FIV266
Raspunsuri - Pagina 5
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KITTA IO voiam sa intre Printesa Lia sa ne spuie ea de unde a facut rost de donate si de ciclu la varsta ei.... |
Kitta - te rog sa nu te mai legi de Duamna Printesa da? Eu m-am cracanat de ras cand am auzit ca a ramas natural - ma gandeam ca poate asa o fi la printzese, ca noi suntem oameni de rand. Ce m-a socat efectiv a fost ca a iesit cu copilul din spital pe o zi ingrozitor de friguroasa (eu iesisem cu Luca putin la plimbare si-mi inghetase picioarele) si copilasul nu avea nimic pe cap ba ... nu avea nici macar o caciulitza cat de subtire, nimic ...
Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
moshulik spune:
citat din mesajul lui KITTA IO voiam sa intre Printesa Lia sa ne spuie ea de unde a facut rost de donate si de ciclu la varsta ei.... |
pai da, ca te mai gandesthti ca sunt si cu SANGE ALBASTRUD[:]
Moshulik
Sheritra spune:
Da, outele 'tesei sunt albastre, nici nu le trebe sa se fecundeze ca-i vulgar "a la plebe". Si cu capu gol sa se obisnuiasca de mic printisoru ca coroana e grea maica !
Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
catalina2307 spune:
De unde dracu i-ati colorat voi oo-le in albastru ? Ca "duamna" e la fel de printesa ca si mine. Poate mai tare in uter da in rest...la fel de albastra.
Fragutza spune:
Hai ca m-am spart de ras cu oole printesei!!!
Copilu' a primit nota 10 la nastere,da' au mai stat in spital cateva saptamani..
Ce ti-e si cu sangele asta albastru..
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
pisucmic spune:
Hihi, Celine ca Celine deci, dar printesuca asta care dupa 1000 de ani nu rupe romana, dar face printisori romani, vad ca a incons hora de rasete!
Va pup pe toate
Pisuc Mic
violab spune:
citat din mesajul lui Fragutza Hai ca m-am spart de ras cu oole printesei!!! Copilu' a primit nota 10 la nastere,da' au mai stat in spital cateva saptamani.. Ce ti-e si cu sangele asta albastru.. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
fragutza marfa de semnatura ai. Cit de adevarat e!!!
moshulik spune:
citat din mesajul lui Sheritra Da, outele 'tesei sunt albastre, nici nu le trebe sa se fecundeze ca-i vulgar "a la plebe". Si cu capu gol sa se obisnuiasca de mic printisoru ca coroana e grea maica ! Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
hei, bine ai revenit Sheri
ce-ti mai fac comorile?
Moshulik