LMA Pestisori (55) - Cryna, te vrem inapoi !!!
Raspunsuri - Pagina 13
daniela_daneza spune:
Marami, pai zi tu ce vrei ? Pana una alta noi 2 sa zicem ca suntem cumatre , avand in vedere ca soata ta e tot din Moldovia ...
Vorbesc acum cu Cryna si va saluta pe toate si va ureza la multi ani tuturor sirenelor de ieri si astazi!
Dana , Doamne ajuta !
babylina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami Acu vazui ca iar am facut urarile si nu le-am trimis Baby, sa fi sanatoasa,iubita si fericita, La Multi ani,Baby! La Multi Ani si tie Charlie, mi-am ras in barba cand ai reaparut, nu stiu de ce m-am gandit eu tocmai la tine si la vremea cand aruncam doar timid cate un ochi in balta, acu cateva zile Concediu placut! La Multi Ani, Criq deja imi ploua in gura cand ma gandesc la torturile tale once again will be next to you sis pozne-npoze Before you judge me, try hard to love me. MJ |
multumesc mult pentru urari!
babylina spune:
citat din mesajul lui marami No bun, vad ca v-ati infratit si v-ati incruscrit pe acilea, eu deja sunt de multa vreme in plus.... so, eu imi iu jucariile si plec I miss u, sis! pozne-npoze Before you judge me, try hard to love me. MJ |
Sper ca nu vorbesti serios....
babylina spune:
citat din mesajul lui nicoll_mada Baby am uitat sa-l pupam pe ginere!Gogosi,yami-yam...dar tzatzi inca cat?Uite de la noi nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 } http://community.webshots.com/user/nicoll_mada MMN |
Multumim !Tzitzi , nu stiu inca cat. pana pleaca in aramata. Ups nu se mai face armata.....nu stiu .......
babylina spune:
citat din mesajul lui daniela_daneza Neatza! Nicoll , asa este noi ziua, sau ma rog unele dintre noi si tu seara .Mai aparea Marami noaptea dar acum vad ca apare matinal si unde mai pui ca are , cica ganduri de disparitie, pai ce da-i tu dupa ea dar ce o sa dau eu .Cristiana , baga-ti mintile in cap si ramai aici langa noi! Si ne inrudim si cu tine daca vrei ! Dana , succes ! Baby , chiar si eu am intrebam pana cand ii mai tata lui Bogdan ? Azi am de alergat asa ca revi mai tarziu! P.S. Ati facut tortul dat de mine ? Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
cred ca pana vine caldura si o aduc pe mama pe la mine ca sa pot sa mai fug si eu cate o ora macar de acasa. Ca altfel nu am nici o sansa sa il intarc. Mi-am luat si ceai de coada soricelului dar inca nu ma incumet...
babylina spune:
citat din mesajul lui andanii neata .... va ofer un ceai nicoll am ajuns foarte tarziu aseara si n-am mai intrat multumesc de gandurile bune , Andrei e bine fetelor maine am de trecut un hop important pentru mine , va rog sa va rugati pentru mine va pup pe toate , nu va iau pe rand din lipsa de timp ma scuzati voi da? ANDANII "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" |
Suntem cu sufletul, inima si gandul alaturi de tine.
babylina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marami
gradul de rudenie, te rog I miss u, sis! pozne-npoze Before you judge me, try hard to love me. MJ |
Eu am libere toate posturile in arbore, mai putin cel de cuscra.
Asa ca pick one!
babylina spune:
citat din mesajul lui daniela_daneza Marami, pai zi tu ce vrei ? Pana una alta noi 2 sa zicem ca suntem cumatre , avand in vedere ca soata ta e tot din Moldovia ... Vorbesc acum cu Cryna si va saluta pe toate si va ureza la multi ani tuturor sirenelor de ieri si astazi! Dana , Doamne ajuta ! Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
Multumeste-i din partea mea pentru urari, da-i un si intreab-o daca nu vrea sa ii multumesc si eu personal , pe mess
.
daniela_daneza spune:
OK, Am sa o intreb cand o ami prind pe mess , dar sigur este de acord .Ca de obicei a stat un pic si a fugit la treburile zilnice pe care zicea ca le-a neglijat in ultima vreme , fiind ocupata cu sesiunea!
Citat: | ||
citat din mesajul lui babylina
Multumeste-i din partea mea pentru urari, da-i un si intreab-o daca nu vrea sa ii multumesc si eu personal , pe mess . |
daniela_daneza spune:
Am deschis un subiect " cum scapi de mucegai ? " ca mi-a aparut in dormitor , mult mai mult decat in anii trecuti ....va rog si pe voi daca v-ati confruntat cu asa ceva sa imi ziceti si mie .Pana acum vad ca Ely are si ea probleme.Am sters cu CL dar o saavo si vedem ,Eu as vrea sa izolez la vara dar cica nu e chiar ok , ce sa fac ?