FIV266
Raspunsuri - Pagina 7
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andrabirni Moshulik, cat a costat FIV-ul la Marinescu?Are clinica?Mirela,mutumesc bine.Nu mai stiam nimic de tine.Stiam ca aveai mici probleme, dar sunt sigura ca e cu ochisori. |
fiind la al ii-lea fiv am avut reducere de 300 de euro...
pai,cat sa coste: costul tratamentului (asta depindede fiecare, daac profu decide sa mearga pe protocolul lung sau scurt - in general, daca merge pe scurt iti da o luna de Ac inainte si in ziua 21 vii la control, dupa aceea incepi din ziua 2 de CM cu inhibare si din a treia cu stimulare care dureaza in functie de raspunsul ovarian, - poate dura 9,10, 11, 12 zile - pana ajung ovocitele la maturitate) apoi in ziua punctiei dai 300 euro , iar in ziua Et daca sunt embrioni viabili, inca 1100 euro, de data asta echivalentul in lei la cursul zilei stabilit de BNR). daca ai m ai multi embrioni, conservarea lor costa 150 euro?an'
astea sunt preturile.
daca vrei sa mai dai ceva in plus bine, daca nu, nu, ei oricum te trateaza la fel.cat despre profu, greu e, daca nu impos, sa-l convingi sa ia ceva.
cat despre clinica particulara, raspunsul e da, are - Marinescu Medical Center, insa nu face FIV-uri acolo (si nici nu trateaza cauzele de infertilitate ce necesita fiv - pe aste le face doar la Giulesti - chestie de neconcurentza probabil, nu stiu).
Moshulik
moshulik spune:
citat din mesajul lui yarrina Citesc emotionata toate simptomele voastre. Abia astept sa incep si eu. Pe 27 voi face diphereline-ul si pe 12.03 prima injectie cu Puregon. Sper sa fie cu noroc prima incercare. |
iti doresc din toata inima sa reusesti.
Moshulik
Sheritra spune:
Luck, vazusi cum ma procopsi Dascaleacsa? Nu i=am dat nimic ca m-am suparat, varza a iesit din panerul meu de oua, am zis ca nu merita, ca-i ratat FIV-ul, asa ca mi i-a pus cu dedicatie!
Moshulic, doi mi-a pus, dupa ce se trasese cu mainile de par ca abia i-a obt si pe astia ca la ce borcan i-am adus mai bine stateam acasa si nu mai deranjam lumea. 8 si 10 celule. Dimineata am rugat-o pe Ana sa vorbeasca cu embrioloagele sa-mi faca AH. Aacu nu stiu daca mi-a facut sau nu Dascalescu ca nu mi-a pomenit nimic. Dar eu am cerut sus si tare.
Violab, n-ai pt ce, sa fie cu succes.
Mirela2, cum merge sustinerea?
Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
mirela2 spune:
citat din mesajul lui Sheritra Luck, vazusi cum ma procopsi Dascaleacsa? Nu i=am dat nimic ca m-am suparat, varza a iesit din panerul meu de oua, am zis ca nu merita, ca-i ratat FIV-ul, asa ca mi i-a pus cu dedicatie! Moshulic, doi mi-a pus, dupa ce se trasese cu mainile de par ca abia i-a obt si pe astia ca la ce borcan i-am adus mai bine stateam acasa si nu mai deranjam lumea. 8 si 10 celule. Dimineata am rugat-o pe Ana sa vorbeasca cu embrioloagele sa-mi faca AH. Aacu nu stiu daca mi-a facut sau nu Dascalescu ca nu mi-a pomenit nimic. Dar eu am cerut sus si tare. Violab, n-ai pt ce, sa fie cu succes. Mirela2, cum merge sustinerea? Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
te facusi cu pereche, sa ti traiasca, da reteta ca vreau si eu.
sustinere cu utrogestan 8 bucati 6 in si 2 pe gura, mgb6, aspenter, clexane de 4000 si vit c, ce sa mai bag?
apa, ceai de cretioara, suc de rosii.......sunt umflata, am bagat 5 zile perfuzii cu solutie salatina, albumina si amidon, sper sa fie bine
yarrina spune:
Multumesc pentru sustinere! Abia astept sa incep tratamentul sa vad ce pot 'produce'.
Voi in ce zi ati facut eco dupa diphereline? Imediat ce s-a terminat CM-ul?
andrabirni spune:
Moshulik, multumesc mult pentru informatii.Dar la Spital, cum e?Citisem o intreaga "epopee" dedicata lui tanti Geta.Scuze ca te intreb atata, dar mai nou sunt "indrumatoare" pentru rubednii in ale FIv-ului.
Mona40 spune:
Fete,
Din pacate, mie mi-au venit uratii astazi.
Astept confirmarea negativa la analiza beta de astazi....
si luam o gura de aer.
O duminica placuta va urez si multumesc de sustinere.
dandanutz spune:
MONA tare rau imi pare ,dar o sa reusesti pana la urma offfff eram sigura ca o sa fie bine
amzulica spune:
Mona - sa nu cumva sa intrerupi tratamentul, si nu mai fii pesimista, sangerarile sunt normale in primul trim. de sarcina.
Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica