INSEMINARE 62
Raspunsuri - Pagina 7
alla76 spune:
ce e linistea asta pe aici?
fetelor? unde sunteti?
viss? luminita? sensibila???
restul fetelor? cele in focuri? cele in asteptare???
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marcelle Nu cred sa aiba interactiuni. Stresul poate influenta mult. Marcela si Bianca cea cuminte (05.07.2004) |
Ai mare dreptate. Stresul poate influenta mult. Eu am ramas gravida cand bebe nu mai era prioritatea nr 1. Aplicasem pt o pozitie mai buna la munca si eram concentrata pe interviuri, dar faceam si tratamente in timpul asta. Si atunci am ramas gravida.
Mami de amazoana
Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
dana02 spune:
buna dimineata! dupa cum v-am mai zis am facut inseminare pe data de 10 luna asta. Aseara nu am mai rezistat si mi-am facut un test si acum sunt mai stresata decat eram inainte. Apare si liniuta 2 foarte foarte slab ce-i drept.Nici nu stiu, sa ma bucur sau sa mai astept...
cora79 spune:
| citat din mesajul lui dana02 buna dimineata! dupa cum v-am mai zis am facut inseminare pe data de 10 luna asta. Aseara nu am mai rezistat si mi-am facut un test si acum sunt mai stresata decat eram inainte. Apare si liniuta 2 foarte foarte slab ce-i drept.Nici nu stiu, sa ma bucur sau sa mai astept... |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
yarrina spune:
Dana repeta testul dupa Z10 ca sa fii sigura...Am inteles ca pana in Z10 poate ramane in sange hormonul datorita injectiei cu Pregnyl sau Ovitrelle ce ai facut. Stiu ca dupa 10 zile se elimina. Sau fa un test de sange, cel mai sigur. Sa fie cu ochisori!
viss spune:
alla76-uite ca am aparut, dc mai strigat![]()
dana- eu zic sa nu te bucuri inca(poti sa-ti pastrezi o mica licarire in adancul sufletului).dar intradevar dupa 10 zile s-ar elimina pregnylul de 10.000UI, si ovitrelle, si dupa 5 zile- pregnyl-5000UI, depinde de care ai facut.test beta din sange e bine sa-ti fcai tot in ziua 10.asa ca mai asteapta tu nitel 2 zile si repeta. eu una nu aveam rabdare si repetam testul de urina in fiecare zi.ma linisteam mai mult decat dc nu faceam![]()
ralucutza79 spune:
| citat din mesajul lui viss alla76-uite ca am aparut, dc mai strigat dana- eu zic sa nu te bucuri inca(poti sa-ti pastrezi o mica licarire in adancul sufletului).dar intradevar dupa 10 zile s-ar elimina pregnylul de 10.000UI, si ovitrelle, si dupa 5 zile- pregnyl-5000UI, depinde de care ai facut.test beta din sange e bine sa-ti fcai tot in ziua 10.asa ca mai asteapta tu nitel 2 zile si repeta. eu una nu aveam rabdare si repetam testul de urina in fiecare zi.ma linisteam mai mult decat dc nu faceam |
Buna Viss.
Cum te mai simti?
mary80 spune:
buna fetelor!!!a trecut ceva vreme de cand n-am mai scris (am fost ocupata cu serviciul)...
noi luna asta n-am facut stimulare , n-am facut inseminare, am facut teste de ovulatie si am muncit o zi da una nu..sper din tot sufletul sa fie cu ochisori...dk nu va fi asa, in martie facem iar IA cu Cezara Bucur (ar fi a treia IA)...
dar suntem cu speranta in suflet, am vazut la voi ca se poate, trebuie doar sa avem rabdare si credinta in Bunul Dumnezeu...
succes fetelor care au facut IA luna aceasta si asteptam vesti numai bune