INSEMINARE 62
Raspunsuri - Pagina 19
mary80 spune:
Viss , Luminita..imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat

cuvintele sunt de prisos acum ...va pup si va imbratisez
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss buna, fetelor.am facut si chiuretajul.cu un diazepam i.m inainte la cererea mea, xilina de rigoare,a fost initial cu aspiratie si apoi chiureta.a fost foarte bine, nici nu s-a comparat cu chinurile prin care am trecut eu cand am facut chiuretaj acum 2 ani.mi-a dat antibiotic inainte si dupa- 10 zile, antiiinflamator,vit.K, si Ca efervescent.si trat. cu Cicloproginova vreo 2 luni,este un trat cu hormoni care poate imi va regla/creste endometrul.apoi dupa controlul de rigoare, sa incepem iar cu inseminari..din pacate nu stiu dc voi ramane insarcinata pana la sfarsitul anului,dar dc nu,am sa renunt si am sa reiau batalia peste 5 ani, dupa trat. hepatita..si dc nu , am sa infiiez.maine as m-as duce sa depun dosarul,dar mai imi acord sansa acestui an.. anul asta poate incepem sa renovam casa soacrei - avem de pus termopane ,parchet ,s-o izolam pe interior si exterior..e prima data cand ma gandesc la asta.trebuie sa-mi gasesc noi obiective ca sa-mi iau gandul de la copil,ptr moment..azi dim. m-am trezit la 5.30 si am stat 1h. pe presuletul de la baie cu ochii in lacrimi.doar acolo ma simteam mai linistita..in octombrie am si examenul de specialitate la spital(deci treb sa ma pun pe invatat zdravan), am sa rezolv si cu asta..si apoi voi decide incotro o iau. va doresc numai putere de a merge mai departe,ptr ca dc veti avea putere, va veti si putea sa va ridicati s-o luati de la capat.si sunt convinsa ca toate vom avea copii nostri pana la urma, chiar dc vor fi adoptati,tot ai nostri vor fi- ptr ca eu consider ca mama inseamna nu doar sa-i faci, ci mai ales sa-i cresti,sa le fii alaturi cand se julesc cazand de pe trotineta, cand fac febra,cand se bucura.. |
viss iubita, te rog ai gija de tine si nu mai plange!
invata pt specialitate, este f imp. si eu mai am doi ani pana atunci si speram sa fac copil cat inca sunt rezidenta, dar dc nu mi-e dat, asta e.
hai capul sus, noi suntem alaturi de tine, stii bine! eu ma simt ff apropiata de tine, pt ca suntem colege si pt ca esti o fata f sufletista!
invata, fa ti casuta frumoasa si mai uita de ganduri. te rog eu...
te imbratisez!

_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
elenus26 spune:
Viss imi pare rau!
Am vazut dimineata mesajul tau, dar vestea m-a dat peste cap si nu am putut sa scriu pana acum.
Esti o fata puternica si cred ca Dumnezeu va va da pana la urma un prunc care sa va lumineze viata. Trebuie sa avem incredere si sa nu ne indoim de asta. Toti vom fi parinti pana la urma, cum spui si tu...
Te pup si te imbratisez cu drag

alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Scuze.Acum am vazut cum am scris.Deci am mutatie protrombinica factor II iar genotipul heterozigot.Stie cineva ceva?Alla? ![]() |
de factorul II nu stiu multe. citeste pe topicul cu trombofilia si intreaba pe acolo fete care au aceasi mutatie.
imi pare rau de mutatie, dar pe de alta parte...poate ai gasit raspunsul...
cunosti acum cu ce te lupti si ce intervine in sarcinile tale si poti luat tratamentpreventiv acum si in sarcina pentru sustinerea si eliminarea riscurilor
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alinutahu spune:
viss stiu ca cuvintele nu te prea ajuta dar nu dispera candva se va intampla minunea cea mareacum strangeti restul de puteri care ti-au mai ramas,sunt sigura ca esti o fata tare,si mergi mai departe...mult succes si sa auzim numai de bine
buburneak
aruam spune:
Buna fetele
Acum am intrat si eu si din pacate ce vad ma intristeaza foarte mult.
VISSimi pare foarte rau ,sunt bulversata , nu-mi vine sa cred...Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea puterea sa mergi mai departe.
Da si e bine ca incerci sa-ti canalizezi fortele pe alte lucruri.
Te pup 
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
bb_wanted spune:
viss, luminita,sunt si eu alaturi de suferinta voastra, imi pare nespus de rau, din pacate si eu am trecut prin durerea aceasta si decazusem psihic o perioada,cred ca e normal sa fie asa, dar Dzeu ne supune incercarilor grele, si tot El ne ajuta sa le depasim.
la fel o sa reusiti si voi sunt sigura, pt ca suntem puternice 

viss spune:
fetelor, multumesc. am gasit un pic de pauza, intre reprizele de plans,ca sa va scriu..uite cum, dupa 2 luni, m-am intors iar in "sanul" vostru.as putea spune 'de unde am plecat", dar cred ca e mai rau - am al 2-lea chiuretaj la activ, si cred ca endometrul meu va fi "varza cu carnati" peste 2 luni, cand ma duc la control,sa vad dc pot relua IA,minunatele, mult asteptatele..pana atunci, treb sa-mi fac multe analize, care sa-mi arate posibile cauze care au determinat oprirea in evolutie:imunologice, de trombofilie, genetice..costa zeci de milioane, ca si cum banii astia ar veni dintr-un sac fara fund..si la final, e posibil sa fie toate bune(macar)si sa fi fost doar "ghinion".mie imi place sa-i zic blestem, ptr ca ..as fi preferat avort, decat chiuretaj, cuvantul si procedura ma zgaraie pe creier, ca o creta pe tabla..si cand mi-aduc aminte de imaginea respectiva...nu mai am scapare,ma apuca "nebunia". atatea "tampite"fac chiuretaj din diverse motive(unul e ca nu folosesc prezervativul), iar eu a trebuit sa-l fac, chiar dc dimineata am varsat, sanii erau sensibili,mariti,burtica rotunjoara..nici acum dupa chiuretaj, nu au disparut toate semnele, saracul corp, pana dispar toti hormonii ,zice ca inca am sarcina..
cum spuneam,am nou obiectiv: sa fac analize.si sa ma intorc la IA, peste 2 luni..Doamne, ce boala speciala avem si noi - infertilitatea.
sabine spune:
Viss imi pare tare rau pt ceea ce s-a intamplat.Sper ca in urma analizelor sa nu se descopere ca suferi si tu de vreo mutatie ca si mine....sa fim vreo 3 ,,mutante''
pe capitolul asta. Daca faci anlizele la synevo, profilul II trombofilie te costa 690 lei.Mie cei de la Goldenes Kreuz mi-au dat in plus si rezistenta la proteina C activata care costa si aia 90 lei.
Iti doresc numai bine si sa incerci sa te ridici cat mai repede.Ai grija de tine.
katy_1983 spune:
viss...am dat apa la soricei de dimineata cand te-am citit. Nu pot sa imi imaginez prin ce treci. Dar ca sa iti dau o raza de speranta...o prietena de-a mea a incercat timp de 1 an jumate sa ramana insarcinata, intr-un final a reusit, dar a fost nevoita la aproape 5 luni de sarcina sa reunte ca dezvoltase niste malformatii bb - ul. Cu totii am fost socati, dar dupa nici 3 luni a ramas din nou si acum are o frumusete de fetita. Asa ca ...speranta nu moare niciodata.
...eu duminica la 10 fac inseminarea...mai multe emotii are sotul, de frica ca nu va putea preda sperma necesara :)...
...doaream sa va mai intreb, imediat dupa inseminare vrem sa plecam intr-o calatorie de 7 ore cu masina, credeti ca ar fi o pb....sau cel mai bine ar fi sa stau frumusel acasa la caldurica (dr. mi-a zis ca nu e nicio problema, sa imi continui viata normal).
pupici