INSEMINARE 62
Raspunsuri - Pagina 10
elenus26 spune:
Buna dimineata!
Nu mai aveam somn si pana la urma am lasat-o balta cu somnul si am venit sa vad ce mai faceti
Eu sunt intr-o continua ceata... Iau cuminte anticonceptionalele si imi provoaca niste stari de-mi vine sa mor: ameteli, dureri de cap, varsaturi...tot tacamul. Ideea e ca ar fi trebuit de la momentul intreruperii, in cateva zile sa vina balaurul. Dar de cand s-a spart chistul(de aproape 3 sapt), doar saptamana trecuta, nu am avut scurgeri sau sangerari, in rest... Mai am sapte zile de luat si eu iar am oarece sangerari. Sa fie de la anticonceptionale si sangerarile astea? Nu mai stiu!!
Cred ca si luna asta e compromisa. O sa astept sa termin pastilutele, apoi urmatorul balaur si sper ca la sfarsit de martie sa incep stimularea. Uffff!!!!!!
Anna cum te mai simti? Saptamana viitoare ar trebui sa vii la Bucuresti pentru eco? 
Viss daca ai avea un ecograf acasa cu siguranta nu ti-ai face eco la o saptamana ci in fiecare zi si chiar de cateva ori pe zi
Incearca sa te linistesti, sa gandesti pozitiv (ai auzit asta de nn...ori), o rugaciune... Eu ma gandesc la tine si ma rog sa va fie bine!
Babyblue si mie mi-a dat Dr. Albu - Cetrotide, o fiola la prima inseminare si am avut aceleasi reactii: roseata, umflatura, mancarimi-intepaturi...parca imi dadusem cu apireven :). Urma sa-mi dea si la a doua IA si probabil cand va fii, imi va da. Bafta multa!
MaraAnisia timem pumnii sa se prinda!
Elena incearca sa faci si beta sa fii sigura. Tinem pumnii!
Sensibila ce face printesa? Cand te duci sa o mai vezi? pupici pe burtici
Pup si celelate fete ca se pregatesc pentru inseminare!

Sa aveti o zi frumoasa si un weekend linistit!

"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue intrebare, a folosit cineva cetrodide pt inseminare? mie mi l-a dat dr. albu, sa fac 3 fiole. mi-a zis ca impiedica endometrul sa o ia inaintea ovulatiei si sa intre in faza secretorie. ideea e ca dupa ce fac injectia mi se face o zona destul de mare, cam de 6 cm de roseata si mancarime si ma tine asa cateva ore bune, ca si cum as face reactie alergica. ce m-a uimit a fost ca dr albu cand mi-a zis sa-l iau,nu parea f convins, mi-a zis ca dc vreau, el mi-l recom, dar nu ca era oblig. mi-a zis ca ei ii folos de vreo 2-3 luni..... |
eu la 3 IA am facut 3 zile de centrotide dar nu am avut nici un fel de reactie. l-ai intrebat pe albu de reactie? pe mine centrotide m-a ajutat, sau cel putin asa cred, dar si mi-e mi-a zis albu ca l-a mai folosit la 4 femei din care 2 au ramas gravide, acuma mai sunt eu si inca o fata care facut inaintea mea pe aceeasi schema cu centrotide
elenus eu abia acuma mi-am revenit putin ca miercuri si joi am vomitat pana am slabit vreo 2 kg, azi am mancat putin si inerc sa ma rehidratez. am vb cu dr si mi-a dat sa iau niste vit B1 B6 si C si dupa 2 administrari ma simt ceva mai bine. acu ma chinui sa ma ingras la loc ca si asa sunt un schelet ambulant (48Kg la 1.65)
sensibila spune:
dana02 - IMI CER SCUZE DAR EU cred ca e prea devreme sa te bucuri in ziu 8 de la IA. Testele se fac cel devreme in ziua 12. Testul poate iese pozitiv de la pregnyl sau injectia pe care ai facut-o pt ovulatie. Toti dr recomanda testele de sange sau beta dupa z12 de la IA. Eu primul test l-am facut in z15.
mary80 - sa fie cu ochisori , nu are importanta daca ai facut sau nu IA.
viss - o sa fie totul bine, stai linistita. Bebelul tau o sa creasca mare si o sa se nasca la termen.
alla76, elenus26 - multumesc de intrebare, se pare ca suntem bine. Am fost miercuri la dr a mai recuperat la abdomen si se pare ca ar mai fi crescut un pic, dupa spusele dr ar avea acum peste 2600 g. Acum o sa vedem cat mai vrea sa stea si cu ajutorul lui Dumnezeu sa mai creasca.
Va pup pe toate si sper sa aud cat mai repede ca sunteti gravi cat mai multe.
e in burtica
+37
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
MaraAnisia spune:
Hello,
Elenus26, iti multumesc de incurajari 
. deocamdata ma rog la DD, astept si (ma) observ
.
as vrea sa te pot ajuta cumva referitor la pataniile tale dar nu stiu ce sa spun, mai vb cu dr. tau si spune-i ce se intampla.
Sensibila, ma bucur de vestea buna data de dr. Haiduc - deosebit om si medic.
Anna_ivan, din pozitia mea de acum, de negravidutza, as zice ca mai bine sa ai greturi si varsaturi decat sa nu ai nimic si sa te stresezi ca ceva nu e in regula cu bebica. dar imi cer scuze de pe-acum daca gresesc
. 

dana02, ai fost la Bhcg? bafta!
un weekend placut tuturor si sa avem o saptamana plina de vesti bune si de liniute,
Mara
Cu Dumnezeu in gand
babyblue spune:
multumesc fetelor pt raspuns!
am fost azi la albu si vesti proaste, am un singur folicul care a crescut din cei 6, cu toate stimularea lui peste prajit.
mi-a mai dat si azi un menopur, ultimul cetrotide si maine pregnilul.
luni are loc inseminarea la ora 11. posibil sa fie dubla, ca si sotul e la limita inferioara cu gigeii lui. deci si marti.
sunt extrem de pesimista, ma credeti? am o stare oribila, de depresie, de deznadejde si simt sigur ca nu va iesi.
nu i-am mai zis lui albu de reactie la cetrotide, aseara ma manca si capul si peste tot, prb sunt nitel alergica la vreun component din el, oricum dc n-am facut edem glotic e bine, restul suport.
milioane cheltuite, chin si ca sa ce, la 29 de ani nici mkr cu stimulare sa nu ovulez cine stie ce........m-am saturat, pe bune.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
viss spune:
da, babyblue- te inteleg tare bine.am ascultat acum o saptamana la tv. o emisiune despre infertilitate.si zicea dna dr. ca in ultimii ani a scazut foarte mult capacitatea ovariana a femeii, ca la varsta de 28-30 ani trebuia sa avem 4-10 foliculi pe ciclu natural (era sa ma innec cand am auzit).cica varsta fertila optima e 24 de ani, na.iar eu nu am avut niciodata in 1,5 ani de monitorizare luna de luna, mai mult de 1 folicul-pe natural..dar la mine, nu s-a intamplat sa fac stimulare si sa nu obtin macar 2 foliculi. schemele s-au schimbat de la o luna la alta,numai doze mici,sau doze mici la inceput apoi mari, mari la inceput apoi mici,sau numai mari..asta cu puregon.poate ar treb sa-ti schimbe medicamentele hormonale..
viss spune:
sensibila - sa fie bine bebica ta in continuare,sa creasca si sa stea cat mai mult la mami in burtica
multumesc ptr incurajari. de fapt ai fost destul de sigura pe vorbele tale. oi sti tu ceva, ce eu inca nu stiu? sa de Dzeu sa ai gura aurita![]()
alla76 spune:
IA nr 4 e tare cu ghinion...
dupa ce in noiembrie am abandonat din cauza raspunsului prost la stimulare, acum, dupa ce am reusit sa cresc frumusei 2 foli pe OS, numai buni de inseminat... a trebuit sa renuntam din cauza probei. niciodata nu a mai fost atat de slab rezultatul, IA de IA s-a imbunatatit spermograma, deja visam la un rezultat bunicel. cand colo...6 mil/ml, doar 2 ml (asta nu inteleg cum, al meu zice ca a vazut pe gradatie 5 ml), doar 50% motilitate. proba preparata 0,5 cu 3 mil 

recomandare de FIV...FIV cu ICSI. am ajuns mai prost decat eram acum 1 an cand am trecut la lupta cu metode de reproducere asistata.
nu inteleg de ce... imi vine sa cred ca e vorba de stres
chiar imi doresc sa fie asta explicatia, ca de nu e asta ...
oricum, ne-au recomandat un genetician, am fost si am "donat" amandoi si uite asa stam sa asteptam 3 saptamani rezultatele, usurati de vreo 12 mil 
babyblue, imi pare rau...
mama lor de foli incapatanati 
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
viss spune:
off, alla-nici nu stiu ce sa-ti mai zic sa te incurajez.uneori si stresul afecteaza sigur-si sotul meu a avut 70 mil, 80 mil, apoi 30 mil, si 18 mil.iti dai seama ca eu de la 70/80mil. cand mi-a zis 18mil. am ramas chiar uimita.dar coreland intamplarile era o perioada in care el a fost tare stresat cu serviciul,am facut pomana de 6 luni ptr tatal lui..si la ultima a avut 60 mil. fara sa ia nimic..habar n-am.sunt asa complicate lucrurile astea..macar analizele genetice sa iasa bine, ca altfel nici FIV nu va avea mare succes.iti doresc multa putere sa mergeti mai departe
alla76 spune:
multumesc viss
si eu incerc sa ma "consolez" ca e stresul de vina. bata-l vina sa-l bata.
doar ca e greu, mai ales ca suntem obligati sa facem drumul pana la cluj. plus partea financiara ne omoara cu zilele...
noi sa fim sanatosi si sa iasa geneticele fara probleme...sa putem macar spera ca se va intampla candva
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009