INSEMINARE 62
Raspunsuri - Pagina 6
galliciana spune:
multumesc,anna.
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
ramo_e spune:
BABYBLUE ce tratament a facut sotul tau? ce m-as bucura de s-ar imbunatatii si spermograma sotului...el a luat nebido,s-a lasat de fumat si am zis ca o sa-i cumpar si naprasnic(ceai)
Multa bafta la toate
Marcelle spune:
Buna seara Fetelor,
Draga Elena Si fetele care nu au reusit luna aceasta, imi pare rau pt voi, dar va scriu sa va dau inca o speranta.
Eu in 2003 am facut o IA nereusita dupa care in luna urmatoare am ramas natural. Acum fetita nostra are 5 ani jumate. Asa ca nu va pierdeti speranta.
Acum iar incercam o surioara pt Bia de 3 ani jumate, dar am ajuns din nou in prag de inseminare.
De data asta o sa o facem la Debrecen. Ne-a propus direct FIV, dar eu sper sa il lamuresc sa facem inseminare ca probleme grave nu avem.
Ne va urmari luna aceasta, si sper ca luna viitoare sa o facem.
In 2003 aveam lipsa de mucus cervical, acum il am, spermograma acum e relativ buna 60 mil/ml, eu sper ca nu va dura mult pana ne va Dumnezeu o surioara.
Alla si Diana, vad ca voi urmati cu inseminarea. Va tin pumnii.
Succes, sa iasa II liniute la toate care ati facut inseminarea si de fapt la toate cele care vrem
Marcelle spune:
Ramo_e
Sotul meu a luat calciu, seleniu, si zinc toate impreuna , plus Power Potent, + Ghimbir si a urcat spermograma in vreo 8 luni de la 12 mil progresiv 20, 40, acum are 60 mil.
ceaiuri nu a baut, a luat si napraznic cred ca vreo 2 luni in plus fata de cele mentionate
ramo_e spune:
Marcelle, spui ca acum are 60 mil si e relativ buna?la ultima am avut 1.5mil.In martie a avut 9.6mil; in aprilie 8.6mil in septembrie 7mil si luna asta 1.5mil, nu-mi explic ce s-a intamplat si numai 10% sunt normali
Marcelle spune:
Ramo, cred ca am exagerat si eu, e la mijloc spermograma. Dar de ce nu raman ?Ovulatie am? e adevarat ca am 37 ani si sotul 39 si 5 luni.
La el forme normale sunt 60%, mobilitate la 30 min 70%, la 1 h 60%
tot mai buna spermograma dupa tratamentul indicat. Eu zic sa incerce si sotul tau.
alla76 spune:
Marcelle, la kaali in debrecen mergi?
daca da la care dintre ei? la bodnar sau la tandor?
bafta multa si sa vina repede surioara.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Marcelle spune:
Da, alla la Kaali merg la Tandor.
Sotia unui coleg a ramas prima La Bodnar deja de 2 ori. Si ei incercau de cativa ani, cred ca vreo 4 .
Prima IA a avut-o in august, a si ramas, dar s-a oprit din evolutie, iar in nov i-a facut din nou si a ramas tot din prima incecarcare.
Ei au fost foarte multumiti, eu nu prea ca eu am fost la Lyon la prima npastra inseminare si e un alt nivel. Ungurii sunt departe de Lyom.
La Debrecen, nu mi s-a parut departe de noi, dar rezultatul conteaza.
Multumim.
Bafta si voua, joi.
Mie dr Antal mi-a reomandat Kalli.
ramo_e spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marcelle Ramo,poate a fost stresat la servici? Ca stresul influenteaza. Marcela si Bianca cea cuminte (05.07.2004) |
poate sa fie si stresul, dar chiar asa?
o sa ii dau calciu,seleniu,zinc si naprasnic dar nu stiu daca interactioneaza cu nebido, sper sa nu-i fac mai rau