INSEMINARE 62
Raspunsuri - Pagina 17
ralucutza79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss din pacate, si sarcina mea s-a oprit din evolutie.maine ma duc la chiuretaj..mult succes in continuare. |
Imi pare rau.

Capul sus si mergem mai departe.
Suntem alaturi de tine
alla76 spune:
| citat din mesajul lui luminita42 Fetelor, sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani. Sa ma stergeti de pe listuta cu reusite. Nu a fost sa fie. Va imbratisez pe toate fetelor. |
nu-mi vine sa cred...
imi pare atat de rau...
iti doresc sa ai puterea sa treci peste incercarea asta... al naibii de grea

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
| citat din mesajul lui viss din pacate, si sarcina mea s-a oprit din evolutie.maine ma duc la chiuretaj..mult succes in continuare. |
doamne dumnezeule mare

sunt impietrita si fara cuvinte...
_
alla76 spune:
sabine, iubita noastra!
trebuie sa te mobilizezi, nu ai voie sa lasi disperarea sa puna stapanire pe tine.
stiu cat de greu este, stiu ce amar e nodul in gat si cat de greu reusesti (daca reusesti) sa-ti opresti lacrimile. dar trebuie neaparat sa te mobilizezi! 
_
alinutahu spune:
bine vad ca este cam tarziu poate maine reusec sa vb cu cineva noapte buna tuturor![]()
buburneak
babyblue spune:
viss, imi pare extrem de rau.....imi pot imagina ce simti, te rog din suflet fi tare si o luptatoare asa cum te stiu!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
sensibila spune:
viss - imi pare foarte rau ! sincer ! eu stiu exact cum e , bine imi inchipui ca inrautateste f mult situatia faptul ca trebuie sa mai faci si chiuretaj. La mine s-a autoeliminat. Eu zic ca o sa gasesti puterea sa lupti in continuare si bebelul o sa vina !
sabine - imi inchipui prin ce ai trecut si este normal insa sunt sigura ca o sa o iei de la capat si o sa vina si bebelul mult dorit !
alinutahu - cu ce sa te ajutam ? intreaba si daca stim fetele vor raspunde.
e in burtica
+38
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
katy_1983 spune:
imi pare nespus de rau viss...
pupici