a chemat la monitorizare ovulatie in Debrecen in ziua 14, cand cred ca va fi tardiv.

Multumesc anticipat pt raspunsuri

Marcela si Bianca cea cuminte (05.07.2004)
Si eu am FSH mare,mi s-a explicat ca indica o rezerva ovariana scazuta

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena36

Fetelor,vreau sa va intreb ceva,stimularea influenteaza cm.?Am facut doua teste in z14 si z15 de la inseminare si au fost negative dar inca nu mi-a venit ciclul nici dupa 4 zile.Tratamentul nu regleza ciclul?Mai pot sa sper ca e sarcina?
Mai incearca un test,cine stie,poate a fost o implantare mai tarzie

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

FSH ridicat inseamna intradevar rezerva ovariana scazuta. Eu am 8.41 si unde mi-am facut eu analizele limita era 10 si dr mi-a zis ca-i ridicat pt varsta mea...Cred ca ovarul meu stang a intrat in concediu si nu mai prea produce. Oricum stiu ca este tratament pentru scaderea FSH-ului. Eu zic sa iei legatura cu dr tau sa-i spui ca ti-a iesit FSH-ul ridicat si vezi ce-ti spune si el...poate iti da ceva 'strong' sa-l coboare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena36 spune:

cora79-am sa fac maine un test
viss-nu gandi negativ,uita-te si la reusite,tie nu o sa ti se intample nimic rau,linistestete si o sa treci cu bine peste tot.te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana02 spune:

maine dimineata poate merg sa fac beta hcg. rezultatul se da in aceiasi zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

babyblue eu am folosit cetrotide pt. FIV

in fiecare zi faceam 1 injectie , de prin ziua 6 de stimulare, vreo 4-5 am facut in total
eu eram sigura ca nu fac eu ceva bine pt. ca ma durea de muream zona cateva minute, apoi se umfla, se inrosea si era fierbinte
ca sa aflu dupa abia vreo luna ca si alte fete patesc acelasi lucru

dar, a meritat, rezultatul la primul fiv, fara cetrotide a fost 3 ovocite la punctie, iar la al doilea fiv , cu cetrotide rezultatul a fost 17 ovocite

Ruxi 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

multumesc-elenus.of, ce-as da sa am un glob sa vad ca e asa cum spui tuin loc de glob,fac saptamanal ecoo varianta moderna..i-am si spus dr,ca mi-as cumpara un eco sa-l am acasa,binenteles dc nu ar fi asa scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

elena36- vroiam sa scriu in loc de elenus.. ce ma fac cu memoria asta?cand o sa ma intorc la servici o sa fiu de coma..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Multumesc mult fetelor, pt raspunsuri.
Miercuri o sa merg in Debrecen sa aflu raspunsul dr Tandor.

Viss, gandeste DOAR pozitiv si o sa fie bine.

Dana si Elena va tin pumnii sa va iasa II liniute mult asteptate.
Rezultatul la analiza de urina il ai in 2 ore. ( eu asa l-am avut)
Luna trecuta mi-a venit ciclul la 43 de zile, am sperat mi-am facut vreo 10 teste, si nu imi venea sa cred ca nu apare a 2-a liniuta.
dar nu a fost sa fie... Bia mai are de asteptat. Credeti-ma ca acum luptam sa avem bb2 pt ea, pt dorinta ei mare de a avea o surioara.( de ani de zile isi doreste, si d-na BARZA tot incurca scrisorile, a adus o gramada de bebe-i dar tot la altii)

Va pup, asteptam vesti bune de la voi, maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana02

buna dimineata! dupa cum v-am mai zis am facut inseminare pe data de 10 luna asta. Aseara nu am mai rezistat si mi-am facut un test si acum sunt mai stresata decat eram inainte. Apare si liniuta 2 foarte foarte slab ce-i drept.Nici nu stiu, sa ma bucur sau sa mai astept...

Asa a fost si la mine, o liniuta slaba slaba. M-am chiorat la ea in baie, apoi m-am dus la lumina zilei. De abia o vedem si eu si sotul. SI uite acum, liniuta aia ce plange de la colici.
Asa ca bucura-te.

Mami de amazoana

Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput