INSEMINARE 62
Raspunsuri - Pagina 8
ralucutza79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary80 buna fetelor!!!a trecut ceva vreme de cand n-am mai scris (am fost ocupata cu serviciul)... ![]() noi luna asta n-am facut stimulare , n-am facut inseminare, am facut teste de ovulatie si am muncit o zi da una nu..sper din tot sufletul sa fie cu ochisori...dk nu va fi asa, in martie facem iar IA cu Cezara Bucur (ar fi a treia IA)... ![]() dar suntem cu speranta in suflet, am vazut la voi ca se poate, trebuie doar sa avem rabdare si credinta in Bunul Dumnezeu... succes fetelor care au facut IA luna aceasta si asteptam vesti numai bune ![]() ![]() mary |
Mary tu ti-ai facut toate analizele posibile pentru a determina cauza?
viss spune:
ralucutza- multumesc de intrebare.ma simt binisor.ca sa nu spun bine ptr ca nu stiu la ce sa ma astept.am facut marti ecografie- am vazut embrionul, ii batea si inima.dar am un hematom langa,cam de 1cm, din aceasta cauza am sangerat sambata, au fost si cheaguri de am zis ca-i avort..m-am speriat,ptr ca dr. mi-a zis ca dc nu stau cuminte la pat ma interneaza la Giulesti,in final m-am mobilizat si nu m-am desprins de pat ca si cum as fi fost la spital.hematomul se poate resorbi,se poate elimina(inca mai elimin chegulete maronii)sau poate creste in dimensiuni si atunci poate opri sarcina in evolutie. fac in continuare injectii intramusculare cu nospa ,scobutil,am peste 25 injectii,fundul e prastie..
la capitolul "mamici de oct" unde m-am inscris, pe fiecare saptamana cate una dintre noi avorteaza, sau sarcina se opreste in evolutie(la eco nu-i mai bate inima)..asa ca stau si eu speriata,ma bucur decat in ziua in care merg la eco, apoi revin la normal..cu temeri,cu frica in san..cu iconita sub perna.nu putem face decat sa asteptam si sa ne rugam..
,+ 7
babyblue spune:
intrebare, a folosit cineva cetrodide pt inseminare?
mie mi l-a dat dr. albu, sa fac 3 fiole. mi-a zis ca impiedica endometrul sa o ia inaintea ovulatiei si sa intre in faza secretorie. ideea e ca dupa ce fac injectia mi se face o zona destul de mare, cam de 6 cm de roseata si mancarime si ma tine asa cateva ore bune, ca si cum as face reactie alergica.
ce m-a uimit a fost ca dr albu cand mi-a zis sa-l iau,nu parea f convins, mi-a zis ca dc vreau, el mi-l recom, dar nu ca era oblig. mi-a zis ca ei ii folos de vreo 2-3 luni.....
ce parere aveti?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
| citat din mesajul lui dana02 buna dimineata! dupa cum v-am mai zis am facut inseminare pe data de 10 luna asta. Aseara nu am mai rezistat si mi-am facut un test si acum sunt mai stresata decat eram inainte. Apare si liniuta 2 foarte foarte slab ce-i drept.Nici nu stiu, sa ma bucur sau sa mai astept... |
eu zic ca e bebe! pe bune!
ia un test mai scump si repeta-l cu urina de dimineata. eu stiu ca sunt extrem de rare testele fals pozitive. dc exista hormon in urina, e un bebe care-l da, de cele mai multe ori.:)
doamne ajuta, tin pumnii si spun o mica rugaciune pt tine!

_
babyblue spune:
| citat din mesajul lui ramo_e BABYBLUE ce tratament a facut sotul tau? ce m-as bucura de s-ar imbunatatii si spermograma sotului...el a luat nebido,s-a lasat de fumat si am zis ca o sa-i cumpar si naprasnic(ceai) Multa bafta la toate ![]() |
draga ramo,i-am dat asa:
MIERE! enorm de multa miere. asta pt ca se zice ca luna de miere vine de la faptul ca in trecut, barbatul dupa ce se insura, bea o batura cu multa miere, pana i se facea rau de atata miere, pana isi lasa nevasta gravida! adev e mierea cred ca l-a ajutat sa-i creasca motilitatea de la 20% la 70%. pt ca ea contine fructoza! lua cate 6-7 linguri pe zi de miere.
SELENIU ZINC,VITAMINA E si MULTIVITAMINE
BRANCA URSULUI
MASCULAN FORTE
la fel de bune sunt power potent, spermotrend.
sotul meu nu fumeaza, nu bea.a rarit-o cu baile fierbinti si nu mai tine laptopul in poala.
_
ralucutza79 spune:
| citat din mesajul lui viss ralucutza- multumesc de intrebare.ma simt binisor.ca sa nu spun bine ptr ca nu stiu la ce sa ma astept.am facut marti ecografie- am vazut embrionul, ii batea si inima.dar am un hematom langa,cam de 1cm, din aceasta cauza am sangerat sambata, au fost si cheaguri de am zis ca-i avort..m-am speriat,ptr ca dr. mi-a zis ca dc nu stau cuminte la pat ma interneaza la Giulesti,in final m-am mobilizat si nu m-am desprins de pat ca si cum as fi fost la spital.hematomul se poate resorbi,se poate elimina(inca mai elimin chegulete maronii)sau poate creste in dimensiuni si atunci poate opri sarcina in evolutie. fac in continuare injectii intramusculare cu nospa ,scobutil,am peste 25 injectii,fundul e prastie.. la capitolul "mamici de oct" unde m-am inscris, pe fiecare saptamana cate una dintre noi avorteaza, sau sarcina se opreste in evolutie(la eco nu-i mai bate inima)..asa ca stau si eu speriata,ma bucur decat in ziua in care merg la eco, apoi revin la normal..cu temeri,cu frica in san..cu iconita sub perna.nu putem face decat sa asteptam si sa ne rugam.. ,+ 7 |
Viss nu te mai gandi la ce poate fi mai rau.
Gandeste pozitiv.
Ai grija de voi, sa stai cumintica in patut.
Marcelle spune:
Dana, sper ca e bebe. Iti tin pumnii.Doamne Ajuta, sa ramana liniuttele acolo.
Viss Sarcina Usoara! O sa fie bine, numai ca trebuie sa eliminati frica si gandurile negative.
Eu am avut o sarcina oprita in evolutie si eu cred ca a fost psihic, eu cred ca eu am oprit-o cu mintea, ca mereu ma gandeam cum se petrec lucrurile la nivel celular, am citit carti de anatomie, eu fiind inginer, si mi-am pus toty felul de intrebari pana am ramas fara bb.
Asa ca la urmatoarea sarcina, nu m-am mai stresat, mi-am propus ca de data asta o sa fie bine, am avut MAREE Grija dar gandurile au fost intotdeauna POZITIVE! O sa fie cu bb de data asta. Si uite ca a fost.
Vreau sa va intreb si eu ceva. Voi sunteti acum mai experte ca mine in rezultate. Mi-am facut rezultatele de ziua 2, sunt bune in general in afara de FSH ( hormon de stimulare foliculara) care este ca valoare in faza de ovulatie, in loc sa fie in faza foliculara.
Stiti ce inseamna?
Analizele sunt:
TSH 1,52 normal 0,3 - 8,1
FSH 12,01 Faza foliculara normal 3,09- 7,90
Ovulatie 2,27-18,41
Faza Luteala 1,38-5,52
Postmenopauza 30,57 - 106, 32
estradiol 39 Faza foliculara 39-189
Ovulatie 94-508
Marcelle spune:
continuare analize
LH 2,5 valorae normala -pt fara foliculara 1-18
Prolactina 5,88 valoare normala intre 3,8 si 23,8
Ce rol are FSH-ul asta? declansaza ovulatia mai repede decat normal?
ca eu cam asa simt ca se intampla si din pacate ne-a chemat la monitorizare ovulatie in Debrecen in ziua 14, cand cred ca va fi tardiv.
Multumesc anticipat pt raspunsuri
viss spune:
marcelle- nu stiu de celelalte fete, dar eu nu mi-am facut niciodata analize hormonale inainte de IA.tocmai ma pregateam sa le fac(in vederea unui eventual FIV) cand am ramas insarcinata.cred ca te-ar ajuta mai mult fetele de la FIV,ele fac des aceste analize,si sunt experte in a-ti da niste informatii care sa te ajute.
,+7
elena36 spune:
Fetelor,vreau sa va intreb ceva,stimularea influenteaza cm.?Am facut doua teste in z14 si z15 de la inseminare si au fost negative dar inca nu mi-a venit ciclul nici dupa 4 zile.Tratamentul nu regleza ciclul?Mai pot sa sper ca e sarcina?