INSEMINARE 62
Raspunsuri - Pagina 16
viss spune:
din pacate, si sarcina mea s-a oprit din evolutie.maine ma duc la chiuretaj..mult succes in continuare.
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss din pacate, si sarcina mea s-a oprit din evolutie.maine ma duc la chiuretaj..mult succes in continuare. |
,cuvintele sunt de prisos
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
| citat din mesajul lui luminita42 Fetelor, sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani. Sa ma stergeti de pe listuta cu reusite. Nu a fost sa fie. Va imbratisez pe toate fetelor. |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
mihapet spune:
buna seara, fetelor!
acum nimeresc cam prost aici 
fetelor, imi pare tare rau de ce se intampla, tot ce pot sa fac e sa va trimit cu caldura o imbratisare
si totodata o incurajare.
eu am vrut doar sa va cer un sfat: am PCOS si sotul oligospermie moderata, insa din 10 mil, 70% din
sunt mobili. incercam de 2 ani sa facem
, insa se lasa asteptat, chiar si cu tratamente de stimulare ovariana. Dr. mi-a propus 2 alternative: ori IA ori decorticarea ovarelor. va rog sa ma sfatuiti ce ar fi mai bine si mai sigur sa fac? ce avantaje si dezavantaje au comparativ, poate ati intampinat si voi asemenea dificultati.
va multumesc si bafta sa fim toate 

sabine spune:
Fetelor......ma infatisez si eu.
Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat.Luminitaimi pare tare rau.nu stiu exact ce s-a intamplat, nu am citit tot dar o sa te sun maine pe mesenger si daca ai chef si te simti in stare putem vorbi.Daca nu, nu ma supar.Mai astept ca stiu ce inseamna asta.Sa nu vrei sa vorbesti sa nu vrei sa auzi pe nimeni.Curaj, data viitoare va fi cu noroc.Ai ramas natural, vei ramane la fel si data viitoare si va fi bine pana la capat.
Vissnu pot sa spun decat ce i-am spus Luminitei.
Stiu ca orice as spune, acum, in momentul asta sau chiar peste doua saptamani nu ajuta, dimpotriva poate creea revolta, asa cu mi s-a intamplat si mie.
Anna, felicitari si sa ajute D-ne D-ne sa duci pana la capat sa ai un bebe mic si voinic.
Sensibilamai ai putin.Cred ca te simti ca un balon dar nimic nu e greu atata timp cat faci si simti pt bebele tau.
Alla, Ella, Cora, Galliciana si tuturor fetelor va tin pumniisi va 
Eu nu am mai intrat pe forum cred ca mai bine de o luna.Am scris de vreo doua sau trei ori la cap fibrom apoi nu am mai avut puterea asta.Am scris imediat dupa avortul spontan de luna trecuta.
Inca nu m-am refacut nici fizic si nici psihic.Sangerarea a durat 16 zile incheiate iar ciclul mi-a venit doar dupa sase saptamani si cateva zile, adica de abea saptamana trecuta.Nu m-am simtit in stare sa intru pe forum, sa scriu sau sa citesc.Nu am avut rabdare nici macare cu sotul meu.L-am repezit atat in ultimul timp incat saracu.....Am stat zile intregi in casa, nu am iesit delocnici macar sa iau o paine pt ca nu voiam.Nu puteam sa ma abtin si incepeam sa plang pe unde ma apuca si indiferent in prezenta cui.Cedl mai rau a fost intr-o zi cand m-am pus pe jos pe la oua 16,00 am plans pana la 20,00 cand a venit acasa sotul.Atunci m-am linistit putin dar nu a durat mult pt ca in timp ce mancam m-am apucat din nou si ce e mai rau e ca nu ma puteam abtine.L-am trimis in dormitor si am continuat sa plang, sa ma revolt pana pe la doua noaptea.A fost groaznic si inca mai este.
Am facut analizele care le-au cerut cei de la Goldenes Kreuz, adica ciuperci, bacterii, clamidia, pap test; apoi hepatita b, c, antigenii si virusul rubeolei, sida si testele genetice.Au venit toate, mai putin testele genetice unde mai am de asteptat cateva zile.In privinta fibroamelor, doua sunt in perete si nu dau probleme iar cel mititel care da spre cavitate astia de aici il vor indeparta prin metoda chiuretajului.Asta inseamna ca nu va trebui sa astept si ca in luna urmatoare chiuretajului voi putea trece la actiune.Ceea ce mai trebuie sa fac sunt analizele hormonale care aici se fac din ziua 1 pana in ziua 4.Le voi face doar luna urmatoare iar apoi voi putea merge la o prima consultatie.
si va urez tuturor o seara frumoasa
dankutza spune:
| citat din mesajul lui mihapet buna seara, fetelor! acum nimeresc cam prost aici ![]() fetelor, imi pare tare rau de ce se intampla, tot ce pot sa fac e sa va trimit cu caldura o imbratisare si totodata o incurajare.eu am vrut doar sa va cer un sfat: am PCOS si sotul oligospermie moderata, insa din 10 mil, 70% din sunt mobili. incercam de 2 ani sa facem , insa se lasa asteptat, chiar si cu tratamente de stimulare ovariana. Dr. mi-a propus 2 alternative: ori IA ori decorticarea ovarelor. va rog sa ma sfatuiti ce ar fi mai bine si mai sigur sa fac? ce avantaje si dezavantaje au comparativ, poate ati intampinat si voi asemenea dificultati.va multumesc si bafta sa fim toate ![]() ![]() |
Buna, si eu am PCOS, sotul are putini spermatozoizi si lenesi (nu stiu denumirea medicala
Eu as merge pe IA decat pe decorticare. Cred ca dr ar trebui sa te "studieze" mai mult inainte sa iti faca o operatie.

Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
mihapet spune:
dankutza, iti multumesc de raspuns.
dr. ma studiaza, saracu' de un an de zile. dar nu e el cel nerabdator, ci eu parca am ajuns la capatul rabdarii. si as vrea sa se termine o data toata asteptarea asta, de-aia poate mi-a recomandat dr. solutii asa "drastice".
si eu ma gandeam la IA prima data, insa am citit intr-o parte si-n alta ca prima data trebuie sa ti se desfunde trompele, apoi sa faci IA, altfel nu reuseste. oare sa fie adevarat?
soricica spune:
viss,nu pot sa spun decat ca imi pare rau...orice altceva nu imi trece prin cap.iti simt durerea si as vrea sa pot face ceva, de fapt,pentru toate fetele as vrea sa pot face ceva, dar din pacate...
stiu ca esti o luptatoare si ca ai sa o iei de la capat cand o sa poti.
te imbratisez cu drag si sunt alaturi de tine 
galliciana spune:
viss,imi pare tare rau!
nu stiu ce sa iti spun.....
sabine,
nu am stiut ce mai faci....
te-am cautat pe mess,skype....
in fine,bine ca esti mai bine!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius