INSEMINARE 62
Raspunsuri - Pagina 15
alekusta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katy_1983 ... am revenit de la control, in ziua 12 am un folicul de 13 mm si se prezice ovulatia undeva in ziua 16-17, nimic anormal, asa e la mine intotdeauna. vom incerca IUI fara stimulare(doctorul zice ca nu e nevoie ca am o ovulatie perfecta si nici un dereglaj hormonal, zice ca nu poate fi mai perfect la mine si atunci de aceea zice sa o facem fara stimulare ca nu ii vede rostul injectarii de hormoni de care defapt nu am nevoie). Joi mai merg o data la un eco sa vedem exact cand se prezice a fi ovulatia, dar cel mai probabil pe sambata - duminica voi face IUI. Nici nu vreau sa ma gandesc ca nu iasa, dar nici nu imi pun toate sperantele ca va iesi. Voi pregnyl- ul l-ati gasit , ca aici in Timisoara nu se gaseste niciunde, defapt am inteles ca nu se gaseste in tara. As putea avea incredere in asa zisele depozite farmaceutice de pe internet? ...daca m-am exprimat foarte incalcit, imi cer scz, sunt obosita si mai am o gramada de lucru pupici |
Buna daca ai nevoie de Pregnyl sa stii ca de 5000 UI mai am eu..te pup si mult succes
VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI...
sensibila spune:
LUMINITA42 - imi pare sincer rau ! offffffffff ! sincer imi pare tare rau !
Bafta fetelor care fac IA zilele astea sau astepta deja rezultatele !
Noi suntem bine, dupa ce am tras o sperietura ca mi s-a umflat rau un picior si eram suspecta de tromboflebita. Dar nu am asa ca cu ultimele analize mergem vineri la Dr Haiduc sa vedem ce face. Ecografic duminica fac 39 de saptamani asa ca sa vedem ce facem. Sarcina a mai coborat nitel si am ceva dureri in zona inghinala mai ales noaptea dar acum sa vedem cand se hotaraste steluta sa vina
e in burtica
+38
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
katy_1983 spune:
alla76 - mi-am verificat trompele anul trecut, laparoscopic, totul e ok...sper ca si acum, dar nu cred sa se fi intamplat ceva intre timp. Multumesc de urari si cu siguranta va fi cu reusita. (sotul meu vrea neaparat capricorn, asa ca zilele astea inainte de inseminare isi instruieste inotatorii
)
viss - mersi de pont, acuma am reusit sa vb cu o prietena care este distribuitoare de produse farmaceutice, sa vad daca imi face ea rost. Oricum mai pe seara dau un search pe net poate gasesc la vreo farmacie. Daca nu gasesc voi apela la una din fetele de pe aici care au de vanzare.
...si te rog sa nu te mai stresezi, incearca sa nu te mai gandesti la ce se poate intampla, nu il stresa pe bb inainte sa iasa in lume ca va avea timp sa o faca tot restul vietii

anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui soricica dragelor, ma doare un ovar de mor, atat de tare ca nu pot sta pe scaun , se poate sa fie hiperstimulare acum, chhiar daca sunt in ziua 10 cm??? |
si pe mine la ultima stimulare m-au durut rau de tot ovarele. am luat nospa si piafen. am avut 11 foliiculi si dr a zis ca e spuer bine, asa de bine ca voria sa facem FIV
babyblue eu ma simt destul de rau ca nu pot sa mananc nimic in afara de mere, morcovi, ardei si ceva covrigi. nu mai vomit dar am o greatza permanenta asa ca de rau de masina. abia astept sa ma duc luni la eco sa imi spuna ca e bine, ca am impresia ca il infometez.

lumintza
imi pare rau
babyblue spune:
| citat din mesajul lui dankutza Babyblue chiar nu ai nici un motiv sa fi suparata. De un singur folicul ai nevoie. Eu am reusit cu unul singur. Doar unul era dominant. Prima inseminare reusita a fost cu 5 mil dupa preparare. Nu mai fi pesimista. Eu am ovulat doar de cateva ori in viata mea si asta datorita stimularii. Natural nu am ovulat niciodata. Alla repet, doar 5 mil mi-a bagat la prima IA si am ramas gravida. Nu iti pierde speranta. Pregnyl se poate gasi la mica publicitate de forum. Urmariti ca sunt fete care nu mai au nevoie si le vand http://forum.desprecopii.com/forum/classViewads.asp?catID=16 Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix |
multumesc dankuta pt incurajari.azi am reusit doar 1 mil de spermatozoizi.deci f prost. mi-a zis si albu ca e prost si sa facem FIV data viitoare. dc nu ne iese.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
| citat din mesajul lui luminita42 Fetelor, sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani. Sa ma stergeti de pe listuta cu reusite. Nu a fost sa fie. Va imbratisez pe toate fetelor. |
mare tristete...
ma rog pt tine sa fie bine data viitoare si cat mai curand._
babyblue spune:
annaiti tin pumnii la eco,doamne ajuta sa fie mereu bine si sa nasti bebic frumos si mult asteptat.
_
ralucutza79 spune:
| citat din mesajul lui luminita42 Fetelor, sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani. Sa ma stergeti de pe listuta cu reusite. Nu a fost sa fie. Va imbratisez pe toate fetelor. |
Cuvintele sunt de prisos. Offffffffffffffffffff!

ella28 spune:
Lumi imi pare rau-rau de tot!
Despre mine...nimic nou. Am facut luna trecuta o ultima inseminare, desigur nereusita. Luna asta am incercat natural![]()
Si...sincer...nu stiu ce /daca/ unde sa mai fac ceva. Sunt cam asa...plutesc
Apropo: mi-am refacut analizele si cica sunt "perfecte". Misto, nu???
Daca voi mai avea ceva de zis, mai intru...daca nu ...sa stiti ca va citesc si va tin pumnii. Va 
bonsai spune:
luminita42,
iti urmaream postarile cu mare interes pt ca situatia ta ne dadea sperante tuturor:sa ramai gravida natural si la o varsta avansata...
regret nespus pierderea,sper sa treci usor peste depresie(cunosc sentimentul)
ella28,
si eu sunt intr-o situatie asemanatoare,la noi totul e ok,dar avem deja 8 luni de" prestari",si de fiecare data nu ma aleg decat cu depresia testelor de sarcina negative.

, se poate sa fie hiperstimulare acum, chhiar daca sunt in ziua 10 cm???
Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix