INSEMINARE 62
Raspunsuri - Pagina 12
yarrina spune:
Alinu ar trebui sa-ti faca inseminare cand vrei tu....ca doar esti pe banii tai.
Poate dr crede ca vei ramane natural de asta nu-ti recomanda artificial. Succes!
bb_wanted spune:
se vede ca sunt in concediu, raspund la toate intrebarile
alinutahu,daca tu vrei sa faci IA nimic nu te retine, daca esti stimulata si luna asta,in loc sa faci
,faci IA la clinica, iti maresti sansele considerabil, si daca ai foliculi frumosi si trompe permeabile...sigur trebuie sa reusiti
IA nu doare , nu risti nimic,FA-O!
crissia spune:
buna fetelor
nu am mai intrat in ultima perioada din lipsa de timp si de vesti noi.astazi fac a doua IA si din nou a fost duminica la mijloc si mi-e tare frica sa nu fi ovulat deja.
viss,perfuziile utero-tubare le-ai facut o luna sau mai multe pentru ca am facut si eu 3 zile intr-o luna si atat desi initial imi spusese ca ar trebui sa fac 2-3 luni
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissia buna fetelor nu am mai intrat in ultima perioada din lipsa de timp si de vesti noi.astazi fac a doua IA si din nou a fost duminica la mijloc si mi-e tare frica sa nu fi ovulat deja. viss,perfuziile utero-tubare le-ai facut o luna sau mai multe pentru ca am facut si eu 3 zile intr-o luna si atat desi initial imi spusese ca ar trebui sa fac 2-3 luni |
si eu am facut ia azi. o sa traim impreuna emotiile asteptarii.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
katy_1983 spune:
Buna fetelor,
sa stiti ca asa m-am gandit si eu, plus ca am studiat din greu forumul asta si am vazut statistic ca putine fete au reusit din prima si cele mai multe din a 2 a , 3 incercare daca nu si 5.
de aia va ziceam ca e f interesant ce mi-a zis. El merge dupa sistemul asta si zice asa: in Franta se fac 2 IUI si poi FIV, pe cand in SUA 1 IUI si apoi FIV. Ce a uitat el sa mentioneze este ca in aceste tari FIV e decontat de stat (asa normal si eu as incerca FIV dupa 2 IUI, dar cum trebuie sa scot banii din buzunar ne mai gandim).
nici nu ma mir ca sare direct la FIV doar e specializat pe FIV (face si el ca si chirurgii, sare direct la ce ii place lui fara sa deie prea multa importanta si altor metode).
de aia ziceam ca sa vedem ce se intampla luna asta, daca nu iese sigur mai facem cel putin un IUI, si apoi mai vedem.
pupici
babyblue spune:
kathy,
eu nu iti recomand sa faci IA fara stimulare. eu am facut asa, pe ciclu natural si n-a iesit nimic. doar am aruncat cu banii si m-am deprimat.
eu zic sa incerci 2-3 IA, pana la FIV, dar cu stimulare si tot tacamul. si asa sansele nu sunt cine stie ce, nici cu ia nici cu fiv. mai e si de noroc si de cum vrea dumnezeu.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
blackgirl0 spune:
Off topic: Babyblue, mult succes, iti tin pumnii si fie ca in 14 zile sa ti se implineasca visul!
Te urmaresc cu drag pe forum! ![]()
ralucutza79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue si eu am facut ia azi. o sa traim impreuna emotiile asteptarii. _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Bafta multa.
Iti tinem pumni sa iasa cu ochisori.
Am inteles eu bine, ai facut la Medlife, la Dr. Albu?
katy_1983 spune:
... am revenit de la control, in ziua 12 am un folicul de 13 mm si se prezice ovulatia undeva in ziua 16-17, nimic anormal, asa e la mine intotdeauna. vom incerca IUI fara stimulare(doctorul zice ca nu e nevoie ca am o ovulatie perfecta si nici un dereglaj hormonal, zice ca nu poate fi mai perfect la mine si atunci de aceea zice sa o facem fara stimulare ca nu ii vede rostul injectarii de hormoni de care defapt nu am nevoie).
Joi mai merg o data la un eco sa vedem exact cand se prezice a fi ovulatia, dar cel mai probabil pe sambata - duminica voi face IUI.
Nici nu vreau sa ma gandesc ca nu iasa, dar nici nu imi pun toate sperantele ca va iesi.
Voi pregnyl- ul l-ati gasit , ca aici in Timisoara nu se gaseste niciunde, defapt am inteles ca nu se gaseste in tara. As putea avea incredere in asa zisele depozite farmaceutice de pe internet?
...daca m-am exprimat foarte incalcit, imi cer scz, sunt obosita si mai am o gramada de lucru
pupici
elenus26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babyblue
si eu am facut ia azi. o sa traim impreuna emotiile asteptarii. _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Doamne Ajuta sa se prinda!