INSEMINARE 62
Raspunsuri - Pagina 18
alinutahu spune:
pt ca bebele sa lasat asteptat am cautat si noi o clinica de reproducere unde dupa multe analize a rezultat ca sotul ok iar eu nu prea ovulez...acuma fac stimulri si incercam spontan care sunt sansele da a ramane gravida
buburneak
alinutahu spune:
viss sa sti ca imi pare tare rau pt ce ti sa intamplat dar nu uita speranta moare ultima capul sus si mergi mai departe...
buburneak
sensibila spune:
alinutahu - personal cred ca ai avea sanse mai mari daca ai face IA insa poti incerca si spontan. Ia niste teste de ovulatie si cand sunt pozitive prestati atunci si poate apare si bebe. Oricum sunt clinica ca Dacia Medical Center, cabinet Anca Moisa sau spitalul Giulesti unde o IA nu costa o avere si cred ca si-o poate permite oricine. 250 lei la Giulesti, 400 lei cabinet Anca Moisa si 600 lei la DMC
E altceva cand un medic iti da stimuare pt IA si iti face si injectia de spargere a foliculilor cand trebuie si apoi IA facut cand considera dr.
Tinem pumnii orice ai alege !
e in burtica
+38
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sabine spune:
Alinutahu, sanse ai sa ramai insarcinata si natural, dar ai avea mai multe daca ai face si inseminare si concomitent sa incerci si natural. Sansa ar fi mai mare.De ce nu intrebi medicul, de ce nu-i spui sa faceti si inseminare?Poti sa-i spui ca vrei tu asta. Daca tot te indopi cu medicamente si injectii de stimulare, atunci sa sti ca ai facut mai mult pentru a spori reusita.
alinutahu spune:
sensibila eu sunt in ungaria iar aici asigurarea imi acopera cheltuielile ,deci nu e vb de bani,numai medicamentele le cumpar eu dar si aste cu pret redus dar asa o sa fac acuma daca nu iese nimic dupa cm cand merg inapoi o sa cer insemanre
buburneak
sabine spune:
Fetelor, mi-au venit analizele.Am mutatie protrombinica facGenotipul e heterozigot.Alla sti tu ceva despre asta?
sabine spune:
Scuze.Acum am vazut cum am scris.Deci am mutatie protrombinica factor II iar genotipul heterozigot.Stie cineva ceva?Alla?
viss spune:
buna, fetelor.am facut si chiuretajul.cu un diazepam i.m inainte la cererea mea, xilina de rigoare,a fost initial cu aspiratie si apoi chiureta.a fost foarte bine, nici nu s-a comparat cu chinurile prin care am trecut eu cand am facut chiuretaj acum 2 ani.mi-a dat antibiotic inainte si dupa- 10 zile, antiiinflamator,vit.K, si Ca efervescent.si trat. cu Cicloproginova vreo 2 luni,este un trat cu hormoni care poate imi va regla/creste endometrul.apoi dupa controlul de rigoare, sa incepem iar cu inseminari..din pacate nu stiu dc voi ramane insarcinata pana la sfarsitul anului,dar dc nu,am sa renunt si am sa reiau batalia peste 5 ani, dupa trat. hepatita..si dc nu , am sa infiiez.maine as m-as duce sa depun dosarul,dar mai imi acord sansa acestui an..
anul asta poate incepem sa renovam casa soacrei - avem de pus termopane ,parchet ,s-o izolam pe interior si exterior..e prima data cand ma gandesc la asta.trebuie sa-mi gasesc noi obiective ca sa-mi iau gandul de la copil,ptr moment..azi dim. m-am trezit la 5.30 si am stat 1h. pe presuletul de la baie cu ochii in lacrimi.doar acolo ma simteam mai linistita..in octombrie am si examenul de specialitate la spital(deci treb sa ma pun pe invatat zdravan), am sa rezolv si cu asta..si apoi voi decide incotro o iau.
va doresc numai putere de a merge mai departe,ptr ca dc veti avea putere, va veti si putea sa va ridicati s-o luati de la capat.si sunt convinsa ca toate vom avea copii nostri pana la urma, chiar dc vor fi adoptati,tot ai nostri vor fi- ptr ca eu consider ca mama inseamna nu doar sa-i faci, ci mai ales sa-i cresti,sa le fii alaturi cand se julesc cazand de pe trotineta, cand fac febra,cand se bucura..
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss buna, fetelor.am facut si chiuretajul.cu un diazepam i.m inainte la cererea mea, xilina de rigoare,a fost initial cu aspiratie si apoi chiureta.a fost foarte bine, nici nu s-a comparat cu chinurile prin care am trecut eu cand am facut chiuretaj acum 2 ani.mi-a dat antibiotic inainte si dupa- 10 zile, antiiinflamator,vit.K, si Ca efervescent.si trat. cu Cicloproginova vreo 2 luni,este un trat cu hormoni care poate imi va regla/creste endometrul.apoi dupa controlul de rigoare, sa incepem iar cu inseminari..din pacate nu stiu dc voi ramane insarcinata pana la sfarsitul anului,dar dc nu,am sa renunt si am sa reiau batalia peste 5 ani, dupa trat. hepatita..si dc nu , am sa infiiez.maine as m-as duce sa depun dosarul,dar mai imi acord sansa acestui an.. anul asta poate incepem sa renovam casa soacrei - avem de pus termopane ,parchet ,s-o izolam pe interior si exterior..e prima data cand ma gandesc la asta.trebuie sa-mi gasesc noi obiective ca sa-mi iau gandul de la copil,ptr moment..azi dim. m-am trezit la 5.30 si am stat 1h. pe presuletul de la baie cu ochii in lacrimi.doar acolo ma simteam mai linistita..in octombrie am si examenul de specialitate la spital(deci treb sa ma pun pe invatat zdravan), am sa rezolv si cu asta..si apoi voi decide incotro o iau. va doresc numai putere de a merge mai departe,ptr ca dc veti avea putere, va veti si putea sa va ridicati s-o luati de la capat.si sunt convinsa ca toate vom avea copii nostri pana la urma, chiar dc vor fi adoptati,tot ai nostri vor fi- ptr ca eu consider ca mama inseamna nu doar sa-i faci, ci mai ales sa-i cresti,sa le fii alaturi cand se julesc cazand de pe trotineta, cand fac febra,cand se bucura.. |

pentru fata curajoasa

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
galliciana spune:
viss, m-ai facut sa
.
si asa am o stare mai ciudata zi....
peste 5 ani? nu cred....
nu vom renunta niciodata!
poate D-zeu se mai indura cateodata, sa ne trimita darul!
ufffffff,e greu,e f greu chiar!
esti puternica, si te vei ridica rpd!!!
si ma voi
pt tine!
capul sus, mergem mai departe!!!
draga mea,

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius