INSEMINARE 62

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Babyblue chiar nu ai nici un motiv sa fi suparata. De un singur folicul ai nevoie. Eu am reusit cu unul singur. Doar unul era dominant. Prima inseminare reusita a fost cu 5 mil dupa preparare. Nu mai fi pesimista. Eu am ovulat doar de cateva ori in viata mea si asta datorita stimularii. Natural nu am ovulat niciodata.

Alla repet, doar 5 mil mi-a bagat la prima IA si am ramas gravida. Nu iti pierde speranta.

Pregnyl se poate gasi la mica publicitate de forum. Urmariti ca sunt fete care nu mai au nevoie si le vand

http://forum.desprecopii.com/forum/classViewads.asp?catID=16

Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutahu

buna sunt noua pe aici si ce ceva vreme tot incerc sa scriu si eu dar se pare ca am reusit...sunt alina si inpreuna cu sotul meu de vreo 4 ani vrem un bebe pt ca sa lasat asteptat am cautat o clinica de reproducere unde am facut foarte multe analize din care a rezultat ca sotul este ok iar eu nu prea ovulez.E acuma fac tratament de stimulare cu closty si injecti ovittrele, in prima luna nimic acum adoua luna closty si injectie choragon si acuma asteptam .insa am si eu o nelamurire dupa ce am terminat analizele si stim cauza itarzieri bebelui au spus ca facem inseminare dar de atunci nu mai spun minic de asa ceva au spus ca pt ca sotul este ok trebiue sa vina spontan ,la cate luni dupa stimuare in care nu se intampla nimic se trece la inseminare?

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

katy_1983: pregnylul se mai gaseste urme fine in farmaciile din romania.ca nu se mai gaseste deloc-e o prostie.pe care si eu am crezut-o.eu am luat in ianuarie de la sensiblue-din cadrul magazinului Unirea.cineva a gasit pe net. procedezi asa:scrii nume de famacii:sensiblue/helpnet/donna/2and1 etc...apoi dai pe "cauta"si vezi dc iti gaseste produsul, ulterior iti afiseaza si famaciile care il au, respectiv adresa si nr, tel. suni si-l rezervi..sau te duci in urmatoarele 15 min.cum am facut eu, l-am trezit pe sot din somn si am plecat urgent.ovitrelle costa 1,5 milioane o injectie, asa ca merita efortul sa-l cautati pe net..va urez succes

nu stiu de unde mai scot cei de la sensiblu. cand mi-am luat eu, era penultima cutie din tara, la arad. mai aveau la brasov 2 o cutie, pe care nu am mai apucat-o.
Acuma vad ca mai au o cutie la craiova. de unde???
helpnetul acum 2 saptamani nu mai avea nimic. nu mai au nici acum
ciudat cum mai apare cate o cutiuta

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

cineva a inteles gresit ce am scri ...am spus ca fac stimulare pt ovulatie dar medicul a spus ca incercam spontan deci nu facem insemanare artificiala dar la fel monitorizam cresterea foliculilor si spargerea acestora,in prima luna am facut cu closty si ovittrele rezultat 3 foliculi mari dar nimic,iar acuma a doua luna la fel closty si injectie choragon la fel avem 3 foliculi destui de mari iar acum asteptam.intrebarea mea era asta ca dupa cate luni de stimulare fara reusita spontan se trece la insemanare....si mai vreau sa va spun ca eu sunt in ungaria iar aici asigurarea imi acopera cheltuielile ba chiar aici asa este ca ai 3 incercar de FIV care nu trebuie platite daor medicamentele si si astea majoritatea sunt recompensate

multa bafta la toata lumea ,sper ca intro zi o sa fim si noi parinti

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

dankutza esti o dulce. si minunea ta e la fel de dulce.
nu disper, dar nici tare optimista nu sunt. nu disper pe expresia aia, al naibii de sacaitoare, "e nevoie doar de unul breaz". dar sunt si constienta ca la 3 mil, 6 mil, sansele nu prea sunt favorabile. uite, la noi inca nu s=a prins nici la 6, nici la 12, nici la 16, dar s-a prins natural tot asa, exact cand toata lumea ne spunea ca singura sansa ar fi FIV-ul. Ar fi frumos sa se repete minunea, dar sa si reziste de data asta.
eu acum sunt cuminte. zarurile au fost aruncate. daca nu am putut noi face inseminarea am prestat sa nu ne para rau de cei doi foli frumusei.
si intre timp asteptam rezultatele la cariotip si pt mine la ultima mutatie trombofilica ramasa de analizat.
mai departe...
vedem! ne mobilizam noi in directia in care o sa fie nevoie

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetelor, sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani. Sa ma stergeti de pe listuta cu reusite. Nu a fost sa fie.
Va imbratisez pe toate fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Fetelor, sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani. Sa ma stergeti de pe listuta cu reusite. Nu a fost sa fie.
Va imbratisez pe toate fetelor.

Ce veste cumplita! Imi pare extrem de rau Lumi! Stiu cat de greu este si sunt alaturi de tine. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci cat mai repede peste asta si cat de curand sa ne dai vestea cea buna!
Te pup si te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Luminita imi pare extrem de rau.Sa stii ca suntem alaturi de tine si ne rugam sa treci peste aceasta incercare grea.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele,
Nu v-am mai scris demult pt ca nu am noutati luna aceasta sunt in pauza o sa incercam luna viitoare inca o IA care sigur v-a fi cu succes.
Multa bafta fetelor care au facut IA zilele astea. Va asteptam peste 2 saptamani cu teste pozitive..
Ce fac gravidutele noastre?
Viss,Ana sunteti bine?

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

aruam: sunt bine fizic, dar psihic..mai am 15 min.si plec la eco.am emotii,de am varsat prima data azi, ca reactie la pasta de dinti..dar cred ca era si nervos..se intampla atatea opriri in evolutie, incat sunt moarta de frica ca ajung la eco si-mi zice ca nu-i bate inima..asta mi-e senzatia-sunt moarta de frica.

Mergi la inceput