INSEMINARE 62

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Off topic: Babyblue, mult succes, iti tin pumnii si fie ca in 14 zile sa ti se implineasca visul! Te urmaresc cu drag pe forum!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

mercic iubita!

mi-ar placea sa mai stam de vb....

poate facem schimb de mailuri.

pup

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza79

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

si eu am facut ia azi. o sa traim impreuna emotiile asteptarii.

_

Bafta multa.
Iti tinem pumni sa iasa cu ochisori.
Am inteles eu bine, ai facut la Medlife, la Dr. Albu?

da, la dr.albu la medlife.

mai fac si maine ca fac dubla.

mercic, sa fie.nu sunt f optmista, un singur folicul dupa stimulare si sotul doar 4 mil de gigei.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui katy_1983

Voi pregnyl- ul l-ati gasit , ca aici in Timisoara nu se gaseste niciunde, defapt am inteles ca nu se gaseste in tara. As putea avea incredere in asa zisele depozite farmaceutice de pe internet?

pregnylul nu se mai gaseste in farmaciile din romania. eu l-am luat direct de la clinica MEd LIfe nu stiu ei de unde il procura. de farmaciile de pe net stiu ca e de incredere Farmacia TEi dar acuma depinde si cat de repde pot sa iti trimita produsul. daca nu gasesti pregnil poti face ovidrell care e un inlocuitor dar e mai scump.
tinem pumnii sa fie bine

babyblue asteptam pe lanag tine sa vedem dublu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenus26

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui crissia

buna fetelor
nu am mai intrat in ultima perioada din lipsa de timp si de vesti noi.astazi fac a doua IA si din nou a fost duminica la mijloc si mi-e tare frica sa nu fi ovulat deja.
viss,perfuziile utero-tubare le-ai facut o luna sau mai multe pentru ca am facut si eu 3 zile intr-o luna si atat desi initial imi spusese ca ar trebui sa fac 2-3 luni

si eu am facut ia azi. o sa traim impreuna emotiile asteptarii.

_

Doamne Ajuta sa se prinda!

saru mana!

_

Mergi la inceput

anna, saru mana...

tu cum te simti?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Eu am vorbit azi cu medicul si i-am spus ca am intrerupt tratamentul cu anticonceptionale pentru ca ma simteam fff rau si mi-a spussa astept sa vina uratii si sa incep stimularea. Asa ca de data asta vor fi chiar bineveniti :)
Va pup si va tin pumnii la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

babyblue,bafta si pt maine.sunt alaturi de tine maine.

elenus, nici eu nu am suportat anticonceptionalele, le-am intrerupt tot la jumatatea luni.

dragelor, ma doare un ovar de mor, atat de tare ca nu pot sta pe scaun , se poate sa fie hiperstimulare acum, chhiar daca sunt in ziua 10 cm???

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

katy_1983: pregnylul se mai gaseste urme fine in farmaciile din romania.ca nu se mai gaseste deloc-e o prostie.pe care si eu am crezut-o.eu am luat in ianuarie de la sensiblue-din cadrul magazinului Unirea.cineva a gasit pe net. procedezi asa:scrii nume de famacii:sensiblue/helpnet/donna/2and1 etc...apoi dai pe "cauta"si vezi dc iti gaseste produsul, ulterior iti afiseaza si famaciile care il au, respectiv adresa si nr, tel. suni si-l rezervi..sau te duci in urmatoarele 15 min.cum am facut eu, l-am trezit pe sot din somn si am plecat urgent.ovitrelle costa 1,5 milioane o injectie, asa ca merita efortul sa-l cautati pe net..va urez succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

katy:cand scrii numele farmaciei pe google,sa adaugi si timisoara, adica ca sa ti le dea pe cele din orasul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

katy_1983 sunt putine 2 IUI, mai ales pe ciclu nestimulat. cine stie si cum e monitorizat si cum e sincronizata procedura cu ovulatie. Tu ai verificat si trompele? ca degeaba ovulezi daca trompele nu isi fac treaba.
babyblue, crissia, sa fie intr-un ceas bun
Alina, daca vrei inseminare ceri inseminare. de ce nu mergi la OB1 la departamentul de reproducere sa discuti cu un medic, ii arati toate analiele si il pui sa te consilieze si sa iti faca si o stimulare si un IA?

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput