FIV266
Raspunsuri - Pagina 6
Sheritra spune:
Mushulic, printesele mele sunt bine, cica-s doua in burtan, da io nu schimb semnatura ca poate mai e timp sa-i creasca uneia puta sa-l multumesc si pe regele meu!
Auzi, sa-mi ziceti Maiestate fetelor ca io am sange verde ma trag de la cazacii de pe Don iaca-na Sa zic cutu' de nu-i asa.
Orisicum, daca facu cu ovocite donate ce print mostenitor mai e copilasu? Ha?
Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra Mushulic, printesele mele sunt bine, cica-s doua in burtan, da io nu schimb semnatura ca poate mai e timp sa-i creasca uneia puta sa-l multumesc si pe regele meu! Auzi, sa-mi ziceti Maiestate fetelor ca io am sange verde ma trag de la cazacii de pe Don iaca-na Sa zic cutu' de nu-i asa. Orisicum, daca facu cu ovocite donate ce print mostenitor mai e copilasu? Ha? Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Esti o scumpa. Iti multumesc foarte mult.
Dragaica spune:
Vad ca vorbiti despre Celine Dion, eu din cate stiu....ca na e quebecoasa de aici, a facut primul Fiv aici in Montreal la centrul unde am facut eu, a avut baietelul dupa care a luat contractul ala de 5 ani la Las Vegas iar restul incercarilor le-a facut in State.
Am citit asta intr-un articol de pe peretii centrului cat asteptam sa intru la control, tot in articol spunea ca are nu stiu ce probleme la trompe, o anomalie, nu-mi mai aduc aminte exact.
Intr-un interviu dat la televiziunea quebecoasa povestea cum s-a simtit cand a aflat ca nu poate concepe natural mai ales ca vine dintr-o familie cu 11 copii si toate surorile si fratii ei au copii, ea fiind singura care nu poate concepe natural.....acolo presiune.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+
Dragaica spune:
Moshulik ce mai faci, cum te mai simti?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+
moshulik spune:
citat din mesajul lui Sheritra Mushulic, printesele mele sunt bine, cica-s doua in burtan, da io nu schimb semnatura ca poate mai e timp sa-i creasca uneia puta sa-l multumesc si pe regele meu! Auzi, sa-mi ziceti Maiestate fetelor ca io am sange verde ma trag de la cazacii de pe Don iaca-na Sa zic cutu' de nu-i asa. Orisicum, daca facu cu ovocite donate ce print mostenitor mai e copilasu? Ha? Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
lasa, Sheri, sigur nu va fi decat in mom neshterii.
cine stie, e mai timid si o tzine ascunsa...intre picioruse
Apropos, tu cati embrioni ai transferat asta toamna?
si cate celule aveau?
Moshulik
moshulik spune:
citat din mesajul lui Dragaica Moshulik ce mai faci, cum te mai simti? http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 12+ |
Buna Dragaica,
ce sa fac ASTEPT
ideea e ca as vrea sa nu ma gandesc tot timpul laasta, nu reusesc.
poate ca de luni, cand voi relua serviciul...
in rest, cred ca am scapat de simptomele de la hiperstimulare (nu mai sunt balonata asa tare si nici ovarul nu-si mai face de cap)
sanii ma dor mai rau in lateral , spre axila, si mai suportabil in centru (dar asta trebuie sa fie de la tratamentul de stimulare)
cateva intzepaturi razletze prin burtica
parca si usoare contractzii...
in rest ....LICHIDE...CURCAN...etc
Moshulik
mirela2 spune:
citat din mesajul lui andrabirni Mirela, cum esti, cum te simti? Steff, anul acesta vom reusi si noi!!! |
andrule sunt umflata ca un cimpoi....sper sa fie bine
tu cum esti?
andrabirni spune:
Moshulik, cat a costat FIV-ul la Marinescu?Are clinica?Mirela,mutumesc bine.Nu mai stiam nimic de tine.Stiam ca aveai mici probleme, dar sunt sigura ca e cu ochisori.
yarrina spune:
Citesc emotionata toate simptomele voastre. Abia astept sa incep si eu. Pe 27 voi face diphereline-ul si pe 12.03 prima injectie cu Puregon. Sper sa fie cu noroc prima incercare.
luck spune:
Fetelor
sunteti mortale cu printzesa , m-am amuzat copios.
sheri
eu acum am citit marea veste , supeeeeeeerrrrrr !!!!!!!!!!
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita